Elektrisch ontharen Definitieve gezichtsontharing

Verwijder ongewenste gezichtbeharing met elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht permanent te verwijderen. Deze methode wordt gebruikt voor het verwijderen van witte en grijze haren in het gezicht die niet te behandelen zijn met IPL. Hiervoor hanteren we twee verschillende technieken afhankelijk van jouw huidtype en haargroei.

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH ONTHAREN
  • Verdwijning van ongewenste haren
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van ontstekingen en/of irritaties
WAAROM ELEKTRISCH ONTHAREN?

Veel mensen hebben last van ongewenste gezichtshaargroei. Hoewel de ernst en hoeveelheid van de haargroei verschilt per persoon, heeft dit vaak een grote invloed op het zelfvertrouwen. Daarom biedt Schoonheidsinstituut Magnifique een uitermate geschikte behandelmethode in de vorm van elektrisch ontharen. Bij elektrische ontharing wordt ieder haartje afzonderlijk behandeld zodat er geen niet haartje meer kan groeien. Dit resulteert en een duurzame en definitieve ontharing en geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

HOE WERKT ELEKTRISCH ONTHAREN

Een dun steriel wegwerp-naaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kleine stroomstoot volgt. De stroom vernietigt de bloedtoevoer waardoor voedingsstoffen het haartje niet meer via het bloed kunnen bereiken. Hierdoor stopt de groei van het haartje. Het bestaande haar valt uit en wordt direct verwijderd met een pincet.

WELKE TWEE TECHNIEKEN ZIJN ER?

Welke techniek we gebruiken hangt af van jouw huidtype en haargroei.

Diathermie methode
Bij de diathermie methode maken we alleen gebruik van wisselstroom. Dit is elektrische stroom met een periodiek wisselende stroomrichting. De energie die de wisselstroom afgeeft wordt omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen waar een haar uit bestaat stollen en daardoor afsterven. Hierdoor kan er geen nieuw haartje meer groeien.

Blend methode
Blend betekent samenvoegen. Bij blend maken we gelijktijdig gebruik van wisselstroom en gelijkstroom. Waar wisselstroom zorgt voor warmte, heeft gelijkstroom een constante stroomrichting welke het elektrolyse proces stimuleert. De combinatie van wisselstroom en gelijkstroom lossen de keratine eiwitten in de haarzakjes op, waardoor er geen nieuwe haartjes meer kunnen groeien.

VOORDELEN ELEKTRISCH ONTHAREN
  • De haren verdwijnen
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van ontstekingen en/of irritaties
WAT IS HET RESULTAAT VAN ELEKTRISCH ONTHAREN?

Het resultaat van elektrisch ontharen is dat je op den duur blijvend van je ongewenste gezichtsharen af bent.

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygi├źnisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Ongewenst gezichtshaar permanent laten verwijderen? Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake. Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt, gaan we aan de slag met het realiseren van jouw altijd mooie, gladde en onthaarde huid!

Plan nu een afspraak ┬╗