Elektrisch ontharen Weg met storende stugge haren in het gezicht

Elektrisch Ontharen is uitermate geschikt voor het verwijderen van witte en grijze haren in het gezicht die niet te behandelen zijn met IPL. Wij hanteren twee verschillende technieken Elektrisch ontharen. Wij bepalen aan de hand van je overbeharing welke methode voor jou het meest geschikt is.
 

Wat is elektrisch ontharen

Een dun steriel wegwerpnaaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt de haarfollikel (dat is een haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen meer via het bloed de haar bereiken en stopt de groei.

Waarom elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is al een hele oude techniek die zorgt voor definitieve/ duurzame ontharing. De haartjes blijven op de duur weg.

WELKE TWEE TECHNIEKEN ZIJN ER?
Diathermie methode

Bij de diathermiemethode wordt alleen gebruik gemaakt van wisselstroom, de energie die de wisselstroom geeft wordt omgezet in warmte. De warmte zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen waar een haar uit bestaat stolt en daardoor afsterft, er kan dan geen nieuw haartje meer groeien.

Blend methode

Blend betekent samenvoegen. Bij blend wordt gelijktijdig gebruik gemaakt van wisselstroom en gelijkstroom. De gelijkstroom zorgt voor het elektrolyse proces en de wisselstroom zorgt voor warmte. Het loog wat geproduceerd wordt door het elektrolyse proces verweekt en lost de keratine eiwitten van de haarfollikel op, waardoor er geen nieuw haartje meer kan ontstaan.

Voordelen elektrisch ontharen?
  • De haren verdwijnen
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van ontstekingen en/of irritaties
Wat is het resultaat van elektrisch ontharen?

Het resultaat van elektrisch ontharen is dat je op den duur blijvend van je ongewenste gezichtsharen af bent.

Boek nu een afspraak voor een gratis intakegesprek.
Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling?

Afhankelijk van de gekozen tijd bedraagt het tarief voor elektrisch ontharen

  • Per 15 minuten € 25,50
  • Per 30 minuten € 40,50

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek! Weg met storende stugge haren in het gezicht? Bij Magnifique ben je aan het goede adres.

Plan nu een afspraak »