Huidproducten Ondersteunen de intensieve en resultaat gerichte huidbehandelingen

Na de uitgebreide huidanalyse weten we wat uw huid nodig heeft en naar welke huidwens we toe gaan werken, naast een eerlijk advies voor instituut behandelingen ontvangt u ook een advies voor de thuisverzorging. De thuisverzorging ondersteunt de intensieve huid behandeling en optimaliseren het eindresultaat van uw huidwens.

Waarom huidproducten?

De huidproducten zorgen voor de juiste werkstoffen waardoor uw huidconditie verbetert, huidproblemen worden opgelost of dat uw huid er jonger uit gaat zien!

De thuisverzorging zorgt voor synergie met de behandelingen en versterken elkaars werking en is bij sommige huidbehandelingen een verplicht onderdeel van de kuur, zonder thuisverzorging kunnen wij geen resultaat garanderen. Gebruikt u de producten dan zult u al na 1 behandeling een zichtbaar resultaat zien!

Waarom huidsupplementen?

Wanneer het nodig is afhankelijk van uw huidconditie en uw huidwens waarnaartoe gewerkt wordt, vullen we de thuisverzorging aan met huidsupplementen. Als we veel van een huid vragen geven huidsupplementen uw huid bouwstoffen die ze nodig heeft om te verbeteren bij huidproblemen of om de huid te verjongen bij anti-aging en huidverjonging . Dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie is belangrijk om het gewenste resultaat te behalen.

Wat doen de huidproducten?

De huid producten voor thuis worden cosmeceuticals genoemd, dit zijn producten die hoog gedoseerd zijn in werkstoffen, door speciale transportsystemen kunnen de actieve werkstoffen dieper in de huid komen en de huid van binnenuit aanzetten om zich te verbeteren en/of te verjongen . Een huid groeit immers van binnen naar buiten.

Wat doen de huidsupplementen?

Bij verschillende huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis of eczeem gaan we ook van binnenuit aan de slag d.m.v. huidsupplementen. Deze huidsupplementen zorgen voor een gezonde huid van binnenuit en ondersteunen de huidproducten, samen zorgen ze voor de perfecte oplossing om van uw huidprobleem af te komen.

Ook bij anti-aging of huidverjonging werken we met huidsupplementen. Bij anti-aging zorgen de huidsupplementen ervoor dat een huid van binnenuit minder snel verouderd, waardoor u er langer jong uit blijft zien.

Bij huidverjonging is er al schade zichtbaar zoals bijv. rimpels, verslapping, couperose en pigmentvlekken door de intensieve huidbehandelingen zetten wij de huid aan om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken, hiervoor heeft de huid bouwstoffen nodig.

Krijgt een huid niet voldoende bouwstoffen binnen dan krijgt u minder of geen resultaat van de behandeling, het lichaam gaat dan elders uit het lichaam deze bouwstoffen wegpakken waar ze juist zo nodig zijn. Huidsupplementen zijn dus een essentieel onderdeel van de thuisverzorging.

Wat zijn de voordelen van de juiste huidproducten & Huidsupplementen?
 • Een ware oppepper voor uw huid
 • Verbeterende huidconditie
 • Versteviging van uw huid
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Lifting en contourverstrakking
 • Vermindering van acne, pigmentvlekken, couperose en rosacea
 • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van de juiste huidproducten & Huidsupplementen?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging.

U begrijpt dat dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie belangrijk is om het gewenste resultaat te behalen. Wij geven u graag een persoonlijk en passend advies.

De merken waar wij in ons instituut mee werken zijn:
 • Skinphilosophy - Huidverbetering en huidverjonging d.m.v. natuurlijke cosmetica
 • Hydropeptide - Verjong uw huid door uw huidcellen gezonder te maken
 • Meline - Een egale huid zonder pigmentvlekken
 • Cellics - De oplossing voor een mooie gezonde huid start van binnenuit!
 • Mineralogie - Minerale make-up die voor huidverbetering & huidverjonging zorgt
 • Thoclor - Huidverbetering & huidverjonging door uw huid immuunsysteem te verhogen

Gun uw kostbare huid alleen het allerbeste!

U wilt toch ook alleen maar het beste voor uw lichaam en huid Wij stemmen de thuisverzorging op uw wensen en huidcondtie af

Wilt u weten wat het beste is voor uw huid? Maak dan een afspraak voor een huidanalyse / scan

Direct afspraak maken ยป