Huidproducten VOOR EEN NOG BETER RESULTAAT

Voordelen Magnifique huidproducten & Huidsupplementen?
  • Een ware oppepper voor jouw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van jouw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van acne, pigmentvlekken, couperose en rosacea
  • Totale verjonging van jouw uiterlijk

De beste producten voor jouw huid!

De keuze is reuze als het gaat om het aanbod van huidverzorgingsproducten in de drogisterij of apotheek. Maar ja, welk potje met welke crème kies je? En hoe weet je nou welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Bij Magnifique werken we alleen met producten die wetenschappelijk bewezen het beste resultaat geven. Enkele merken waarmee we werken zijn Hydropeptide, Skinphilosophy, Cellics, Thoclor.

Aan de hand van een gratis huidanalyse breng ik de conditie van jouw huid in kaart. Zo krijgen we inzicht in de gesteldheid van jouw huid, vinden we de oorzaak van jouw huidprobleem en ontvang je eerlijk advies met een behandelplan. De combinatie van behandelingen, huidverzorgingsproducten en de juiste thuisverzorging zorgt voor het daadwerkelijk verbeteren van jouw huid.

Maak kennis met de Magnifique Methode Plan jouw gratis intake »

Waarom huidproducten?

De juiste huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat jouw huid wordt gevoed met essentiële voedingsstoffen. Deze stoffen zorgen ervoor dat jouw huidconditie verbetert, huidproblemen verdwijnen en jouw huid er weer stralend jong gaat uitzien. Om het maximale uit jouw behandelingen te kunnen halen is het belangrijk om dagelijks de geadviseerde thuisverzorging te volbrengen.

Wat doen de huidproducten?

Huidproducten voor thuis noemen we ook wel cosmeceuticals; dit zijn producten die een hoge dosering van werkstoffen bevatten. Dankzij speciale transportsystemen komen de stoffen dieper in de huid. Hierdoor kan de huid van binnenuit aanzetten tot verbetering en/of verjonging.

Waarom huidsupplementen?

Onze huid krijgt dagelijks veel te verduren. Externe factoren zoals de zon, maar ook interne factoren zoals roken of ongezond eten kunnen je huid beïnvloeden. Huidsupplementen geven jouw huid van binnenuit een duwtje in de rug. Ze bevatten de juiste bouwstoffen die jouw huid van binnenuit voeden. Afhankelijk van jouw huidconditie en huidwerns vullen we de behandelingen en thuisverzorging aan met huidsupplementen. Dagelijkse huidverzorging en ondersteuning van huid suppletie helpt bij het laten verdwijnen van huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis, eczeem en anti-aging.

Huidsupplementen voor anti-aging

Bij huidveroudering is er vaak al zichtbare schade. Denk hierbij aan rimpels, verslapping, couperose en pigmentvlekken. Intensieve huidbehandelingen stimuleren de huid om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Maar, dit kan alleen wanneer jouw huid over voldoende bouwstoffen beschikt.

Krijgt de huid niet voldoende bouwstoffen binnen, dan bestaat er een kans dat de behandeling weinig tot geen resultaat gaat boeken.Tevens gaat jouw lichaam elders uit het lichaam bouwstoffen wegpakken die juist op die plek hard nodig zijn. Dit willen we uiteraard voorkomen. Huidsupplementen voeden jouw huid met extra bouwstoffen en zijn daarom een essentieel onderdeel van de thuisverzorging.

Maak kennis met de Magnifique Methode »Plan jouw gratis intake »

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan!

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huidtype. Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak »