Huidproducten Ondersteunen de intensieve en resultaatgerichte huidbehandelingen

Hoe weet je nou welke producten goed voor je zijn, wanneer je nog nooit een huidanalyse hebt laten doen?

Wanneer je bij de drogisterij staat zie je zoveel flitsende verpakkingen met pakkende teksten, maar wat voor een huidconditie heb je nou werkelijk? Wat is goed voor jouw kostbare huid? Dat weet je pas na een huidanalyse!

Wanneer je bij Magnifique klant wordt starten we altijd met een huidanalyse. Na de uitgebreide huidanalyse weten we wat jouw huid nodig heeft en naar welke huidwens we toe gaan werken, naast een eerlijk advies voor instituutbehandelingen ontvang je ook een advies voor de thuisverzorging. De thuisverzorging ondersteunt de resultaatgerichte huidbehandeling en optimaliseren het eindresultaat van jouw huidwens.

Waarom huidproducten?

De huidproducten zorgen voor de juiste werkstoffen waardoor jouw huidconditie verbetert, huidproblemen worden opgelost of dat jouw huid er jonger uit gaat zien!

De thuisverzorging zorgt voor synergie met de behandelingen en versterken elkaars werking en is bij sommige huidbehandelingen een verplicht onderdeel van de kuur, zonder thuisverzorging kunnen wij geen resultaat garanderen. Gebruik je de producten dan zul je al na 1 behandeling een zichtbaar resultaat zien!

Waarom huidsupplementen?

Wanneer het nodig is afhankelijk van jouw huidconditie en jouw huidwens waarnaartoe gewerkt wordt, vullen we de thuisverzorging aan met huidsupplementen. Als we veel van een huid vragen geven huidsupplementen je huid bouwstoffen die ze nodig heeft om te verbeteren bij huidproblemen zoals acne en rosacea of om de huid te verjongen bij anti-aging en huidverjonging . Dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie is belangrijk om het gewenste resultaat te behalen.

Wat doen de huidproducten?

De huidproducten voor thuis worden cosmeceuticals genoemd, dit zijn producten die hoog gedoseerd zijn in werkstoffen, door speciale transportsystemen kunnen de actieve werkstoffen dieper in de huid komen en de huid van binnenuit aanzetten om zich te verbeteren en/of te verjongen . Een huid groeit immers van binnen naar buiten.

Wat doen de huidsupplementen?

Bij verschillende huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis of eczeem gaan we ook van binnenuit aan de slag d.m.v. huidsupplementen. Deze huidsupplementen zorgen voor een gezonde huid van binnenuit en ondersteunen de huidproducten, samen zorgen ze voor de perfecte oplossing om van jouw huidprobleem af te komen.

Ook bij anti-aging of huidverjonging werken we met huidsupplementen.
Bij anti-aging zorgen de huidsupplementen ervoor dat een huid van binnenuit minder snel verouderd, waardoor jij er langer jong uit blijft zien.

Bij huidverjonging is er al schade zichtbaar zoals bijv. rimpels, verslapping, couperose en pigmentvlekken door de intensieve huidbehandelingen zetten wij de huid aan om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken, hiervoor heeft de huid bouwstoffen nodig.

Krijgt een huid niet voldoende bouwstoffen binnen dan krijg je minder of geen resultaat van de behandeling, het lichaam gaat dan elders uit het lichaam deze bouwstoffen wegpakken waar ze juist zo nodig zijn. Huidsupplementen zijn dus een essentieel onderdeel van de thuisverzorging.

Weet je dat je met de verkeerde producten je huid juist kunt verslechteren?

Wat zijn de voordelen van de juiste huidproducten & Huidsupplementen?
 • Een ware oppepper voor jouw huid
 • Verbeterende huidconditie
 • Versteviging van jouw huid
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Lifting en contourverstrakking
 • Vermindering van acne, pigmentvlekken, couperose en rosacea
 • Totale verjonging van jouw uiterlijk
Wat is het resultaat van de juiste huidproducten & Huidsupplementen?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en jouw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging.

Je begrijpt dat dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie belangrijk is om het gewenste resultaat te behalen.
Wij geven jou graag een persoonlijk en passend advies.

De merken waar wij in ons instituut mee werken zijn:
 • Hydropeptide - Verjong jouw huid door jouw huidcellen gezonder te maken
 • Skinphilosophy – Maakt jouw huid gezonder en is Ecogecertificeerd
 • Meline - Een egale huid zonder pigmentvlekken
 • Cellics - De oplossing voor een mooie gezonde huid start van binnenuit!
 • Mineralogie - Minerale make-up die voor huidverbetering zorgt
 • Thoclor - Huidverbetering & huidverjonging door jouw huid immuunsysteem te verhogen

Gun jouw kostbare huid alleen het allerbeste!

Een gezonde, stralende huid in 4 stappen!

 1. 1. Gratis huidscan
 2. 2. Producten
 3. 3. Supplementen
 4. 4. Behandelingen

Jij wilt toch ook alleen maar het beste voor jouw lichaam en huid!? Wij stemmen de thuisverzorging op jouw wensen en huidconditie af

Plan nu een afspraak »