Hydropeptide Verjong je huid door je huidcellen gezonder te maken

Hydropeptide streeft ernaar de cellulaire gezondheid van je huid te ondersteunen door oplossingen te creëren die de gezondheid van je huid op de lange termijn ten goede komen. Het is een autoriteit op het gebied van anti-aging & huidverjonging .

Hoe werkt Hydropeptide?
Hydropeptide maakt gebruik van epigenetica , om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en celvernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentaties en gevoeligheid uit te schakelen. Met Hydropeptide krijg je op moleculair niveau jouw huidcellen weer in een gezonde staat.

Hydropeptide combineert klinische resultaten, innovatieve formules, resultaatgerichte luxe behandelingen & huidverzorging voor nu en in de toekomst!

Waarom hydropeptide?
Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschappers van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, antioxidantrijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse verzorging als professionele behandelingen, gerichte en resultaat gedreven oplossingen. Het is voor alle huidtypen en huidcondities geschikt.

Hoe gezonder jouw huidcellen worden, des te jonger een huidcel kan functioneren en dat betekent meer aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur , alles wat een huid nodig heeft om er jonger uit te gaan zien.

Voordelen van Hydropeptide voor jouw huid?
- Een ware oppepper voor jouw huid
- Verbeterende huidconditie
- Versteviging van jouw huid
- Minder rimpels en fijne lijntjes
- Lifting en contourverstrakking
- Vermindering van couperose en rosacea
- Totale verjonging van jouw uiterlijk

Wat is het resultaat van Hydropeptide?
Een mooie gezonde en jongere huid!

« Terug naar producten

Wil jij weten welk merk voor jouw huid de oplossing kan bieden? Maak dan een afspraak voor de gratis huidscan.

Plan nu een afspraak »