Huidverjonging Maak de tekenen van huidveroudering minder zichtbaar

Zie je er ouder uit dan dat je daadwerkelijk bent? Wil je er zonder het gebruik van botox en fillers jonger uit komen te zien?

Heb je last van:
  • rimpels en lijntjes
  • huidverslapping
  • volumeverlies
  • couperose
  • ouderdomsvlekken

Helaas kunnen we huidveroudering niet stopzetten, dit is een continu proces. Wel kunnen we huidveroudering vertragen, dit wordt anti-aging genoemd.

Wanneer er al zichtbare schade aanwezig is zoals: rimpels, verslapping, volumeverlies, pigmentvlekken of couperose en je wilt er jonger uit zien dan spreken we van huidverjonging .

Wanneer je graag de leeftijd van je huid een aantal jaren terug wilt draaien zonder het gebruik van botox en fillers, dan heeft Magnifique de oplossing voor jou!

Magnifique heeft door haar ervaring de Magnifique methode ontwikkeld waardoor je er een aantal jaren jonger uit gaat zien. Vele tevreden klanten gingen je al voor en genieten nog steeds van hun jongere uiterlijk en dat gun ik u ook!

De 1ste stap naar een jongere huid is de huidscan .De huidanalyse is de basis van een goed behandel- en productadvies. Na de huidanalyse weten we precies hoe het met je huidconditie gesteld, welke tekorten je lichaam heeft, wat je huidwens is en wat er nodig is om je huid zichtbaar te verjongen.

Om jouw huid zichtbaar te verjongen moeten we eerst de tekorten uit je lichaam gaan aanvullen, dit doen we d.m.v. huidsupplementen. De huidsupplementen zorgen naast de huidproducten voor de bouwstoffen die je huid nodig heeft voor de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur . (Zonder cement kan je namelijk ook geen huis bouwen). De hoog gedoseerde huidproducten gaan de conditie van je huid optimaliseren en voorbereiden op de resultaatgerichte behandelingen.

We kunnen pas beginnen met resultaatgerichte behandelingen wanneer de tekorten zijn aangevuld, het collageen op een aanvaardbaar niveau is en de huidbarrière mooi dicht is. Doen we dat niet dan behaal je niet het maximale resultaat.

Het maximale resultaat zorgt ervoor dat jouw huid strakker wordt en rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden, het vochtgehalte in je huid verhoogd en je volume in het gezicht toeneemt.

Onze huidbehandelingen zijn:

Bij elke huidbehandeling is het mijn missie om het WOW-effect bij u te creëren.

Wilt jij er een aantal jaren jonger uitzien, zet dan nu de 1ste stap en plan een huidanalyse/ scan in Direct afspraak maken »

Je wilt er een aantal jaren jonger uit zien? Dat is op een natuurlijke manier mogelijk!

Informeer wat ik voor jou kan beteken, zonder het gebruik van botox en fillers. Maak dan een afspraak voor een huidanalyse / scan of voor de eenmalige kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »