Huidverjonging Maak de tekenen van huidveroudering minder zichtbaar

Een jonge en gezonde huid voor nu en in de toekomst!

Wilt u uw huid zichtbaar verjongen? Zonder het gebruik van botox of fillers?

Heeft u last van:
  • rimpels
  • verslapping
  • volumeverlies
  • couperose
  • pigmentvlekken

Helaas kunnen we huidveroudering niet stopzetten, dit is een continu proces. Wel kunnen we huidveroudering vertragen, dit wordt anti-aging genoemd. Dit kunnen we bereiken door speciale huidbehandelingen in ons instituut en huidproducten voor thuis die specifiek afgestemd zijn op uw huidconditie. Ook is het belangrijk om een gezonde lifestyle te hebben om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien.

Wanneer u al zichtbare schade heeft zoals: rimpels, verslapping, volumeverlies, pigmentvlekken of couperose en uw wilt er jonger uit zien dan spreken we van huidverjonging. Ook dat is bij Magnifique mogelijk, naast de huidbehandelingen en het gebruik van huidproducten is het gebruik van huidsupplementen noodzakelijk.

De huidsupplementen zorgen voor de bouwstoffen die uw huid nodig heeft voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat uw huid strakker wordt en rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden, het vochtgehalte in uw huid verhoogd en u meer volume in het gezicht krijgt.

Wilt u er zo lang mogelijk jong uit blijven zien? Of wilt u er jonger uitzien dan dat u dat nu doet?

Dan wil ik graag met u de samenwerking aangaan en uw huid zichtbaar verjongen. Om eerst uw wensen goed in kaart te brengen en uw huidconditie te beoordelen adviseer ik u om te starten met de eenmalige kennismakingbehandeling. Vandaar uit gaan we naar een bepaald resultaat toe werken. De daaropvolgende behandelingen worden daar specifiek op afgestemd om u zo snel mogelijk naar uw huidwens te brengen.

Bij elke huidbehandeling is het mijn missie om het WOW-effect bij u te creëren.

Boek hier uw afspraak voor een eenmalige kennismaking behandeling Direct afspraak maken »

U wilt er een aantal jaren jonger uit zien? Dat is op een natuurlijke manier mogelijk

Informeer wat ik voor u kan beteken, zonder het gebruik van botox en fillers. Maak dan een afspraak voor een huidanalyse / scan of voor de eenmalige kennismaking behandeling

Direct afspraak maken »