Schoonheidsinstituut Magnifique Over ons

Zie jij er ouder uit dan je bent? Zou je graag een jongere versie van jezelf zien of wil je je huid graag verbeteren? Dat kan!

Magnifique is dé specialist in huidverjonging en huidverbetering op een natuurlijke manier!

Zie jij er ouder uit dan dat je daadwerkelijk bent en stoor jij je aan je rimpels, lijntjes, huidverslapping of mis je volume in je gezicht , dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Op een natuurlijke manier zonder het gebruik van botox en fillers gaan wij er samen voor zorgen dat jij er jonger uit komt te zien en je weer tevreden bent met jezelf.

Het kan ook heel vervelend zijn wanneer jij last hebt van huidproblemen , Magnifique helpt je graag om de oorzaak van het huidprobleem aan te pakken i.p.v. de symptomen, zonder het gebruik van medicijnen. Het resultaat hiervan is een mooie gezonde huid.

Ook wanneer jij geen huidproblemen hebt, maar wel de conditie van jouw huid wil verbeteren ben je bij Magnifique aan het juiste adres.

Magnifique heeft al meer dan 15 jaar ervaring en heeft hierdoor de Magnifique methode ontwikkeld. Met deze unique methode behandelen wij met succes huidproblemen en zien we daadwerkelijk huidverbetering en kunnen we echte huidverjonging bewerkstelligen.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenste haren op een definitieve/ duurzame manier d.m.v. IPL ontharen en elektrisch ontharen, voor zowel het lichaam als het gelaat.

Ik verwelkom jou graag bij Schoonheidsinstituut Magnifique.

Meer over Priscilla Reijnders

Brancheorganisatie ANBOS

Magnifique is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.