Schoonheidsinstituut Magnifique Over ons

Huidverbetering, anti/aging, huidverjonging en definitief ontharen in Venray

Magnifique in Venray is al meer dan 13 jaar een gerenommeerd en toonaangevend schoonheidsinstituut waar persoonlijk advies en resultaatgerichte behandelingen centraal staan.

Bent u niet tevreden over uw huid. Stoort u zich aan bijv. rimpels, lijntjes of wilt u een ware oppepper voor uw huid waardoor u een gezonde frisse uitstraling krijgt dan bent u bij Magnifique aan het juiste adres. Heeft u een huidprobleem zoals acne, rosacea of pigmentvlekken. Ook daar kunnen wij u een passende oplossing in bieden.

Magnifique heeft het doel om met behulp van manuele en geavanceerde huidbehandelingen in ons instituut en de beste huid verbeterende- en verjongende huidproducten en/of huidsupplementen voor thuis een mooie huid te creƫren.

Nieuwsgierig wat Magnifique voor uw huid en uw huid wens kan betekenen, maar dan een afspraak voor een huidscan/ analyse of eenmalige kennismakingsbehandeling.

Naast de passie voor de huid is er nog een passie voor ongewenste haren, d.m.v. elektrisch ontharen & ontharen met licht probeer ik u zo snel mogelijk van uw ongewenste haren af te helpen.

Graag verwelkom ik u bij Schoonheidsinstituut Magnifique

Meer over Priscilla Reijnders

Brancheorganisatie ANBOS

Magnifique is aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.