Schoonheidsinstituut Magnifique Magnifique is de specialist in het verkrijgen van een gezonde huid met als resultaat huidverbetering en huidverjonging.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique. Mijn naam is Priscilla Reijnders en ik ben een gepassioneerde schoonheidsspecialiste en een echte huidfreak.

Elke huid is uniek en verdient alleen maar het allerbeste! Dus jouw huid ook! Daarom lever ik maatwerk en wordt alles op jouw huidconditie & huidwens afgestemd.

Door mijn passie, kennis en al vele jaren ervaring heb ik de Magnifique methode ontwikkeld. Met deze unieke methode werken we niet alleen aan symptoombestrijding maar pakken we de oorzaak aan en verkrijgen we met succes een gezonde, stralende en jongere huid!

Er wordt gewerkt met de beste wetenschappelijke apparatuur en kwalitatief hoogwaardige producten die voor de beste resultaten gaan zorgen. Je kunt rekenen op een eerlijk advies, up-to-date kennis, kwaliteit hoogwaardige behandelingen met prachtige resultaten die ook nog eens meetbaar zijn.

Altijd zal ik streven naar de beste resultaten, waar jij blij van wordt. Waardoor je letterlijk lekker in je vel zit en dit ook uitstraalt.

Stralende groet,
Priscilla Reijnders

Wil je weten hoe ik dat doe? Wat wil jij aan jouw huid verbeteren?

Plan nu een afspraak ยป