Over Schoonheidsinstituut Magnifique Dé specialist op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique

Mijn naam is Priscilla Reijnders , en ik ben de trotse eigenaresse van Schoonheidsinstituut Magnifique. Als winnares van de Beauty Award 2024, ben ik gepassioneerd door het leveren van unieke behandelingen met zichtbare resultaten.

In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Als huid- en schoonheidsspecialiste ben ik toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en hoogwaardige diensten aan elke klant die mijn salon binnenstapt.

Dankzij mijn jarenlange ervaring en voortdurende innovatie streef ik ernaar om jou een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Door mijn expertise en het gebruik van de bewezen Magnifique methode, kan jij vertrouwen op zichtbare resultaten en een stralende huid.

Ik ben vastbesloten om jou te helpen jouw natuurlijke schoonheid te omarmen en om je zelfverzekerd te voelen, zowel van binnen als van buiten. Dankzij de erkenning van de Beauty Award en de voortdurende steun van mijn dierbaren, ben ik gemotiveerder dan ooit om de hoogste standaarden van excellentie te handhaven en mijn salon verder te laten groeien.

Ik kijk ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen bij Schoonheidsinstituut Magnifique, waar schoonheid en zelfvertrouwen samenkomen voor een magnifieke ervaring.

Jij blij? Ik blij!

Ook een gezonde, stralende huid?

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid.
Wanneer je overtuigt bent en alles goed voelt, stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak »
Download jouw stappenplan naar een stralende huid