Schoonheidsspecialiste van het jaar 2024, Regio Zuid Ontdek het verschil bij Schoonheidsinstituut Magnifique

Beleef ultieme schoonheid bij schoonheidsspecialiste van jaar! Beauty Award: Een eervolle bekroning voor Schoonheidsinstituut Magnifique

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique, trotse winnaar van de Beauty Award. Ik ben verheugd om mijn succes en erkenning met jou te delen!

OVER DE BEAUTY AWARD
De Beauty Award is een prestigieuze prijs binnen de schoonheidsbranche, die uitgereikt wordt aan professionals die uitblinken in hun vakgebied. Het is een erkenning voor buitengewone prestaties, toewijding en innovatie binnen de schoonheidsindustrie.

ONZE OVERWINNING
Met trots deel ik mee dat Schoonheidsinstituut Magnifique de Beauty Award heeft gewonnen in de categorie “Schoonheidsspecialiste van het jaar 2024 Regio Zuid". Deze overwinning is het resultaat van jarenlang hard werken, toewijding aan onze klanten en een voortdurende zoektocht naar excellentie in alles wat ik doe.

WAT DEZE OVERWINNING VOOR ONS BETEKENT
Het winnen van de Beauty Award is een mijlpaal voor mijn instituut. Het is een erkenning van mijn inzet, passie en toewijding aan het vak. Deze overwinning motiveert mij om mijn concept voortdurend te blijven verbeteren en vernieuwen, zodat we onze klanten altijd de beste ervaring kunnen bieden.

DIT ZEIDEN DE JURYLEDEN
De jury omschreef mij als een enthousiaste vakvrouw met een duidelijk concept. Dit concept is leidend voor haar concept en zij laat zich niet afleiden door randzaken. Wil blijven groeien als vakvrouw en maakt daar bewuste keuzes in.

Met haar salon Magnifique heeft Priscilla een uniek 4-stappenplan ontwikkeld en hierbij keuzes gemaakt welke behandelingen hierbij passen. Door haar vele opleidingen, trainingen en ambities die zij nog heeft voor de toekomst maakt zij duidelijke keuzes. Ze is een schoonheidsspecialiste met een duidelijke visie en missie.

Een specialist die goed weet waar zij het over heeft. Maakt duidelijke keuzes binnen haar bedrijf en weet dit op een klantvriendelijke manier te communiceren. Heeft grote plannen voor de toekomst en zoekt graag uitdagingen op.

DANKWOORD
Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten aan onze gewaardeerde klanten, die mij elke dag inspireren om het beste uit mijzelf te halen. Daarnaast wil ik ook mijn familie en vrienden bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en aanmoedigen.