Onze expertise De Magnifique Methode

Een jonge, gezonde huid in vier stappen

Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten.
Dit doen we aan de hand van de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes.

Stap 1: Huidscan

Tijdens een eerste intakegesprek kom ik graag meer over jou en je huidprobleem te weten. Wat zijn jouw wensen? Hoe ziet de ideale huid er voor jou uit?
Vervolgens volgt een professionele, uitgebreide huidanalyse, dit is de basis van een succesvol behandelplan. Hiervoor maken we gebruik van vier verschillende apparaten die ieder voor zich iets anders meten, maar elkaar in het geheel perfect aanvullen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van jouw huidconditie en kunnen we aan de slag met het opstellen van een specifiek huidplan.

Het huidplan bestaat uit adviezen op basis van behandelingen, producten en, indien nodig voedingstips. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!

Meer informatie over de huidscan »

Stap 2: Huidproducten

Om de gezondheid van jouw huid te verbeteren werken we met producten afkomstig van de beste merken. Producten die jouw huid zowel verbeteren, verjongen als corrigeren. Om het maximale uit jouw behandelingen te halen is het belangrijk om dagelijks de geadviseerde thuisverzorging te volbrengen. 70% van het eindresultaat bereik je namelijk door de thuisverzorging.

Meer informatie over onze producten »

Stap 3: Huidsupplementen

Huidproblemen komen van binnenuit.Het is dus belangrijk om de oorzaak van jouw huidprobleem aan te pakken. Door alleen symptoombestrijding wordt het daadwerkelijke probleem niet opgelost en zal jouw huidprobleem telkens weer opduiken. Het is daarom belangrijk jouw huid de bouwstoffen te geven die het verdient. Huidsupplementen bieden hiervoor de oplossing. Ze herstellen en voeden jouw huid van binnenuit.

Meer informatie over onze huidsupplementen »

Stap 4: Huidbehandelingen

Samen gaan we op zoek naar de beste behandeling voor jouw huidconditie, want ieder mens is uniek. Afhankelijk van jouw huidprobleem en persoonlijk huidplan starten we met de behandeling. We geven jouw huid de aandacht die het verdient en zorgen voor zichtbare resultaten. Zodat jij weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken!

Meer informatie over onze huidbehandelingen »

Samen behalen we het gewenste resultaat

Samen gaan we jouw droomhuid verwezenlijken. Door mijn advies, begeleiding en resultaatgerichte behandelingen te bundelen met jouw inzet en thuisverzorging. Alleen dan kunnen we het gewenste resultaat behalen.

Waar wacht je nog op? Lekker in je vel met een mooie, stralende huid

Plan snel een vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid.
Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt, stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak »