Werkwijze Magnifique Zodat we de beste resultaten behalen!

Magnifique gaat voor zichtbare resultaten, door jaren lange ervaring hebben we hiervoor de Magnifique Methode ontwikkeld.
De Magnifique Methode bestaat een 4tal stappen om de beste resultaten te realiseren.

Onze aanpak

Wij starten bij Magnifique met het bespreken van je huidwensen.
Daarna gaan we met zeer geavanceerde apparatuur een huidanalyse maken, zodat we je een persoonlijk advies op maat kunnen geven voor zowel instituutbehandelingen als productadvies voor de thuisverzorging.

Huidscan

We starten altijd met een uitgebreide huidanalyse hiervoor hebben we 4 verschillende apparaten tot onze beschikking. Afhankelijk van het probleem dat je wilt behandelingen kiezen we de apparatuur waarmee we jouw huid en/of lichaam gaan beoordelen. Hierna hebben we een objectief beeld en kunnen we een behandelplan opstellen met gerichte behandel- en productadviezen, waardoor je elke dag een stap dichter bij je huidwens komt. Meten=Weten

Huid producten

Wij werken in ons instituut alleen met de beste merken die je huid voorzien van de juiste werkstoffen waardoor je huid verbetert, verjongt of huidproblemen worden opgelost.

Huid supplementen

Wanneer er tijdens de huidscan een overbelasting of een tekort uitkomt, vullen we dit advies aan met huidsupplementen. De overbelasting moet uit het lichaam en tekorten moeten aangevuld worden. Als we veel van een huid vragen geven huidsupplementen jouw huid bouwstoffen die ze nodig heeft om te verbeteren of om zelfs de huid te verjongen. Dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie is belangrijk om het gewenste resultaat te behalen en de intensieve huidbehandelingen te ondersteunen.

Huid behandelingen

Afhankelijk van je huidwens en de conditie van je huid gaan we naar een resultaat toe werken, we passen intensieve, resultaatgerichte behandeling(en) toe die een zo snel mogelijk zichtbaar resultaat gaan geven. Dit kunnen we als losstaande behandeling toepassen of in kuurverband.

Samenwerking

Wanneer we samen voor een bepaald resultaat gaan is een samenwerking noodzakelijk. Dit betekent dat ik je adviseer, begeleid en de intensieve instituutbehandelingen verzorg en dat jij je huid dagelijks zoals afgesproken verzorgt en indien nodig jouw huidsupplementen op de juiste manier in neemt. Alleen dan kunnen we het besproken resultaat behalen!

Huidscan - Huidbehandeling - Huidproduct Zorgt ervoor dat jij het beste resultaat behaald!

Plan nu een afspraak ยป