Cellics De oplossing voor een mooie gezonde huid start van binnenuit!

Schoonheid start van binnen uit Drink jouw huid gezond en jong!

Cellics is een compact, gespecialiseerd merk voor anti-aging, huidverjonging en celgezondheid . Het is eenvoudig in gebruik, natuurlijk en hoogwaardig.

Waarom je Cellics echt niet mag missen?
Heb jij ook geen tijd voor ingewikkelde recepten of 10 verschillende pillen?
Je doet heus je best om gezond te leven. Je sport. Je maakt regelmatig een groente shake klaar waarvan je hele keuken op zijn kop staat. En achterin uw keukenkastje staan wel 10 verschillende potjes met pillen. Allemaal met een gezond mineraal, antioxidant of vitaminecomplex. Maar wees eerlijk. Met jouw drukke baan, de kinderen die tijdens het klaarmaken van het ontbijt aan jouw benen hangen, schieten je gezonde voornemens er nog wel eens bij in. Net op het moment dat je s ’avonds dat hippe feestje of die belangrijke presentatie hebt, kijk je in de spiegel en constateert je dat je er wel eens stralender uit zag.

Daarom is Cellics voor jouw ontwikkeld!

Inzicht is goud waard
Met onze speciale collageen huidscan nemen wij een kijkje in jouw huid. De scan geeft inzicht in jouw huiddikte, de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Met een druk op de knop krijgen wij inzicht om jou een eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

Deze compacte lijn bestaat uit:
- Cell elixer , is het paradepaardje en bevat maar liefst 27 ingrediënten, waaronder 6 gram vis collageen dat zorgt voor natuurlijke huidverjonging en het behouden van een stralende huid.
- Cell omega , zijn zuivere, hoogwaardige visolie capsules die zorgen voor een glanzende, soepele huid en vitale cellen.
- Cell first , is een antioxidanten Multi boost die werkt aan je cel gezondheid waardoor je huidveroudering uit stelt en je beschermt tegen Uv-stralen.
- Cell pure , reinigt de huid en het lichaam bij huidproblemen en zorgt daardoor voor een mooie gezonde huid.

Voordelen van Cellics voor uw huid?
- Een ware oppepper voor uw huid
- Verbeterende huidconditie
- Versteviging van uw huid
- Minder rimpels en fijne lijntjes
- Lifting en contourverstrakking
- Vermindering van couperose en rosacea
- Totale verjonging van uw uiterlijk

Wat is het resultaat van Cellics?
Een mooie gezonde en jongere huid van binnenuit!

« Terug naar producten

Wilt u weten welk merk voor uw huid de oplossing kan bieden? Maak dan een afspraak voor de huidanalyse

Boek nu uw afspraak

Direct afspraak maken »