Huidscan 4 unieke apparaten om je huid in kaart te brengen

Hoe krijg je een gezonde, stralende huid en behoudt je deze!

Zie je er ouder uit dan dat je bent?

Zie er ouder uit dan dat je bent en je hebt al van alles geprobeerd om er jonger uit te zien, maar niet met het gewenste resultaat. Vind je botox en fillers een stapje te ver gaan.

Veroudering kunnen we helaas niet stopzetten, wel kunnen we veroudering een halt toe zetten en kunnen we je uiterlijk zelf nog gaan verjongen zonder het gebruik van botox en fillers. Ook bij jouw is dat mogelijk en ik vertel je er graag over tijdens de gratis huidscan. Om inzicht te krijgen in je huid wensen en om de conditie van je huid te beoordeelden starten we met een huidscan. Hierna kunnen we je een persoonlijk advies op maat geven voor zowel instituut behandelingen als product advies voor de thuisverzorging.

Worstel je met acne?

Heb je last van acne en heb je al van alles geprobeerd om hiervan af te komen, maar het helpt niet. Ben je er klaar mee om het altijd maar te moeten camoufleren met make-up.

Acne is een veelvoorkomend en heel vervelend probleem, wanneer je dit niet op tijd aan pakt kan het ook nog voor ontsierende (acne) littekens zorgen. Stel je eens voor een mooie, gezonde huid zonder acne. Ik kan je hiermee helpen en vertel je er graag over tijdens de gratis huidscan. Om inzicht te krijgen in uw huid wensen en om de conditie van uw huid te beoordeelden starten we met een huidscan. Hierna kunnen we u een persoonlijk advies op maat geven voor zowel instituut behandelingen als product advies voor de thuisverzorging.

Waarom de huidscan behandeling?

Met een huidscan/ echo krijg je een uitgebreid en objectief beeld van je huid, we kijken zowel op als in de huid en meten je lichaam op zoek naar mogelijke tekorten. Tevens kunnen we met deze specifieke apparatuur de vooruitgang van je huid mooi volgen.

Wat doet de huidscan?

Om inzicht te krijgen in je huidwensen en om de conditie van je huid te beoordeelden starten we met een huidscan. Hierna kunnen we je een persoonlijk advies op maat geven voor zowel instituutbehandelingen als product advies voor de thuisverzorging.

- Visioface, Het systeem berekend onder andere het aantal en de diepte van rimpels in een bepaalde zone, de grofheid van de poriën , de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes , de gelijkmatigheid van je huid en de hoeveelheid zonschade .

-Asyra, gaat op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van jouw huidklachten. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Hierdoor krijg je huidverbetering en huidverjonging!

We testen d.m.v. bioresonantie of er een overbelasting in jouw lichaam of organen aanwezig is of dat er mogelijke tekorten zijn die aangevuld moeten worden. Tevens testen we of er een overgevoeligheid is voor bepaalde voedingsstoffen . En als laatste testen we of er supplementen zijn die jouw lichaam & huid van binnenuit gaan helpen en ondersteunen.

- De sensor MC1000, test met behulp van verschillende sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten in de huid. Het apparaat heeft ook een microscoop camera die het huidbeeld 50x vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest het apparaat de mate van verhoorning en de grote en activiteit van de talgkliertjes af.

- De dermalab USB Ultrasound / Collageen scan, analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis en dermis, de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte in de huid en het bindweefsel.

Voordelen van de huidscan?
  • Je krijgt inzicht hoe het met je huid gesteld is.
  • Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van je huidprobleem.
  • Je ontvangt een eerlijk advies over welke supplementen je kunt gebruiken om de tekorten in je lichaam aan te vullen.
  • Je ontvangt een eerlijk advies over met welke huidproducten voor jouw geschikt zijn.
  • Je krijgt een advies over welke resultaatgerichte behandelingen het beste bij jou past.

Meten = weten

Plan hier je huidscan in Direct afspraak maken »

Wat is het tarief van de huidscan, intake & een huid advies op maat?

De huidscan bedraag € 49,- en is kosteloos bij een huidbehandeling of bij aanschaf van € 100,- aan producten.

Wilt je weten hoe het met jouw huidconditie gesteld is? En wat Magnifique voor jouw huidconditie en jouw huidwens kan betekenen?

Maak nu een afspraak voor een huidanalyse/ scan

Direct afspraak maken »