Huidanalyse/ scan 3 unieke apparaten om uw huid in kaart te brengen

Huidanalyse/ scan

Om inzicht te krijgen in uw huid wensen en om de conditie van uw huid te beoordeelden starten we met een huidscan/ analyse. Hierna kunnen we u een persoonlijk advies op maat geven voor zowel instituut behandelingen als product advies voor de thuisverzorging.

Waarom de huidscan/analyse behandeling?

Met een huidscan/ echo krijgt u een uitgebreid en objectief beeld van uw huid, we kijken zowel op als in de huid. Tevens kunnen we met deze specifieke apparatuur de voorruitgang van uw huid mooi volgen.

Wat doet de huidscan/ analyse?

Na de intake waar we uw huid wensen bespreken starten we met de huidanalyse dit gebeurt met 3 verschillende unieke apparaten:

- Visioface, Het systeem berekent onder andere het aantal en de diepte van rimpels in een bepaalde zone, de grofheid van de poriën, de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en de hoeveelheid zonschade.

- De sensor MC1000, test met behulp van verschillende sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten in de huid. Het apparaat heeft ook een microscoop camera die het huidbeeld 50x vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest het apparaat de mate van verhoorning en de grote en activiteit van de talgkliertjes af.

- De dermalab USB Ultrasound / Collageen scan, analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis en dermis, de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte in de huid en het bindweefsel.

Voordelen van de huidscan/ analyse?
  • U krijgt inzicht hoe het met uw huid gesteld is.
  • U krijgt een advies over welke instituut behandeling het beste voor uw huidprobleem en uw huid wensen zijn.
  • U ontvangt een eerlijk advies over met welke huid producten u uw huidprobleem kunt verbeteren en u sneller bij uw huid wensen brengt, indien nodig vullen wij dit aan met huidsupplementen.

Meten = weten

Wat is het tarief van de huidscan/ analyse, intake & een huid advies op maat?

Het tarief van de huidscan/ analyse, intake & een huid advies op maat bedraagt € 34,95 Maakt u na de huidanalyse direct een afspraak voor een behandeling dan worden na de behandeling de kosten van € 34,95 in mindering gebracht.

Wilt u weten hoe het met uw huidconditie gesteld is? En wat Magnifique voor uw huidconditie en uw huid wens kan betekenen?

Maak nu een afspraak voor een huidanalyse/ scan of eenmalige kennismakingsbehandelingDirect afspraak maken »

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.
Ja Nee
Bezig met verzenden...
Bedankt, uw bericht is verzonden. Sluiten
Probeer het a.u.b. later nogmaals. Sluiten

Schoonheidsinstituut Magnifique:
Wilhelminastraat 25, 5802 BA Venray

Uw gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidspecialiste: Priscilla Reijnders

info@schoonheidsinstituutmagnifique.nl

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 08.30 - 21.00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 13.00 uur

0478 - 561 274

U kunt ook online op onze website een afspraak maken