Huidscan 4 unieke apparaten om jouw huid in kaart te brengen

Je hebt een huidwens, een doel waar je met jouw huid naartoe wilt, maar hoe ga je jouw droomhuid bereiken?

Alles valt of staat met een goede huidanalyse, dat is de basis van een gezonde en stralende huid!
Het geeft je antwoord op de volgende vragen: Welk huidtype heb ik? Hoe is het nu echt met de conditie van mijn huid gesteld? Waarom kom ik niet van mijn huidprobleem af? Wat kan ik doen om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien? Welke producten zijn voor mijn huid geschikt?

Bij Magnifique kun je terecht voor een uitgebreide, professionele huidscan en krijg je antwoordt op al jouw vragen!

Waarom de huidscan behandeling?

Na de huidscan hebben we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid en dit is de basis van een goed behandelplan voor een gezonde en stralende huid!
Hoe meer we van jouw huid weten, hoe beter en nauwkeuriger we het huidplan op jouw huidwens af kunnen stemmen. Op deze manier bereiken we samen op een zo snel mogelijke manier het gewenste resultaat, namelijk jouw droomhuid.

Wat doet de huidscan?

We hebben keuze uit vier verschillende apparaten en kijken met drie van hen zowel op als in jouw huid. Wanneer je last hebt van huidproblemen meten we met het vierde apparaat of er tekorten in jouw lichaam zijn die aangevuld moeten worden en of er voedselintoleranties zijn die jouw huidprobleem kunnen veroorzaken, nu komen we tot in de kern van jouw huidprobleem.

We hebben keuze uit de vier onderstaande professionele huidanalyseapparaten.

De visioface

Met de Visioface maken we foto’s en aan de hand van de foto’s wordt onder andere het aantal en de diepte van rimpels berekend in een bepaalde zone, de grofheid van de poriën , de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes , de gelijkmatigheid van je huid en de hoeveelheid zonschade .

Na een bepaalde periode maken we weer foto’s van je huid. Nu hebben we voor en na foto’s en deze kunnen we met elkaar vergelijken, we kunnen de verbeteringen mooi volgen en indien nodig het huidplan aanpassen.

De sensor MC1000

Deze sensoren meten het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten in jouw huid. Het apparaat heeft ook een microscoop camera die het huidbeeld 50x vergroot. Uit een tape-afdruk van jouw huid onder de microscoop leest het apparaat de mate van verhoorning en de grote en activiteit van de talgkliertjes af.

Na deze meting weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is!

De dermalab USB Ultrasound / Collageen scan

De collageenscan analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis en dermis, de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte in de huid en het bindweefsel.

Met dit apparaat nemen we dus echt een kijkje in jouw huid en dit is ideaal wanneer we aan huidverjonging willen werken!

De asyra

De Asyra gaat op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van jouw huidprobleem. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Hierdoor krijg je daadwerkelijk huidverbetering en huidverjonging!

We testen d.m.v. bioresonantie of er een overbelasting in jouw lichaam of organen aanwezig is en of dat er mogelijke tekorten zijn die aangevuld moeten worden. Tevens testen we of er een overgevoeligheid is voor bepaalde voedingsstoffen . En als laatste testen we of er supplementen zijn die jouw lichaam & huid van binnenuit gaan helpen en ondersteunen.

Je huid weerspiegelt je gezondheid!

Voordelen van de huidscan?
  • Je krijgt inzicht hoe het met jouw huid gesteld is.
  • Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van jouw huidprobleem.
  • Je ontvangt een eerlijk advies met een speciaal op jouw huid en huidwens afgestemd huidplan.

Meten = weten

Wat is het tarief van de huidscan, intake & een huid advies op maat?

De huidscan is kosteloos en wordt geadviseerd voor de eerste huidbehandeling.

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Wil je weten hoe het met jouw huidconditie gesteld is? En wat Magnifique voor jouw huidconditie en jouw huidwens kan betekenen?

Plan nu een afspraak »