Huidbehandelingen Hydropeptide Verbeter en verjong jouw huid d.m.v. epigenetica

Hydropeptide maakt jouw huid gezonder en is een TOPPER in huidverjonging!

Wanneer jouw huidcellen gezonder worden verbetert jouw algehele huidconditie of huidprobleem en kan jouw huid zich gaan verjongen wanneer je op huidverjonging werkt.

WAAROM DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?

Met de huidbehandelingen van Hydropeptide heb je direct zichtbaar resultaat . Of je nu wilt werken aan huidverjonging , het verbeteren van je huidconditie of het oplossen van jouw huidprobleem . De verschillende huidbehandelingen van Hydropeptide maken het mogelijk, je voelt en ziet het verschil!

WAT DOET DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?

De Hydropeptide huidbehandelingen leveren jouw huid de ingrediënten waardoor je huid op celniveau gezonder wordt bij huidverbetering , waardoor jouw huidconditie zichtbaar en voelbaar verbetert. Of dat jouw huidcellen op een jonger niveau gaan functioneren waardoor ze meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan gaan maken, met als resultaat dat jouw huid zichtbaar verjongt . Wanneer je last heeft van bepaalde huidproblemen helpt Hydropeptide de huid zowel van binnen als van buitenuit te ondersteunen om jouw huidprobleem onder controle te krijgen of je er zelfs volledig vanaf te helpen. Kortom de huidbehandelingen van Hydropeptide zijn perfect op jouw huidwens en huidconditie af te stemmen, zodat elke behandeling unique is.

VOORDELEN VAN DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?
 • Een ware oppepper voor jouw huid
 • Verbeterende huidconditie
 • Versteviging van jouw huid
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Lifting en contourverstrakking
 • Vermindering van couperose en rosacea
 • Totale verjonging van jouw uiterlijk
WAT IS HET RESULTAAT VAN DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?

Het resultaat is afhankelijk van jouw huidwens en huidconditie.
Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en wanneer we op huidverjonging werken voelt jouw huid steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat .
Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

WAT IS HET TARIEF PER BEHANDELING EN IN KUURVERBAND?

Er zijn verschillende Hydropeptide behandelingen mogelijk. Je kunt de behandeling eenmalig ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen en de behandeling zal om de twee weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10% korting van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

 • Reiniging € 65,00
 • Huidbehandeling € 80,00
 • Huidbehandeling intensief € 95,00

Verbeter en/of verjong jouw huid in 4 stappen!

 1. 1. Gratis huidscan
 2. 2. Producten
 3. 3. Supplementen
 4. 4. Behandelingen
Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Ontspanning krijg je bij deze huidbehandelingen cadeau. Verjong jouw huid met onze Hydropeptide huidbehandelingen!

Plan nu een afspraak »