Huidbehandelingen Hydropeptide Verbeter en verjong uw huid d.m.v. epigenetica

Wanneer jouw huidcellen gezonder worden verbetert jouw algehele huidconditie of huidprobleem en kan jouw huid zich gaan verjongen wanneer je op huidverjonging werkt.

WAAROM DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?

Met de huidbehandelingen van Hydropeptide heb je direct zichtbaar resultaat . Of je nu wilt werken aan huidverjonging , het verbeteren van je huidconditie of het oplossen van jouw huidprobleem . De verschillende huidbehandelingen van Hydropeptide maken het mogelijk, je voelt en ziet het verschil!

WAT DOET DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?

De Hydropeptide huidbehandelingen leveren jouw huid de ingrediënten waardoor je huid op celniveau gezonder wordt bij huidverbetering , waardoor jouw huidconditie zichtbaar en voelbaar verbetert. Of dat jouw huidcellen op een jonger niveau gaan functioneren waardoor ze meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan gaan maken, met als resultaat dat jouw huid zichtbaar verjongt . Wanneer je last heeft van bepaalde huidproblemen helpt Hydropeptide de huid zowel van binnen als van buitenuit te ondersteunen om jouw huidprobleem onder controle te krijgen of je er zelfs volledig vanaf te helpen. Kortom de huidbehandelingen van Hydropeptide zijn perfect op jouw huidwens en huidconditie af te stemmen, zodat elke behandeling unique is.

VOORDELEN VAN DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?
  • Een ware oppepper voor jouw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van jouw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van couperose en rosacea
  • Totale verjonging van jouw uiterlijk
WAT IS HET RESULTAAT VAN DE HUIDBEHANDELING HYDROPEPTIDE?

Het resultaat is afhankelijk van jouw huidwens en huidconditie. Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en wanneer we op huidverjonging werken voelt uw huid steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat . Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

WAT IS HET TARIEF PER BEHANDELING EN IN KUURVERBAND?

Er zijn verschillende Hydropeptide behandelingen mogelijk. Je kunt de behandeling eenmalig ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen en de behandeling zal om de twee weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10% korting van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

  • Reiniging € 65,00
  • Huidbehandeling € 80,00
  • Huidbehandeling intensief € 95,00

Ontspanning krijgt u bij deze huidbehandelingen cadeau. Verjong uw huid met onze Hydropeptide huidbehandelingen!

Boek hier uw 1ste afspraak voor de huidscan

Direct afspraak maken »