De SQT bio-microneedling repair behandeling

Zorgt voor een gezonde, stralende huid zonder rosacea

Heb jij last van die vervelende roodheid in je gezicht? Voel je je onzeker over die hardnekkige bultjes en zichtbare bloedvaatjes die maar niet lijken te verdwijnen? Dan ben je niet alleen! Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening die miljoenen mensen wereldwijd treft en kan een enorme impact hebben op je zelfvertrouwen en levenskwaliteit.

Maar vrees niet, wij hebben de sleutel tot jouw bevrijding! Schoonheidsinstituut Magnifique heeft een revolutionaire aanpak om rosacea aan te pakken en je een stralende, gezonde huid terug te geven.

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Roodheid in je gezicht, meestal op wangen, neus, kin en voorhoofd
✔️ Bultjes of puistjes
✔️ Zichtbare bloedvaatjes op wangen, neus en kin
✔️ Huidgevoeligheid, de huid kan branderig of jeukend aanvoelen

Wij hebben jarenlang gewerkt aan het ontwikkelen van een effectieve, veilige en natuurlijke oplossing om rosacea te bestrijden. We begrijpen de frustratie en de emotionele tol die deze aandoening met zicht meebrengt, en daarom hebben we een formule samengesteld die speciaal is ontworpen om je te helpen de controle terug te krijgen over je huid en je leven.

Plan nu een afspraak »

Ik ben enorm trots om aan te kondigen dat ik de titel 'Schoonheidsspecialist van het Jaar 2024' heb gewonnen! Het is een ongelofelijke eer om als winnaar uit de top 3 van Nederland te zijn gekozen in deze prestigieuze Beauty Award.

WAAROM DE SQT BIO-MICRONEEDLING REPAIR BEHANDELING?
De SQT bio-microneedling behandeling is een 100% natuurlijke behandeling die de kracht van geavanceerde micro-technologie combineert met natuurlijke bioactieve stoffen die speciaal zijn samengesteld om rosacea te bestrijden. Ze stimuleren de natuurlijke regeneratie van de huid en bevordert de aanmaak van collageen, wat essentieel is voor een gezonde huid.

Verbeter je huid en geniet van een gezonde, stralende huid met de unieke SQT bio-microneedling repair behandeling.

REVIEW van Linda ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om de Magnifique Methode uit te proberen! Ik heb jarenlang geworsteld en niets leek echt te werken. Maar na een warm welkom in de salon en een grondige huidscan , ontdekten ze de triggers die mijn huidprobleem veroorzaakten. De combinatie van de huid & voedselintolerantie-metingen en de aangepaste thuisverzorgingsroutine maakte echt het verschil. Nu na een kwartaal, geniet ik eindelijk van een mooie, gezonde huid zonder roodheid en bultjes. Dankjewel, Magnifique, voor het teruggeven van mijn zelfvertrouwen!”

HOE WERKT DE SQT BIO-MICRONEEDLING REPAIR BEHANDELING
Tijdens de behandeling worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende microkristallen zachtjes in de huid gemasseerd, waardoor kleine microkanalen ontstaan. Dit stimuleert de natuurlijke celregeneratie en bevorderd een gezonde huid. Tevens stelt het de speciaal ontwikkelde bioactieve serums in staat om diep in de huid door te dringen, waar ze hun kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen volledig kunnen ontplooien.

Transformeer je huid met de unieke SQT bio-microneedling repair behandeling. Deze 100% natuurlijke behandeling maakt je huid gezonder, met direct resultaat.

Plan nu een afspraak voor deze unieke actie van € 259,- voor € 150,- »

REVIEW van Thomas ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Als een man met rosacea was ik altijd terughoudend om naar een schoonheidssalon te gaan. Maar de positieve beoordelingen van Magnifique overtuigden me om het toch te proberen. En wat een verandering! De huidscan onthulde precies welke factoren mijn rosacea verergerden, en met de aanbevolen behandelingen en thuisverzorging zag ik snel een enorme verbetering. Nu voel ik me zelfverzekerd en kan ik zonder schroom mijn gezicht laten zien. Priscilla ik ben je heel erg dankbaar!”

DE VOORDELEN VAN DE SQT BIO-MICRONEEDLING REPAIR BEHANDELING ZIJN:
✅ Verbetering van de fragiele huidbarrière
✅ Ontstekingsremmende werking op de bultjes en puistjes
✅ Kalmerend en hydraterend
✅ Verbetert de gevoelige huid
✅ Activeert het zelfgenezend vermogen van de huid
✅ Egale rustige uitstraling
✅ Direct zichtbaar resultaat

Wil jij een rustige, egale huid? Waardoor je lekker in je vel zit en dit uitstraalt? Reserveer hier je afspraak.

Plan nu een afspraak »

REVIEW van Emma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Mijn rosacea was echt een last voor me. Ik heb allerlei producten geprobeerd, maar niets leek te werken. Toen hoorde ik over Magnifique en hun innovatieve aanpak. De meting van voedselintoleranties was een eye-opener! Ik wist niet dat sommige voedingsmiddelen mijn huid zo konden beïnvloeden. Na het aanpassen van mijn dieet en het volgen van de aanbevolen behandelingen en thuisverzorging zie ik nu verbluffende resultaten. Ik kan Priscilla niet genoeg bedanken voor haar toewijding aan mijn huidgezondheid.”

Dit is wat je krijgt:

1. Een uitgebreide huidscan: Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam tekorten heeft aan o.a. vitamines die aangevuld moeten worden en komen zo in de kern van jouw huidprobleem.

2. De SQT bio-microneedling behandeling: De SQT bio-microneedling behandeling stimuleert een gezondere huid zonder rosacea door 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende microkristallen rechtstreeks in je huid te masseren. Binnen zeven dagen vernieuwt je huid zich, waardoor je een nieuwe, gezonde en stralende huid krijgt.

De behandeling maakt gebruik van microscopisch kleine naaldjes van natuurlijke zoetwaterspons “spicules” die in combinatie met essentiële en actieve ingrediënten in de huid worden gemasseerd. Dit activeert het natuurlijke herstelproces van de huid, verwijdert oude cellen en stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Met de SQT bio-microneedling behandeling wordt je huid op natuurlijke wijze gezonder en stralender!

3. Een direct zichtbaar rustigere huid!

4. Een eerlijk advies met een behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

Plan nu een afspraak »

REVIEW van David ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ik was al een tijdje op zoek naar een oplossing voor mijn rosacea en kwam uiteindelijk terecht bij Magnifique. Hun uitgebreide aanpak met de huidscan en persoonlijke thuisverzorging was indrukwekkend. Ik voelde me echt in goede handen. De resultaten van de behandelingen zijn geweldig! Mijn huid voelt rustiger en de roodheid is aanzienlijk verminderd. Ik kan Magnifique niet genoeg aanbevelen voor iedereen die worstelt met rosacea!”

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Maak vandaag nog een afspraak Deze aanbieding is van € 259,- voor € 150,-

Huidscan + SQT bio-microneedling behandeling + repair crème

Plan nu een afspraak »

VEEL GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Je ziet al resultaat na slechts één behandeling! Bij het huidprobleem rosacea adviseren wij 1 tot 3 behandelingen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
De interval tussen de behandelingen is 4 weken.

Wat voel ik tijdens de behandeling?
De behandeling is niet pijnlijk maar licht ongemakkelijk. De meeste mensen ervaren een licht prikkelend gevoel.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zal de huid rood zijn en warm aanvoelen.

Hoe lang is de hersteltijd?
Vanaf dag 3 tot 5 kan een lichte schilfering zichtbaar zijn, de huid is volledig vernieuwt na 7 dagen.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »