De IPL-couperosebehandeling

Zorgt voor een mooie, egale huid

Couperose is een veel voorkomend huidprobleem dat meestal voorkomt op het gezicht (wangen en neus). Het uit zich in de aanwezigheid van rode of blauwe bloedvaatjes. Niet alleen heel vervelend, maar ook nog eens een bron voor onzekerheid en frustratie! Je experimenteert namelijk al jaren met verschillende crèmes of probeert het te camoufleren met make-up, maar niets lijkt echt te werken.

HEB JIJ LAST VAN:
✅ Rode of roze vlekken in je gezicht
✅ Zichtbare bloedvaatjes op wangen en/of neus
✅ Blozen of frequente roodheid van de wangen, neus of kin
✅ Gevoeligheid van de huid, vooral bij blootstelling aan temperatuursveranderingen of bepaalde huidverzorgingsproducten

Dankzij IPL is het nu mogelijk om couperose doeltreffend en veilig te behandelen. Ontdek nu hoe IPL je kan helpen je mooiste, meest zelfverzekerende zelf te worden.

Plan nu een afspraak »

REVIEW van Anna: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met de IPL-behandeling voor mijn couperose bij deze salon! Na jarenlang worstelen met de rode vlekken en zichtbare bloedvaatjes op mijn gezicht, besloot ik het te proberen. En wat ziet dat er goed uit! Priscilla is zeer professioneel en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens elke sessie. Ik kan deze salon niet genoeg aanbevelen!”

WAAROM DE IPL BEHANDELING?
Met IPL kunnen we de kracht van licht gebruiken met als doelwit de bloedvaatjes en deze selectief verwijderen, terwijl de omliggende huid intact blijft. Het resultaat? Een egalere teint, een gladdere huid en een vermindering van de zichtbare couperose. Het is een niet-invasieve behandeling met direct resultaat, zodat je snel weer kunt genieten van een stralende huid!

Dit is wat je krijgt:

1. Een intakegesprek
Voorafgaand aan de behandeling vindt het intakegesprek plaats, dit doen we om jouw huidtype te evalueren, je vragen te beantwoorden en om contra-indicaties uit te sluiten. Hieruit volgt het behandelplan. Met een duidelijk begrip van je wensen en behoeften, garanderen we een veilige en effectieve behandeling.

2. Een IPL-behandeling
Met geavanceerde Intense Pulse Light-technologie verwijderen we effectief ongewenste bloedvaatjes en rode vlekken in je gezicht.

3. Direct zichtbaar resultaat!

Plan nu een afspraak voor slechts € 90,-»

REVIEW van Mark: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ik was aanvankelijk terughoudend om iets te proberen voor mijn couperose, maar na het horen van de positieve ervaringen met IPL-behandelingen in deze salon, heb ik de sprong gewaagd. En ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! De resultaten zijn verbluffend. De rode vlekken en bloedvaatjes op mijn gezicht zijn aanzienlijk verminderd, waardoor mijn huid er egaler uitziet. De behandeling was prima te doen en de begeleiding was top. Ik voel me veel zelfverzekerder nu!”

DE VOORDELEN VAN DEZE BEHANDELING ZIJN:
✅ Vermindering van roodheid en zichtbare bloedvaatjes in het gezicht
✅ Egale rustige uitstraling
✅ Direct zichtbaar resultaat

Wil jij een rustige, egale huid? Waardoor je lekker in je vel zit en dit uitstraalt? Reserveer hier je afspraak.

Plan nu een afspraak »

REVIEW van Sarah: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Als je last hebt van couperose, moet je absoluut de IPL-behandeling in deze salon proberen! Ik ben een paar maanden geleden begonnen en ik kan het verschil niet geloven. Mijn huid is zo veel rustiger en de roodheid is drastisch verminderd. Priscilla is deskundig, rustig en vriendelijk. Ik kan deze behandeling niet genoeg aanbevelen.”

Dit zijn resultaten behaald met één behandeling Bij deze hoeveelheid couperose volgen er nog twee behandelingen

Wat kun je al zien na één behandeling:
✅ De huid is aanzienlijk minder rood
✅ De bloedvaatjes zijn in aantal vermindert en zijn minder fel van kleur

REVIEW van Thomas: ⭐️⭐️⭐️⭐️
“Na lang zoeken naar een oplossing voor mijn couperose, stuitte ik op de IPL-behandeling in deze salon. En ik kan eerlijk zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen! Mijn gezicht voelt nu veel gladder aan en de zichtbare bloedvaatjes zijn vrijwel verdwenen. De behandeling was snel en effectief. Ik ben zo dankbaar dat ik deze salon heb gevonden. Als je couperose hebt, moet je hierheen gaan!”

VEEL GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Is IPL geschikt voor mijn huidtype?
IPL is geschikt voor de meeste huidtypen. Het is belangrijk om een intakegesprek te ondergaan voordat je de behandeling ondergaat, zodat er gekeken kan worden of het met jouw huid kan.

Doet een IPL-behandeling pijn?
De behandeling is niet comfortabel maar doet geen pijn, je kunt het vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

Hoeveel behandelingen zijn er doorgaans nodig?
Het aantal behandelingen varieert per persoon, maar gemiddeld zijn er 1-3 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 weken.

Waar dien ik rekening mee te houden?
Je mag 6 weken voor & na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Een week voor de behandeling mag je geen bruin zonder zon gebruiken.

Zijn er bepaalde activiteiten die ik moet mijden na de behandeling?
Ja, naast zon en zonnebank moet je rekening houden met dat je de eerst 24h geen heet bad neemt, naar de sauna gaat of intensief gaat sporten. Dit wordt tijdens het intakegesprek besproken.

Maak vandaag nog een afspraak Voor een intakegesprek met je eerste IPL-couperosebehandeling voor maar € 90,-

Plan nu een afspraak »

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »