De Venus viva diamant collageen plus behandeling

De ultieme huidverjongingbehandeling

Heb jij last van hangende wangen? Oog je ouder dan dat je bent en geeft die te diepe neuslippenplooi je een vermoeide, zorgelijke uitdrukking in je gezicht? Met de Venus Viva Diamant Collageen Plus zijn wij in staat om jouw huidconditie aanzienlijk te verjongen. Met een direct zichtbaar jongere, strakkere huid als resultaat!

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Rimpels en lijntjes
✔️ Huidverslapping
✔️ Volumeverlies

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD, HERKENBAAR?
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jouw resultaat x belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Over de jaren heen heb je al verschillende gezichtsbehandeling geprobeerd, maar geen behandeling springt eruit en zorgt voor het WOW-effect .
✳️ Je hebt iets gehoord of gelezen over een collageendrankje en je besluit daarmee te beginnen, maar na een paar weken zie je nog geen verbetering en besluit je er maar mee te stoppen.

Jij bent gelukkig niet de enige die deze ervaringen heeft. Wat als ik je nu eens vertel dat het ook anders kan?!

Plan nu een afspraak »

Ik ben enorm trots om aan te kondigen dat ik de titel 'Schoonheidsspecialist van het Jaar 2024' heb gewonnen! Het is een ongelofelijke eer om als winnaar uit de top 3 van Nederland te zijn gekozen in deze prestigieuze Beauty Award.

REVIEW VAN ANNA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb veel behandelingen geprobeerd om mijn huidveroudering aan te pakken, maar de venus viva diamant collageen plus behandeling heeft echt het verschil gemaakt. Mijn huid voelt voller aan en de rimpels rondom mijn mond zijn verminderd. Ik ben onder de indruk van de langdurige resultaten en zou deze behandeling aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een effectieve anti-verouderingsoplossing.

WAT ANDERE HUIDVERJONGINGSTECHNIEKEN NIET KUNNEN EN DEZE BEHANDELING DUS ZO SPECIAAL MAAKT:
🌟 Naast het stimuleren van de fibroblasten/fabriekjes die zorgen voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Stimuleert deze behandeling ook de aanmaak van nieuwe fabriekjes. Iets wat met geen enkele andere behandeling mogelijk is!
🌟 En als klap op de vuurpijl zorgt deze behandeling ook nog eens voor nieuwe, gezonde bloedvaten die op hun beurt weer zorgen voor een betere toevoer van de juiste voedingsstoffen.

DE VOORDELEN VAN DEZE BEHANDELING ZIJN:
✅ Strakkere, stevigere huid
✅ Minder rimpels en lijntjes
✅ Lifting en contourverstrakking
✅ Vermindering neuslippenplooi
✅ Verbetering bestaande bloedvaten en aanmaak nieuwe bloedvaten
✅ Aanmaak nieuwe fabriekjes die collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken
✅ Direct zichtbaar resultaat
✅ Een heerlijke gezichtsbehandeling
✅ Inzicht over de gesteldheid van jouw huid
✅ Een eerlijk advies met een behandelplan geheel op jouw huid en wensen afgestemd

Wil jij een frisse, jonge en stralende huid? Waardoor je lekker in je vel zit en dit uitstraalt? Reserveer hier je afspraak.

Plan nu een afspraak »

REVIEW VAN MICHAELA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na jarenlang verschillende anti-verouderingsproducten te hebben geprobeerd, was ik op zoek naar iets dat echt resultaat zou opleveren. De venus viva diamant collageen plus behandeling heeft mijn verwachtingen overtroffen! Mijn huid ziet er frisser en strakker uit, en ik ben dol op de jeugdige gloed die ik nu heb. Ik ben Priscilla dankbaar voor de professionele service en de geweldige resultaten.

Dit is wat je krijgt:

1. Een uitgebreide huidscan: Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam tekorten heeft aan o.a. vitamines die aangevuld moeten worden en komen zo in de kern van jouw huidveroudering.

2. Venus Viva Diamant Collageen Plus: Venus Viva diamant collageen plus focust zich op de fibroblasten in het lichaam. Fibroblasten nemen vanaf ons 27e levensjaar af en rond de leeftijd van 50 jaar hebben wij nog maar de helft van deze fibroblasten in onze huid. De behandeling van Venus Viva heeft een positief effect op de fibroblasten in jouw huid en combineert twee verschillende technieken in één unieke behandeling.

1. Door middel van radiofrequentie verwarmen we jouw huid waardoor de fibroblast wordt gestimuleerd om nieuw collageen en elastine in jouw huid aan te maken. Daarnaast verkorten en versterken de bestaande collagene en elastine vezels zicht, waardoor de huid verstrakt en verstevigt.
2. Magnetische pulsen zorgen voor de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes, waardoor jouw huid van binnenuit verbetert.

Hoe meer fibroblasten in de huid, hoe meer collageen en elastine jouw huid kan maken. En hoe meer collageen en elastine, hoe jonger jouw huid!

3. Het collageenbooster licht: De gezonde en helende stralen uit het absorptiespectrum her activeren het totale huidmetabolisme, hierdoor wordt het functioneren van de huid naar een verjongd niveau gebracht.

De fibroblasten (de fabriekjes in de huidcel) ontvangen het zeer krachtige licht met daarbij een thermische impuls, wat o.a. de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur activeert en versnelt, de productie van fibroblast groeifactoren wat beschadigd weefsel herstelt, groei/ verspreiding en verdeling van het aantal fibroblasten verbetert. Ook de mitochondriën (energiecentrales in de huid) zetten dit licht om in ATP/ energie, cellulaire energie die voor dit proces nodig is wordt tegelijkertijd aan de huid meegegeven. Het verhoogt het zuurstof niveau in de huid en verlaagt het gehalte vrije radicalen en zorgt tevens voor DNA-herstel.

De opwarming van de huid is zeer intensief maar voelt heerlijk aan, het licht bereikt zelfs de spieren waar het voor extra energie zorgt en de spieren zich hierdoor extra aanspannen. Kortom meer energie = meer cellulaire energie, regeneratie en verbeterde huid functies

4. Een direct zichtbaar jongere huid!

5. Een eerlijk advies met een behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

REVIEW VAN SOPHIE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb onlangs de venus viva diamant collageen plus behandeling ondergaan en ik ben absoluut verbluft door de resultaten! Mijn huid voelt steviger en gladder aan, en de fijne lijntjes rond mijn ogen zijn merkbaar verminderd. Ik voel me zelfverzekerder dan ooit tevoren. De behandeling was ook ontspannend en Priscilla was zeer professioneel. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!

Een jongere huid in vier stappen DIT RESULTAAT IS BEHAALD IN DRIE MAANDEN

✅ Minder rimpels
✅ Een strakkere kaaklijn
✅ Meer volume in de wangen
✅ Vermindering van de neuslippenplooi
✅ Vermindering Marionettenlijn

Plan nu een afspraak »

REVIEW VAN THOMAS ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Als man was ik aanvankelijk sceptisch over het idee van een huidverjongingsbehandeling, maar na het proberen van de venus viva collageen diamant plus behandeling ben ik helemaal om. Mijn huid ziet er jeugdiger uit en de textuur is verbeterd. Ik heb ook gemerkt dat mijn huid beter gehydrateerd is. Het proces was comfortabel en het resultaat indrukwekkend. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen.

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Maak vandaag nog een een afspraak Deze aanbieding is van € 246,- voor € 150,-

Huidscan + Venus viva diamant collageen plus behandeling + collageen booster licht.

Plan nu een afspraak »

ZIE JIJ ER OUDER UIT DAN JE BENT? EN WIL JIJ ER ZONDER HET GEBRUIK VAN BOTOX EN/OF FILLERS JONGER UITZIEN?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes. 🎯

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor elke huidwens
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, stralende en jongere huid! 😃

Plan nu een afspraak »

VEEL GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?
Ja de behandeling is voor elk huidtype geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huiden.

Heb je meteen resultaat?
Ja je hebt meteen met één behandeling resultaat.
Wil je een langduriger resultaat dan wordt een kuur van 10 behandelingen geadviseerd.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee de behandeling voelt prettig aan.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »