Wil jij een mooie, stralende huid zonder acne?

WAARDOOR JE LEKKER IN JE VEL ZIT EN DIT UITSTRAALT?

Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zichtbare huidproblemen zoals acne kunnen ervoor zorgen dat jij je niet comfortabel voelt in je eigen lichaam voelt. Zonde! Want ook jij verdient het om vol zelfvertrouwen in de spiegel te kijken.

HEB JIJ LAST VAN:
✅ Ontstekingen
✅ Rode en witte pukkels
✅ Witte of zwarte mee-eters
✅ Durf jij niet zonder make-up de deur uit
✅ Minder zelfvertrouwen

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD, HERKENBAAR?
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jou een huid zonder acne belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Over de jaren heen heb je al verschillende acnebehandelingen geprobeerd, maar geen behandeling springt eruit en zorgt voor het WOW-effect.

Jij bent gelukkig niet de enige die deze ervaringen heeft. Wat als ik je nu eens vertel dat het ook anders kan?!

Plan nu een afspraak »

👩‍🦰 HET VERHAAL VAN MONIQUE 👩‍🦰

Monique kwam een aantal jaren geleden bij me en ze was ten einde raad, ze had alles al geprobeerd om van haar acne af te komen. Ze schaamde zich voor hoe ze eruitzag en ze vroeg me of ik haar kon helpen.

We zijn toen begonnen met een uitgebreide huidscan, dit hebben we gedaan om duidelijk te krijgen wat Monique verbetert wilde hebben en om inzicht te krijgen in de gesteldheid van haar huid. We kwamen erachter wat de oorzaak van haar acne was en wat we daaraan konden doen. Met een behandelplan helemaal op Monique haar huid en wensen afgestemd zijn we van start gegaan.

In drie maanden tijd en na het volgen van de vier stappen uit de Magnifique Methode kan Monique weer met plezier naar zichzelf in de spiegel kijken. Ze voelt zich zelfverzekerd en straalt!

Monique is één van de vele enthousiaste klanten die nu genieten van een gezonde en stralende huid. Dit is ook bij jou haalbaar!

WE STARTEN MET EEN HUIDANALYSE MAAR WAT HOUDT DE HUIDANALYSE IN?
Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam een tekort heeft aan o.a. vitamines dat aangevuld moet worden en onderzoeken eventuele voedselintoleranties die jouw acne kunnen veroorzaken. Zo komen we tot in de kern van jouw huidprobleem.

VOORDELEN VAN DE HUIDSCAN:
✅ Je krijgt inzicht in de gesteldheid van jouw huid
✅ Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van jouw acne
✅ Je ontvangt een eerlijk advies met behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

HET RESULTAAT:
☑️ Is dat jij weet welke producten voor jouw huid geschikt zijn en jou gaan helpen om van jou acne af te komen!
☑️ Welke behandelingen ervoor gaan zorgen dat jij van je acne af komt!

Plan nu een afspraak voor deze unieke actie van €239,- voor € 125,-»

Dit is wat je krijgt:

1. Een uitgebreide huidscan

✳️ De Visioface: Met de Visioface maken we foto’s van je huid waarmee we de aanwezigheid van pigment, het aantal rimpels en de rimpeldiepte, poriestructuur, de gelijkmatigheid van je huid en zonschade kunnen meten. Na een bepaalde periode van behandeling (afhankelijk van jouw behandeltraject) maken we opnieuw foto’s om het behaalde resultaat te zien. Zo kunnen we verbeteringen mooi volgen en het huidplan, indien nodig, aanpassen.

✳️ De Sensor MC1000:De sensoren in het tweede apparaat meten het vocht- en talggehalte, de huidelasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten. Dankzij een microscoop met camera die de huid tot wel 50x vergroot, weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is!

✳️ De Collageenscan: Met het derde apparaat nemen we daadwerkelijk een kijkje in jouw huid. De collageenscan analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis (de huidlaag die aan de buitenkant zichtbaar is) en dermis (de tweede huidlaag), de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte en het bindweefsel.

✳️ De Asyra: Met de Asyra gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw huidprobleem door het doormeten van jouw lichaam. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Heeft jouw lichaam bijvoorbeeld een tekort aan vitamines of mineralen? Ben je overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Heeft jouw lichaam in zekere zin te maken met overbelasting? En zijn er supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit gaan helpen om zo het gewenste resultaat te bereiken?

2. Hydrafacial behandeling: De Hydrafacial behandeling geeft iedere huid een ware oppepper en is extreem doeltreffend bij acne. Door verschillende fases in één behandeling te combineren, geniet je van een heerlijke behandeling die gegarandeerd resultaat biedt.

De Hydrafacial behandeling is een all-in-one-behandeling: het reinigt en exfolieert de huid met hydraterende serums, verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden en brengt vitamines en andere antioxidanten diep in de huid d.m.v. mesotherapie. Daarnaast stimuleert de behandeling een gezonde celdeling, zuurstofopname en doorbloeding waardoor de huid voldoende hydrateert en wordt voorzien van de juiste voedingstoffen.

3. Een booster: We vullen jouw Hydrafacial behandeling aan met een booster waardoor we nog specifieker kunnen werken op acne, wondherstel, pigmentatie na acne, acnelittekens.

4. Een direct zichtbaar gezondere, stralende huid

5. Een eerlijk advies met de oplossing voor jouw huid

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HUIDSCAN?
☑️ Super analyse gehad!
☑️ Uitleg gedurende de huidscan was erg interessant met een fijne sfeer
☑️ Professioneel, deskundig en vriendelijk
☑️ Ze neemt de tijd en ze luistert heel goed
☑️ Denkt heel goed met me mee
☑️ Uitvoerige uitleg
☑️ Fijn advies en kundig
☑️ Goede begeleiding
☑️ Deskundige adviezen
☑️ Goed advies met resultaat
☑️ 100% een aanrader

Plan nu een afspraak voor deze unieke actie van €239,- voor € 125,-»

👦 HET VERHAAL VAN MARK 👦

Mark kwam eind vorig jaar bij me en hij kwam maar niet van zijn acne af. Hij had al verschillende producten geprobeerd en niks hielp.

Na de uitgebreide huidscan kwamen we achter de oorzaak van Mark zijn acne en welke stappen dat we moesten nemen om Mark van zijn acne af te helpen. Na het maken van het behandelplan heeft Mark zijn eerste behandeling gehad en is hij thuis met de geadviseerde thuisverzorging begonnen.

Na de eerste behandeling hadden we al een mooi resultaat en na drie maanden hadden we de acne perfect onder controle!

Mark is blij, ik ben blij!

Plan nu een afspraak »

HET RESULTAAT VAN DE HYDRAFACIAL IS:
✅ Een supermooie GLOW
✅ Zorgt voor een gehydrateerde, gezonde huid
✅ Zorgt voor een schone, frisse huid
✅ Versterkt de vitaliteit van jouw huid
✅ Zorgt voor celstimulatie
✅ Verbetert de huidtextuur
✅ Reiniging verstopte poriën
✅ Helpt je van je acne af
✅ Vermindert pigmentvlekken die ontstaan zijn na acne

Kortom jouw huid zier er vanaf de eerste behandeling al zoveel beter uit!

Plan nu een afspraak en kom van je acne af! »

Dit zijn behaalde resultaten bij acne met één behandeling en thuisverzorging Klanten staan versteld van het resultaat

✅ Minder acne
✅ Minder roodheid in de huid
✅ Fijnere poriën
✅ De algehele huidconditie ziet er veel beter uit

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

WIL JIJ EEN MOOIE, STRALENDE HUID ZONDER ACNE? WAARDOOR JE LEKKER IN JE VEL ZIT EN DIT UITSTRAALT?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes. 🎯

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor acne
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, stralende huid! 😃

Huidscan + Hydrafacial + Booster, van € 239,- voor € 125,- Maak vandaag nog een afspraak voor deze super actie en kom van jouw acne af!

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid. Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Claim nu deze actie »

Deze actie is geldig t/m 7 Mei daarna betaal je het normale tarief.

VEEL GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?
Ja de behandeling is voor elk huidtype geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huiden.

Hoe lang duurt deze behandeling?
De duur van de combinatie huidscan + Hydrafacial + booster licht bedraagt maximaal 120 minuten.

Heb je meteen resultaat?
Ja je hebt meteen met één behandeling resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?
Het uitreikingen van de acne kan gevoelig zijn, maar de Hydrafacial behandeling is echt heerlijk.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »