De SQT Pigmentbehandeling

Een egale huid zonder pigmentvlekken

Heb jij last van die vervelende pigmentvlekken in je gezicht? Voel je je onzeker over die donkere plekken en zichtbare verkleuringen die maar niet lijken te verdwijnen? Dan ben je niet alleen! Pigmentvlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen wereldwijd treft en kan een enorme impact hebben op je zelfvertrouwen en levenskwaliteit.

Maar maak je geen zorgen, wij bieden de oplossing voor jouw probleem!

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Pigmentvlekken in je gezicht, vaak zichtbaar op wangen, neus, kin een voorhoofd
✔️ Donkere plekken of verkleuringen
✔️ Zichtbare veranderingen in huidskleur

Wij hebben jarenlang gewerkt aan het ontwikkelen van een effectieve, veilige en natuurlijke oplossing om pigmentvlekken te bestrijden.

Plan nu een afspraak »

Ik ben enorm trots om aan te. Kondigen dat ik genomineerd ben voor de titel ‘Schoonheidsspecialist van het jaar 2024’ ! Een ongelofelijke eer om tot de top 3 van Nederland te behoren in deze prestigieuze Beauty Award.

WAAROM DE SQT PIGMENTBEHANDELING?
De SQT bio-microneedling behandeling is speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken effectief aan te pakken. Deze 100% natuurlijke behandeling combineert geavanceerde micro-technologie met natuurlijke bioactieve stoffen die zorgvuldig zijn samengesteld om pigmentvlekken te verminderen. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid en bevordert de aanmaak van collageen, wat essentieel is voor een gezonde huid.

Verbeter je huid en geniet van een gezonde, stralende teint met de unieke SQT bio-microneedling beauty behandeling.

REVIEW van Lisette ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ik ben zo blij dat ik de SQT bio-microneedling beauty behandeling heb geprobeerd voor mijn pigmentvlekken! Na jaren van onzekerheid durf ik nu weer zonder make-up de deur uit. Mijn huid ziet er stralender uit dan ooit tevoren. De behandeling is niet pijnloos maar het resultaat is verbluffend . Dankjewel, Schoonheidsinstituut Magnifique.”

Plan nu een afspraak »

HOE WERKT DE SQT PIGMENTBEHANDELING?
Tijdens de behandeling worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende microkristallen zachtjes in de huid gemasseerd, waardoor kleine microkanalen ontstaan. Dit stimuleert de natuurlijke celregeneratie en bevorderd een gezonde huid. Tegelijkertijd kunnen de speciaal ontwikkelde bioactieve serums diep in de huid doordringen, waar ze hun pigmentreducerende eigenschappen volledig kunnen ontplooien.

Transformeer je huid met de unieke SQT bio-microneedling beauty behandeling. Deze 100% natuurlijke behandeling maakt je huid gezonder, met direct resultaat.

REVIEW van Michelle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“De SQT bio-microneedling heeft mijn leven veranderd. Mijn pigmentvlekken waren een bron van frustratie, maar na slechts één behandelingen zag ik al een aanzienlijke verbetering. Mijn huid is nu egaler en voelt gezonder aan. Priscilla is echt een professional en een expert in haar vak!”

DE VOORDELEN VAN DE SQT PIGMENTBEHANDELING ZIJN:
✅ Zonschade verminderen
✅ Mooiere huidskleur
✅ Vervagen van pigmentvlekken
✅ Vermindert rimpels en lijntjes
✅ Activeert het zelfgenezend vermogen van de huid
✅ Egale rustige uitstraling
✅ Direct zichtbaar resultaat

Wil jij een frisse, egale huid? Waardoor je lekker in je vel zit en dit uitstraalt? Reserveer hier je afspraak.

Plan nu een afspraak »

REVIEW van Brenda ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ik kan de SQT bio-microneedling beauty behandeling niet genoeg aanbevelen! Na lang twijfelen besloot ik het te proberen en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Mijn pigmentvlekken zijn bijna volledig verdwenen en mijn huid ziet er jonger uit. Priscilla is vriendelijk en deskundig.”

Dit is wat je krijgt:

1. Een uitgebreide huidscan: Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam tekorten heeft aan o.a. vitamines die aangevuld moeten worden en komen zo in de kern van jouw huidprobleem.

2. De SQT pigmentbehandeling: De SQT bio-microneedling behandeling stimuleert een gezondere huid zonder pigmentvlekken door 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende microkristallen rechtstreeks in je huid te masseren. Binnen zeven dagen vernieuwt je huid zich, waardoor je een egale, gezonde en stralende huid krijgt.

De behandeling maakt gebruik van microscopisch kleine naaldjes van natuurlijke zoetwaterspons “spicules” die in combinatie met essentiële en actieve ingrediënten in de huid worden gemasseerd. Dit activeert het natuurlijke herstelproces van de huid, verwijdert oude cellen en stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Met de SQT bio-microneedling behandeling wordt je huid op natuurlijke wijze gezonder en stralender!

3. Een direct zichtbaar rustigere huid!

4. Een eerlijk advies met een behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

Plan nu een afspraak »

REVIEW van Femke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ik ben echt onder de indruk van de resultaten na de SQT bio-microneedling. Mijn pigmentvlekken waren behoorlijk opvallend, maar nu zijn ze veel lichter en minder zichtbaar. Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen. Schoonheidsinstituut Magnifique heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik ben ontzettend dankbaar voor hun professionele aanpak.”

Een egalere huid in vier stappen Deze resultaten zijn behaald met 1 a 2 behandelingen

✅ Een egalere huid
✅ Minder zonschade
✅ Minder pigmentvlekken
✅ Een mooie frisse huid

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Maak vandaag nog een afspraak Deze aanbieding is van € 259,- voor € 150,-

Huidscan + SQT bio-microneedling behandeling + repair crème

Plan nu een afspraak »

VEEL GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Je ziet al resultaat na slechts één behandeling! Bij het huidprobleem pigmentvlekken adviseren wij 1 tot 3 behandelingen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?
De interval tussen de behandelingen is 2 a 4 weken.

Wat voel ik tijdens de behandeling?
De behandeling is niet pijnlijk maar licht ongemakkelijk. De meeste mensen ervaren een licht prikkelend gevoel.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zal de huid rood zijn en warm aanvoelen.

Hoe lang is de hersteltijd?
Vanaf dag 3 tot 5 kan een lichte schilfering zichtbaar zijn, de huid is volledig vernieuwt na 7 dagen.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »