Huidverjonging met Hydropeptide producten

Huidproducten die echt werken!

BEN JIJ OP ZOEK NAAR PRODUCTEN DIE VOOR HUIDVERJONGING ZORGEN?

Helaas veroudert de één sneller dan de ander. Zichtbare huidveroudering zoals rimpels & lijntjes, huidverslapping en volumeverlies kunnen ervoor zorgen dat jij je niet zelfverzekerd en comfortabel voelt in je eigen lichaam voelt. Zonde! Want ook jij verdient het om vol zelfvertrouwen in de spiegel te kijken.

HEB JIJ LAST VAN:
✅ Rimpels en lijntjes
✅ Huidverslapping
✅ Volumeverlies

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD, HERKENBAAR?
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die jou van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jou een huid met minder diepe rimpels belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Je hebt al verschillende merken geprobeerd
✳️ Je hebt al veel geld uitgegeven, maar nog steeds niks gevonden wat echt werkt

Jij bent gelukkig niet de enige die deze ervaringen heeft. Wat als ik je nu eens vertel dat het ook anders kan?!

Plan nu een afspraak met € 79,- voordeel»

👩‍🦰Het verhaal van Chantal👩‍🦰

Chantal wilde er jonger uit komen te zien, zonder het gebruik van botox en/of fillers. Ze had al verschillende producten gebruikt, maar was niet tevreden met wat ze al allemaal geprobeerd had.

We zijn toen begonnen met een uitgebreide huidscan, dit hebben we gedaan om duidelijk te krijgen wat Chantal verbetert wilde hebben en om inzicht te krijgen in de gesteldheid van haar huid. We kwamen erachter wat de oorzaak van haar huidveroudering was en wat we daaraan konden doen. Hieruit volgde een productadvies helemaal op Chantal haar wensen afgestemd.

Chantal is met de geadviseerde thuisverzorging begonnen en zag haar huid eerst gezonder en stralender worden en daarna zag ze dat rimpels en lijntjes minder diep werden en ze een jonger uiterlijk begon te krijgen.

Chantal kan weer met plezier naar zichzelf in de spiegel kijken. Ze voelt zich zelfverzekerd en straalt!

Chantal is één van de vele enthousiaste klanten die nu genieten van fijne producten en een jongere en stralende huid. Dit is ook bij jou haalbaar!

DE BESTE PRODUCTEN VOOR JOUW HUID!

De keuze is reuze als het gaat om het aanbod van huidverjongende producten in de drogisterij, apotheek of parfumerie. Maar ja, welk potje met welke crème kies jij? En hoe weet je nou welke producten geschikt zijn voor jouw huid?

Aan de hand van een huidanalyse breng ik de conditie van jouw huid in kaart. Zo krijgen we inzicht in de gesteldheid van jouw huid, vinden we de oorzaak van jouw huidveroudering en ontvang je een eerlijk advies dat helemaal op jouw huid en wensen is afgestemd.

Huidproducten voor thuis noemen we ook wel cosmeceuticals; dit zijn producten die een hoge dosering van werkstoffen bevatten. Dankzij speciale transportsystemen komen de stoffen dieper in jouw huid. Hierdoor kan de huid van binnenuit aanzetten tot verjonging.

Wij werken in ons instituut met het merk Hydropeptide, dat in de top 5 staat van beste huidverjongende merken. Het is een exclusief merk dat alleen in professionele instituten verkrijgbaar is.

Wil jij weten welke Hydropeptide producten voor jouw huid en wensen geschikt zijn, maak dat een afspraak voor de huidscan.

EEN UITGEBREIDE HUIDSCAN + ADVIES HYDROPEPTIDE PRODUCTEN
VAN € 79,- VOOR € 0,-. JOUW VOORDEEL IS €79,-

Plan nu een afspraak »

HOE WERKT HYDROPEPTIDE

Hydropeptide werkt volgens de principes van epigenetica, ook bekend als gen-afstemming, die de gezondheid en schoonheid van jouw huid kan bevorderen. De huid wordt aangemoedigd om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing, aan te zetten. Daarnaast worden ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uitgeschakeld. Hydropeptide pakt de huidcellen op moleculair niveau aan en brengt ze in een gezonde staat.

JOUW HUID EN HYDROPEPTIDE?

Hydropeptide gebruikt de kracht van peptiden als cel-boodschappers. Het product gebruikt meer dan 60 verschillende soorten peptiden in combinatie met onder andere antioxidanten, groeifactoren en vitaminen. Deze slimme mix van peptiden verbetert de hydratatie, vermindert zichtbare rimpels en lijntjes en geeft jouw huid haar natuurlijke gloed terug.

Hydropetide is geschikt voor ieder huidtype en conditie. Dagelijkse verzorging met de producten van Hydropeptide zorgen voor het gewenste resultaat. Want, hoe gezonder jouw huidcellen worden, des te jonger een huidcel kan functioneren!

HET RESULTAAT VAN DE HUIDSCAN IS:
✅ Je krijgt inzicht in de gesteldheid van jouw huid
✅ Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van jouw huidveroudering
✅ Je ontvangt een eerlijk productadvies dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd

HET RESULTAAT VAN DE HYDROPEPTIDE PRODUCTEN ZULLEN ZIJN:
✅ Gezondere, jongere huid
✅ Vermindering van rimpels en lijntjes
✅ Lifting en contourverstrakking
✅ Vermindering van roodheid
✅ Vermindering van pigmentvlekken
✅ Optimale hydratatie
✅ Zichtbaar resultaat

Plan nu deze actie in van € 79,- voor € 0,- »

DIT IS WAT JE KRIJGT:

1. Huidscan, bestaande uit:

✳️ De Visioface: Met de Visioface maken we foto’s van je huid waarmee we de aanwezigheid van pigment, het aantal rimpels en de rimpeldiepte, poriestructuur, de gelijkmatigheid van je huid en zonschade kunnen meten. Na een bepaalde periode van behandeling (afhankelijk van jouw behandeltraject) maken we opnieuw foto’s om het behaalde resultaat te zien. Zo kunnen we verbeteringen mooi volgen en het huidplan, indien nodig, aanpassen.

✳️ De Sensor MC1000: De sensoren in het tweede apparaat meten het vocht- en talggehalte, de huidelasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten. Dankzij een microscoop met camera die de huid tot wel 50x vergroot, weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is!

✳️ De Collageenscan: Met het derde apparaat nemen we daadwerkelijk een kijkje in jouw huid. De collageenscan analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis (de huidlaag die aan de buitenkant zichtbaar is) en dermis (de tweede huidlaag), de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte en het bindweefsel.

✳️ De Asyra: Met de Asyra gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw huidprobleem door het doormeten van jouw lichaam. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Heeft jouw lichaam bijvoorbeeld een tekort aan vitamines of mineralen? Ben je overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Heeft jouw lichaam in zekere zin te maken met overbelasting? En zijn er supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit gaan helpen om zo het gewenste resultaat te bereiken?

2. Een eerlijk product advies met de oplossing voor jouw huid met producten die echt werken

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HUIDSCAN?
☑️ Super analyse gehad!
☑️ Uitleg gedurende de huidscan was erg interessant met een fijne sfeer
☑️ Professioneel, deskundig en vriendelijk
☑️ Ze neemt de tijd en ze luistert heel goed
☑️ Denkt heel goed met me mee
☑️ Uitvoerige uitleg
☑️ Fijn advies en kundig
☑️ Goede begeleiding
☑️ Deskundige adviezen
☑️ Goed advies met resultaat
☑️ 100% een aanrader

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HYDROPEPTIDE PRODUCTEN?
☑️ De producten zijn fijn en handig in gebruik
☑️ De producten bevatten zachte en fijne geuren
☑️ Mijn huid voelt goed aan
☑️ Ik zag al vrij snel resultaat
☑️ Ik heb al complimentjes gekregen van andere mensen die tegen mij zeiden wat zie jij er goed uit!

Plan nu een afspraak »

Dit resultaat is behaald met vier weken thuisverzorging

✅ Vermindering rimpels en lijntjes voorhoofd
✅ Vermindering neuslippenplooi
✅ Vermindering kraaienpootjes
✅ Vermindering pigmentvlekken
✅ Optimale hydratatie
✅ Structuur verfijning
✅ Een totaal jonger uiterlijk

WIL JIJ ER ZO LANG MOGELIJK JONG UITZIEN? WAARDOOR JE LEKKER IN JE VEL ZIT EN DIT UITSTRAALT?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes. 🎯

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor huidverjonging
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, stralende huid!😃

Een uitgebreide huidscan + advies Hydropeptide producten Van € 79,- voor € 0,-

Claim nu deze actie met € 79,- voordeel »

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »