Wil jij er zo lang mogelijk jong uit blijven zien, zonder het gebruik van botox en/of fillers?

WAARDOOR JE LEKKER IN JE VEL ZIT EN DIT UITSTRAALT?

WIL JIJ ER ZO LANG MOGELIJK JONG UITZIEN? EN WIL JIJ DAT ZONDER HET GEBRUIK VAN BOTOX EN/OF FILLERS?

Helaas veroudert de één sneller dan de ander. Zichtbare huidveroudering zoals rimpels & lijntjes, huidverslapping en volumeverlies kunnen ervoor zorgen dat jij je niet zelfverzekerd en comfortabel voelt in je eigen lichaam voelt. Zonde! Want ook jij verdient het om vol zelfvertrouwen in de spiegel te kijken.

WIL JIJ EEN VAN ONDERSTAANDE PROBLEMEN ZO LANG MOGELIJK UITSTELLEN:
✅ Rimpels en lijntjes
✅ Huidverslapping
✅ Volumeverlies

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD, HERKENBAAR?
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jou resultaat X belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Over de jaren heen heb je al verschillende gezichtsbehandeling geprobeerd, maar geen behandeling springt eruit en zorgt voor het WOW-effect.
✳️ Je hebt iets gehoord of gelezen over een collageendrankje en je besluit daarmee te beginnen, maar na een paar weken zie je nog geen verbetering en besluit je er maar mee te stoppen.

Jij bent gelukkig niet de enige die deze ervaringen heeft. Wat als ik je nu eens vertel dat het ook anders kan?!

Plan nu een afspraak »

DEZE ACTIE BESTAAT UIT:
EEN UITGEBREIDE HUIDSCAN + ICOONE BINDWEEFSELMASSAGE + HET COLLAGEEN BOOSTER LICHT
VAN € 221,50 VOOR € 125,-. VOORDEEL IS € 96,50

HET RESULTAAT VAN DEZE ACTIE IS:
✅ Gezondere, stevige huid
✅ Vermindering van rimpels, lijntjes en vochtwallen
✅ Lifting en contourverstrakking
✅ Vermindering neuslippenplooi
✅ Volume wangen
✅ Verbetering bloedvaten
✅ Direct zichtbaar resultaat
✅ Een heerlijke gezichtsbehandeling
✅ Inzicht over de gesteldheid van jouw huid
✅ Een eerlijk advies met een behandelplan geheel op jouw huid en wensen afgestemd

Plan nu deze actie van € 221,50 voor € 125,- »

Inhoud product Waaruit bestaat deze unieke aanbieding:

1. Een uitgebreide huidscan: Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam tekorten heeft aan o.a. vitamines die aangevuld moeten worden en komen zo in de kern van jouw huidveroudering.

2. Icoone behandeling: Door de jaren heen verliest onze huid haar collageen en elasticiteit. De Icoone biedt de nieuwste behandeltechniek op het gebied van mechanische bindweefselmassage en gaat zelfs nog een stapje verder. Zo pakt de behandeling verslappingen, fijne lijntjes en rimpels aan en worden de gezichtscontouren teruggebracht. Naast direct zichtbaar resultaat is het een heerlijke, pijnloze behandeling.

Icoone pakt elke millimeter van de huid op een pijnloze en ontspannen manier aan. Het stimuleert de bloedcirculatie en het lymfesysteem waardoor de algehele conditie van de huid verbetert. Daarnaast ontstaat stimulatie van de fibroblasten (de fabriekjes die collageen en elastine produceren) waardoor rimpels en lijntjes aanzienlijk verminderen. Tevens worden huidverslappingen aangepakt, gezichtscontouren verstrakt en littekenweefsels verbetert. Op deze manier verjongen we niet alleen jouw huid, maar wordt de algehele conditie van jouw huid verbetert. Want, een gezonde huid is een mooie huid!

3. Het collageenbooster licht: De gezonde en helende stralen uit het absorptiespectrum her activeren het totale huidmetabolisme, hierdoor wordt het functioneren van de huid naar een verjongd niveau gebracht.

De fibroblasten (de fabriekjes in de huidcel) ontvangen het zeer krachtige licht met daarbij een thermische impuls, wat o.a. de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur activeert en versnelt, de productie van fibroblast groeifactoren wat beschadigd weefsel herstelt, groei/ verspreiding en verdeling van het aantal fibroblasten verbetert. Ook de mitochondriën (energiecentrales in de huid) zetten dit licht om in ATP/ energie, cellulaire energie die voor dit proces nodig is wordt tegelijkertijd aan de huid meegegeven. Het verhoogt het zuurstof niveau in de huid en verlaagt het gehalte vrije radicalen en zorgt tevens voor DNA-herstel.

De opwarming van de huid is zeer intensief maar voelt heerlijk aan, het licht bereikt zelfs de spieren waar het voor extra energie zorgt en de spieren zich hierdoor extra aanspannen. Kortom meer energie = meer cellulaire energie, regeneratie en verbeterde huid functies

4. Een direct zichtbaar jongere huid!

5. Een eerlijk advies met een behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HUIDSCAN?
☑️ Super analyse gehad!
☑️ Uitleg gedurende de huidscan was erg interessant met een fijne sfeer
☑️ Professioneel, deskundig en vriendelijk
☑️ Ze neemt de tijd en ze luistert heel goed
☑️ Denkt heel goed met me mee
☑️ Uitvoerige uitleg
☑️ Fijn advies en kundig
☑️ Goede begeleiding
☑️ Deskundige adviezen
☑️ Goed advies met resultaat
☑️ 100% een aanrader

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE ICOONE BINDWEEFSELMASSAGE?
☑️ De behandeling was heerlijk, ik viel bijna in slaap
☑️ Wauw ik zie meteen resultaat!
☑️ Ik voel dat het echt iets doet met mijn huid

Dit zijn behaalde resultaten bij anti-aging Klanten staan versteld van het resultaat

✅ Vermindering van kraaienpootjes
✅ Vermindering van rimpels en lijntjes
✅ Een strakkere kaaklijn
✅ Meer volume in de huid
✅ Een gezondere, stevigere en jongere huid

WIL JIJ ER ZO LANG MOGELIJK JONG UITZIEN? WAARDOOR JE LEKKER IN JE VEL ZIT EN DIT UITSTRAALT?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes. 🎯

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor acne
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, stralende huid! 😃

Een uitgebreide huidscan + icoone bindweefselmassage + het collageen booster licht Van € 221,50 voor € 125,-. Voordeel is € 96,50

Deze actie is geldig t/m 30 September, daarna betaal je het normale tarief.

Claim nu deze actie met € 96,50 voordeel »

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »