De DS V-line Collageendraden behandeling

Zorgt voor een zichtbaar jongere huid

Heb jij last van:

✔️ Rimpels
✔️ Huidverslapping
✔️ Volumeverlies

Is de elasticiteit van je huid door de jaren heen afgenomen? Heb je last van rimpels en lijntjes? DS V-line Collageendraden bieden een geavanceerde benadering van schoonheidsbehandelingen, en gaan verder dan conventionele methoden. Deze behandeling richt zich op verslappingen, fijne lijntjes en rimpels, en herstelt met precisie de verloren gezichtscontouren. Wat maakt de DS V-line Collageendraad behandeling zo uniek? Ontdek het zelf en omarm een jeugdige transformatie!

Plan nu een afspraak »

WAAROM DE DS V-LINE COLLAGEENDRAAD BEHANDELING?

Met DS V-line collageendraden kun je heel doelgericht aan de slag gaan met rimpels, waardoor deze van binnenuit worden opgevuld. De huid krijgt meer elasticiteit en ondergaat een revitalisatie- en regeneratieproces, waardoor een gezondere en jeugdigere uitstraling ontstaat. Met deze behandeling richten we ons niet alleen op rimpels, maar ook op het verstevigen van verslapte huid, het aanscherpen van gezichtscontouren, en het verbeteren van de algehele huidconditie.

Ik ben enorm trots om aan te kondigen dat ik de titel 'Schoonheidsspecialist van het Jaar 2024' heb gewonnen! Het is een ongelofelijke eer om als winnaar uit de top 3 van Nederland te zijn gekozen in deze prestigieuze Beauty Award.


REVIEW van Caroline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Ik ben verbluft door de resultaten van de DS V-line Collageendraad behandeling! Mijn huid voelt niet alleen steviger aan, maar de fijne lijntjes rond mijn ogen en mond zijn ook aanzienlijk verminderd. Het is een magische touch voor mijn huid. Dankjewel Priscilla, voor deze geweldige ervaring!”

Plan nu een afspraak »

Een zichtbaar jongere huid! WAAR WACHT JE NOG OP? GUN JEZELF EEN JONGERE HUID

✅ Minder rimpels
✅ Een strakkere kaaklijn
✅ Meer volume in de wangen
✅ Vermindering van de neuslippenplooi
✅ Vermindering Marionetlijn
✅ Vermindering lijntjes op de bovenlip

HOE WERKT DE DS V-LINE COLLAGEENDRADEN BEHANDELING?

Tijdens de behandeling worden speciale collageendraden in de huid gebracht. Deze draden stimuleren de collageenproductie en verbeteren de elasticiteit van de huid. Het resultaat is vergelijkbaar met het versterken van de structuur van een bouwwerk, waardoor een gezonde, jonge en stralende huid ontstaat.


REVIEW van Michelle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Naarmate de jaren voorbij gingen, merkte ik dat mijn gezichtscontouren begonnen te verslappen. De DS V-line Collageendraad behandeling heeft echt een verschil gemaakt! Mijn gezicht voelt opnieuw strakker en jeugdiger aan. Ik ben meer dan tevreden met de resultaten en zou het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een niet-chirurgische facelift”

voordelen VAN DS V-LINE COLLAGEENDRADEN

✅ Gezondere, stevigere huid
✅ Vermindering van rimpels en lijntjes
✅ Lifting en contourverstrakking
✅ Vermindering neuslippenplooi
✅ Direct zichtbaar resultaat

Wil jij een frisse, jonge en stralende huid? Waardoor je lekker in je vel zit en dit uitstraalt?

Reserveer hier je afspraak met een enorme korting, normaal €246,50 nu voor maar €150,- »


REVIEW van Sophie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“DS V-line Collageendraden hebben mijn huid een tweede leven gegeven! De behandeling was comfortabel en het resultaat was onmiddellijk zichtbaar. Mijn huid is niet alleen gezonder, maar ik voel me ook zelfverzekerder. Het is alsof de tijd een beetje is teruggedraaid. Een absolute aanrader!”

Waaruit bestaat deze unieke aanbieding:

1. Een uitgebreide huidscan: Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam tekorten heeft aan o.a. vitamines die aangevuld moeten worden en komen zo in de kern van jouw huidveroudering.

2. DS V-line Collageendraden behandeling: Met DS V-line collageendraden kun je heel doelgericht aan de slag gaan met rimpels, waardoor deze van binnenuit worden opgevuld. De huid krijgt meer elasticiteit en ondergaat een revitalisatie- en regeneratieproces, waardoor een gezondere en jeugdigere uitstraling ontstaat. Met deze behandeling richten we ons niet alleen op rimpels, maar ook op het verstevigen van verslapte huid, het aanscherpen van gezichtscontouren, en het verbeteren van de algehele huidconditie.

3. Het collageenbooster licht: De gezonde en helende stralen uit het absorptiespectrum her activeren het totale huidmetabolisme, hierdoor wordt het functioneren van de huid naar een verjongd niveau gebracht.

De fibroblasten (de fabriekjes in de huidcel) ontvangen het zeer krachtige licht met daarbij een thermische impuls, wat o.a. de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur activeert en versnelt, de productie van fibroblast groeifactoren wat beschadigd weefsel herstelt, groei/ verspreiding en verdeling van het aantal fibroblasten verbetert. Ook de mitochondriën (energiecentrales in de huid) zetten dit licht om in ATP/ energie, cellulaire energie die voor dit proces nodig is wordt tegelijkertijd aan de huid meegegeven. Het verhoogt het zuurstof niveau in de huid en verlaagt het gehalte vrije radicalen en zorgt tevens voor DNA-herstel.

De opwarming van de huid is zeer intensief maar voelt heerlijk aan, het licht bereikt zelfs de spieren waar het voor extra energie zorgt en de spieren zich hierdoor extra aanspannen. Kortom meer energie = meer cellulaire energie, regeneratie en verbeterde huid functies

4. Een direct zichtbaar gezondere, stralende huid!

5. Een eerlijk advies met een behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

Plan nu een afspraak »

REVIEW van Alex ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Als iemand die altijd op zoek is naar effectieve anti-aging oplossingen, heeft de DS V-line Collageendraad behandeling me positief verrast. Mijn rimpels zijn verminderd en mijn huid heeft een jeugdige glans gekregen. Het is moeilijk te geloven dat zo’n eenvoudige en pijnloze behandeling zo’n groot verschil kan maken. Bedankt, Priscilla.”

Maak vandaag nog een afspraak Uitgebreide huidscan + DS V-line collageendraad behandeling + collageen booster licht Van € 246,50 nu voor maar € 150,-

Plan nu een afspraak »

ZIE JIJ ER OUDER UIT DAN JE BENT? EN WIL JIJ ER ZONDER HET GEBRUIK VAN BOTOX EN/OF FILLERS JONGER UITZIEN?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes.🎯

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor elke huidwens
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, jongere huid! 😃

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?
Ja de behandeling is voor elk huidtype geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huiden.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, de behandeling is totaal niet pijnlijk!

Hoe vaak is deze behandeling nodig?
De frequentie van de behandeling is afhankelijk van de huidige conditie van je huid en je wensen. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur geadviseerd van minimaal drie behandelingen.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »