icoone

Is de oplossing tegen huidveroudering

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Rimpels en lijntjes
✔️ Huidverslapping
✔️ Volumeverlies

HEB JIJ AL VAN ALLES GEPROBEERD, EN HERKEN JE DIT?
✳️ Telkens weer ben je verleid door flitsende verpakkingen in drogisterijen en parfumerieën, die jou beloven de perfecte crème te bieden. Maar keer op keer blijft het resultaat achter en ben je nog steeds ontevreden over je huid.
✳️ Je hebt al diverse gezichtsbehandelingen uitgeprobeerd gedurende de jaren, maar geen enkele behandeling heeft echt indruk gemaakt of het gewenste WOW-effect opgeleverd.
✳️ Misschien heb je iets gehoord of gelezen over collageendrankjes en ben je ermee begonnen, maar na enkele weken zie je geen enkele verbetering en besluit je ermee te stoppen.

Maar weet je wat? Jij bent gelukkig niet de enige met deze ervaringen. En nu komt het goede nieuws: het kan ook anders!

Plan nu een afspraak »

REVIEW: ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ik ben absoluut dolenthousiast over de icoone bindweefselmassage behandeling voor mijn gezicht! Na een volledige kuur kan ik eerlijk zeggen dat de resultaten verbluffend zijn. Mijn diepe rimpels zijn merkbaar verminderd en mijn huid voelt veel steviger aan. Vooral mijn kaaklijn is strakker en mijn wangen hebben meer volume gekregen. Het effect op mijn huidteint is geweldig - ik zie er frisser en jeugdiger uit. Ik ben blij dat ik deze behandeling heb geprobeerd en ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar huidverjonging. Het is de investering absoluut waard!
Mevr. Bonands

Ik ben enorm trots om aan te kondigen dat ik de titel 'Schoonheidsspecialist van het Jaar 2024' heb gewonnen! Het is een ongelofelijke eer om als winnaar uit de top 3 van Nederland te zijn gekozen in deze prestigieuze Beauty Award.

👱🏻 HET VERHAAL VAN NATHALIE 👱🏻

Enkele jaren geleden kwam Nathalie wanhopig naar me toe. Ze had alles al geprobeerd en was nog steeds niet tevreden met haar uiterlijk. Nathalie schaamde zich voor haar verschijning en vroeg me om hulp, zonder toevlucht te nemen tot botox of fillers.

We begonnen met een grondige huidscan, om te begrijpen welke verbeteringen Nathalie wilde en om inzicht te krijgen in de conditie van haar huid. Hierdoor ontdekten we de oorzaak van haar huidveroudering en bepaalden we de mogelijke oplossingen.

Met een persoonlijk behandelplan, volledig afgestemd op Nathalie's wensen, gingen we aan de slag.

Na drie maanden en het volgen van de vier stappen van de Magnifique Methode, kan Nathalie weer met plezier naar haar spiegelbeeld kijken. Ze voelt zich zelfverzekerd en straalt als nooit tevoren! 🥇

Nathalie is één van de vele enthousiaste klanten die nu genieten van een jongere en stralende huid. Dit is ook bij jou haalbaar!

Een jongere huid in vier stappen! Dit resultaat is behaald in drie maanden

✅ Minder rimpels
✅ Een strakkere kaaklijn
✅ Meer volume in de wangen
✅ Vermindering van de neuslippenplooi
✅ Vermindering Marionetlijn
✅ Vermindering lijntjes op de bovenlip

REVIEW: :⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Als het gaat om huidverjonging, is de icoone gezichtsbehandeling voor het gezicht een absolute winnaar! Na het volgen van een volledige kuur merk ik een enorme verbetering in mijn huid. Mijn diepe rimpels zijn aanzienlijk verminderd en ik zie en voel een duidelijke versteviging van mijn huid. Wat ik vooral opmerk, is de strakkere kaaklijn en het extra volume in mijn wangen. Het resultaat is gewoonweg verbluffend! Daarnaast straalt mijn huid nu met een frisse en jeugdige teint. Ik ben zo blij dat ik deze behandeling heb ontdekt. Het heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar zichtbare huidverjonging.
Mevr. Janssen

DE VOORDELEN VAN DEZE UNIEKE BEHANDELING IS:
✅ Gezondere, stevige huid
✅ Vermindering van rimpels, lijntjes en vochtwallen
✅ Lifting en contourverstrakking
✅ Vermindering neuslippenplooi
✅ Volume wangen
✅ Verbetering bloedvaten
✅ Direct zichtbaar resultaat
✅ Een heerlijke gezichtsbehandeling
✅ Inzicht over de gesteldheid van jouw huid
✅ Een eerlijk advies met een behandelplan geheel op jouw huid en wensen afgestemd

Wil jij een frisse, jonge en stralende huid? Waardoor je lekker in je vel zit en dit uitstraalt?

Reserveer hier je afspraak, ,met een enorme korting, normaal € 221,50 nu voor maar €125,- »

Dit is wat je krijgt:

1. Een uitgebreide huidscan: Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam tekorten heeft aan o.a. vitamines die aangevuld moeten worden en komen zo in de kern van jouw huidveroudering.

2. Icoone behandeling: Door de jaren heen verliest onze huid haar collageen en elasticiteit. De Icoone biedt de nieuwste behandeltechniek op het gebied van mechanische bindweefselmassage en gaat zelfs nog een stapje verder. Zo pakt de behandeling verslappingen, fijne lijntjes en rimpels aan en worden de gezichtscontouren teruggebracht. Naast direct zichtbaar resultaat is het een heerlijke, pijnloze behandeling.

Icoone pakt elke millimeter van de huid op een pijnloze en ontspannen manier aan. Het stimuleert de bloedcirculatie en het lymfesysteem waardoor de algehele conditie van de huid verbetert. Daarnaast ontstaat stimulatie van de fibroblasten (de fabriekjes die collageen en elastine produceren) waardoor rimpels en lijntjes aanzienlijk verminderen. Tevens worden huidverslappingen aangepakt, gezichtscontouren verstrakt en littekenweefsels verbetert. Op deze manier verjongen we niet alleen jouw huid, maar wordt de algehele conditie van jouw huid verbetert. Want, een gezonde huid is een mooie huid!

3. Het collageenbooster licht: De gezonde en helende stralen uit het absorptiespectrum her activeren het totale huidmetabolisme, hierdoor wordt het functioneren van de huid naar een verjongd niveau gebracht.

De fibroblasten (de fabriekjes in de huidcel) ontvangen het zeer krachtige licht met daarbij een thermische impuls, wat o.a. de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur activeert en versnelt, de productie van fibroblast groeifactoren wat beschadigd weefsel herstelt, groei/ verspreiding en verdeling van het aantal fibroblasten verbetert. Ook de mitochondriën (energiecentrales in de huid) zetten dit licht om in ATP/ energie, cellulaire energie die voor dit proces nodig is wordt tegelijkertijd aan de huid meegegeven. Het verhoogt het zuurstof niveau in de huid en verlaagt het gehalte vrije radicalen en zorgt tevens voor DNA-herstel.

De opwarming van de huid is zeer intensief maar voelt heerlijk aan, het licht bereikt zelfs de spieren waar het voor extra energie zorgt en de spieren zich hierdoor extra aanspannen. Kortom meer energie = meer cellulaire energie, regeneratie en verbeterde huid functies

4. Een direct zichtbaar jongere huid!

5. Een eerlijk advies met een behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

REVIEW: ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ik wil graag mijn ervaring delen met de icoone bindweefselmassage voor het gezicht, want het heeft mijn huid echt getransformeerd! Na het voltooien van de kuur kan ik niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met de resultaten. Mijn diepe rimpels zijn aanzienlijk verminderd en ik zie een aanzienlijke versteviging van mijn huid. Wat ik vooral opmerk, is de verbeterde kaaklijn en het extra volume in mijn wangen, waardoor mijn gezicht er jeugdiger en voller uitziet. Daarnaast straalt mijn huid nu met een frisse, stralende teint. Ik voel me gewoonweg fantastisch! Ik zou deze behandeling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar zichtbare huidverjonging. Het is een gamechanger!
Mevr. Mertens

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

En wat vind je van dit resultaat? Klanten staan versteld van het resultaat!

Wat klanten zeggen over de icoone behandeling
✅ De behandeling was heerlijk, ik viel bijna in slaap
✅ Wauw ik zie meteen resultaat!
✅ Ik voel dat het iets doet met mijn huid

Maak vandaag nog een afspraak Deze aanbieding is van € 221,50 voor € 125,- daarna betaal je het normale tarief.

Maak gebruik van deze unieke aanbieding en plan nu een afspraak »

ZIE JIJ ER OUDER UIT DAN JE BENT? EN WIL JIJ ER ZONDER HET GEBRUIK VAN BOTOX EN/OF FILLERS JONGER UITZIEN?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes.🎯

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor elke huidwens
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, jongere huid! 😃

VEEL GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Heb je meteen resultaat?
Ja je hebt meteen met één behandeling resultaat.
Wil je een langduriger resultaat dan wordt een kuur van 10 behandelingen geadviseerd.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee de behandeling is echt heerlijk, je zou er zelfs bij in slaap kunnen vallen.

Hoe lang duurt de behandeling?
De duur van de combinatie huidscan + icoone Deluxe bedraagt 120 minuten.

Plan nu een afspraak »

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »