De DS V-line Hyaluronzuurdraden behandeling

Zorgt voor een zichtbaar jongere huid

In de voortdurende zoektocht naar een jeugdige uitstraling en gezonde huid , speelt hyaluronzuur een cruciale rol. Van nature aanwezig in ons lichaam, voornamelijk in onze huid, is hyaluronzuur verantwoordelijk voor het behouden van vocht, waardoor onze huid stevig, strak en elastisch blijft.

Helaas neemt, zoals collageen en elastine, ook de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af naarmate we ouder worden. Dit proces resulteert in verslapping van het weefsel en tekenen van veroudering . Maar er is goed nieuws: met onze geavanceerde hyaluronzuurdraden behandeling kunnen we deze effecten doelgericht aanpakken.

Stel je voor dat je de natuurlijke jeugdigheid van je huid kunt herstellen, rimpels kunt verzachten en verloren volume kunt terugwinnen. Ontdek hoe de hyaluronzuurdraden behandeling een innovatieve oplossing biedt om de tekenen van veroudering effectief te bestrijden en je natuurlijke schoonheid te accentueren.

HEB JIJ LAST VAN:

✅ Rimpels en lijntjes
✅ Huidverslapping
✅ Volumeverlies

Plan nu een afspraak »

Ik ben enorm trots om aan te kondigen dat ik de titel 'Schoonheidsspecialist van het Jaar 2024' heb gewonnen! Het is een ongelofelijke eer om als winnaar uit de top 3 van Nederland te zijn gekozen in deze prestigieuze Beauty Award.

REVIEW van Marieke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik kan niet geloven hoeveel verschil de hyaluronzuurdraden behandeling heeft gemaakt voor mijn huid! Mijn rimpels zijn aanzienlijk verminderd, en mijn huid voelt steviger en jeugdiger aan. Ik kan deze behandeling niet genoeg aanbevelen!

WAAROM KIEZEN VOOR DS V-LINE HYALURONZUURDRADEN?

Met de DS V-line hyaluronzuurdraden kun je doelgericht volumeverlies aanpakken. De hyaluronzuurdraden worden diep door de huid opgenomen en beginnen water vast te houden, waardoor het verloren volume van binnenuit wordt hersteld. Deze behandeling geeft niet alleen volume aan de huid, maar pakt ook diepe rimpels effectief aan. Kortom, deze behandeling verzacht niet alleen rimpels en herstelt verloren volume door veroudering, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen. Hierdoor kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke subtiele lift zorgen.

Plan nu een afspraak »

Een zichtbaar jongere huid! WAAR WACHT JE NOG OP? GUN JEZELF EEN JONGERE HUID

✅ Minder rimpels
✅ Een strakkere kaaklijn
✅ Meer volume in de wangen
✅ Vermindering van de neuslippenplooi
✅ Vermindering Marionetlijn
✅ Vermindering lijntjes op de bovenlip

REVIEW van Michelle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik was op zoek naar een subtiele manier om de tekenen van veroudering aan te pakken. De hyaluronzuurdraden behandeling heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is niet alleen natuurlijk, maar het heeft ook mijn zelfvertrouwen een boost gegeven. Mijn huid ziet er frisser en strakker uit.

HOE WERKT DE DS V-LINE HYALURONZUURDRADEN BEHANDELING?

Tijdens de behandeling worden speciale hyaluronzuurdraden in de huid aangebracht. Deze draden stimuleren de collageenproductie en verhogen het gehalte aan hyaluronzuur in de huid, waardoor het volume van de huid wordt hersteld.

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid. Net als collageen en elastine neemt hyaluronzuur af naarmate we ouder worden. Daarom is het belangrijk om hyaluronzuur aan te vullen, zodat de huid er vol, stevig en strak uitziet.

Klaar om de jeugdige uitstraling van je huid te herstellen? Ontdek de innovatieve wereld van DS V-line Hyaluronzuurdraden. Verjong je huid op een veilige en effectieve manier!

Plan nu een afspraak »

REVIEW van Laura ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De hyaluronzuurdraden behandeling heeft mijn gezicht echt opgefrist! Het lijkt alsof ik een paar jaar terug in de tijd ben gegaan. Het is geweldig om iets te vinden dat mijn natuurlijke uitstraling verbetert zonder een ‘overbehandelde’ look te geven. Ik ben helemaal tevreden!

HET RESULTAAT IS:

✅ Strakkere, stevigere huid
✅ Minder rimpels en lijntjes
✅ Lifting en contourverstrakking
✅ Vermindering neuslippenplooi
✅ Volume
✅ Direct zichtbaar resultaat

Reserveer hier je afspraak met een enorme korting, normaal €271,50 nu voor maar €175,- »

REVIEW van Annelies ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Als sporter was ik altijd bezorgd over de effecten van veroudering op mijn huid. De hyaluronzuurdraden behandeling heeft me geholpen om mijn jeugdige uitstraling te behouden. Het is een subtiele maar effectieve oplossing voor iedereen die wil investeren in haar huid zonder ingrijpende procedures.

Waaruit bestaat deze unieke aanbieding:

1. Een uitgebreide huidscan:

Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam tekorten heeft aan o.a. vitamines die aangevuld moeten worden en komen zo in de kern van jouw huidveroudering.

2. DS V-line Hyaluronzuurdraden behandeling:

Met de DS V-line hyaluronzuurdraden kun je doelgericht volumeverlies aanpakken. De hyaluronzuurdraden worden diep door de huid opgenomen en beginnen water vast te houden, waardoor het verloren volume van binnenuit wordt hersteld. Deze behandeling geeft niet alleen volume aan de huid, maar pakt ook diepe rimpels effectief aan. Kortom, deze behandeling verzacht niet alleen rimpels en herstelt verloren volume door veroudering, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen. Hierdoor kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke subtiele lift zorgen.

3. Het collageenbooster licht:

De gezonde en helende stralen uit het absorptiespectrum her activeren het totale huidmetabolisme, hierdoor wordt het functioneren van de huid naar een verjongd niveau gebracht.

De fibroblasten (de fabriekjes in de huidcel) ontvangen het zeer krachtige licht met daarbij een thermische impuls, wat o.a. de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur activeert en versnelt, de productie van fibroblast groeifactoren wat beschadigd weefsel herstelt, groei/ verspreiding en verdeling van het aantal fibroblasten verbetert. Ook de mitochondriën (energiecentrales in de huid) zetten dit licht om in ATP/ energie, cellulaire energie die voor dit proces nodig is wordt tegelijkertijd aan de huid meegegeven. Het verhoogt het zuurstof niveau in de huid en verlaagt het gehalte vrije radicalen en zorgt tevens voor DNA-herstel.

De opwarming van de huid is zeer intensief maar voelt heerlijk aan, het licht bereikt zelfs de spieren waar het voor extra energie zorgt en de spieren zich hierdoor extra aanspannen. Kortom meer energie = meer cellulaire energie, regeneratie en verbeterde huid functies

4. Een direct zichtbaar gezondere, stralende huid!
5. Een eerlijk advies met een behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

Maak vandaag nog een afspraak Uitgebreide huidscan + DS V-line hyaluronzuurdraad behandeling + collageen booster licht Van € 271,50 nu voor maar € 175,-

Plan nu een afspraak »

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?

Ja de behandeling is voor elk huidtype geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huiden.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is totaal niet pijnlijk!

Hoe vaak is deze behandeling nodig?

De frequentie van de behandeling is afhankelijk van de huidige conditie van je huid en je wensen. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur geadviseerd van minimaal drie behandelingen.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »