Huidscan SAMEN ONTDEKKEN WE WAT JOUW HUID NODIG HEEFT

HEB JIJ AL VELE VERSCHILLENDE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GEBRUIKT? EN HEB JE NOG STEEDS DE JUISTE NIET GEVONDEN?

Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jouw resultaat x belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.

Je bent gelukkig niet de enige die dat probleem heeft, wat als ik je nou eens vertel dat er wel producten zijn waar jij en jouw huid blij van worden?! Je moet eerst weten hoe het met jouw huidconditie gesteld is, welk huidtype je hebt en welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Wil jij nu eindelijk producten die helemaal aansluiten op jouw huid en wensen? Reserveer dan je afspraak.

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

Winnaar Beauty Award 2024 Regio Zuid! GESPECIALISEERD IN HUIDVERBETERING & HUIDVERJONGING

Ik ben enorm trots om aan te kondigen dat ik de titel 'Schoonheidsspecialist van het Jaar 2024' heb gewonnen! Het is een ongelofelijke eer om als winnaar uit de top 3 van Nederland te zijn gekozen in deze prestigieuze Beauty Award.

REVIEW LISA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik was verbaasd over de diepgaande analyse die ik kreeg tijdens de huidscan. Priscilla nam echt de tijd om mijn behoeften te begrijpen. Het advies dat ik kreeg was persoonlijk en doeltreffend. Mijn huid ziet er nu jonger en gezonder uit dankzij Priscilla’s deskundige begeleiding.

BEN JIJ NIET TEVREDEN MET JOUW HUID? EN WIL JE DE OPLOSSING WAARDOOR JE LEKKER IN JE VEL ZIT EN DIT UITSTRAALT?

Helaas is een gezonde, stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zichtbare huidproblemen zoals een trekkerige huid, jeuk, roodheid, pigmentvlekken, acne, couperose of rosacea kunnen ervoor zorgen dat jij je niet comfortabel in je eigen lichaam voelt. Zonde! Want ook jij verdient het om vol zelfvertrouwen in de spiegel te kijken.

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Zichtbare huidproblemen
✔️ Discomfort van jouw huid
✔️ Minder zelfvertrouwen
✔️ Kan jouw huid wel een enorme boost gebruiken

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD, HERKENBAAR?
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jouw resultaat x belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Over de jaren heen heb je al verschillende gezichtsbehandeling geprobeerd, maar geen behandeling springt eruit en zorgt voor het WOW-effect.
✳️ Je hebt iets gehoord of gelezen over een collageendrankje en je besluit daarmee te beginnen, maar na een paar weken zie je nog geen verbetering en besluit je er maar mee te stoppen.

Jij bent gelukkig niet de enige die deze ervaringen heeft. Wat als ik je nu eens vertel dat het ook anders kan?!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

Enkele prachtige resultaten WAAR WACHT JE NOG OP? GUN JEZELF EEN JONGERE HUID

HET RESULTAAT IS:
✅ Gezondere, stevige huid
✅ Vermindering van rimpels, lijntjes en vochtwallen
✅ Lifting en contourverstrakking
✅ Vermindering neuslippenplooi
✅ Volume wangen
✅ Direct zichtbaar resultaat

👱‍♀️HET VERHAAL VAN FIEKE👱‍♀️

Fieke kwam vorig jaar bij me en ze was ten einde raad, ze had al zoveel verschillende producten geprobeerd en ze was nog steeds niet tevreden met haar huid. Ze schaamde zich voor hoe ze eruitzag en ze vroeg me of ik haar kon helpen.

We zijn toen begonnen met een uitgebreide huidscan, dit hebben we gedaan om duidelijk te krijgen wat Fieke verbetert wilde hebben en om inzicht te krijgen in de gesteldheid van haar huid. We kwamen erachter wat de oorzaak van haar huidprobleem was en wat we daaraan konden doen. Met een behandelplan helemaal op Fieke haar wensen afgestemd zijn we van start gegaan.

In twee maanden tijd en na het volgen van de vier stappen uit de Magnifique Methode kan Fieke weer met plezier naar zichzelf in de spiegel kijken. Ze voelt zich zelfverzekerd en straalt!

Fieke is één van de vele enthousiaste klanten die nu genieten van een gezonde en stralende huid. Dit is ook bij jou haalbaar!

WAT HOUDT DE HUIDANALYSE IN?
Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam een tekort heeft aan o.a. vitamines dat aangevuld moet worden en onderzoeken eventuele voedselintoleranties die jouw huidprobleem kunnen veroorzaken. Zo komen we tot in de kern van jouw huidprobleem.

VOORDELEN VAN DE HUIDSCAN:
✅ Je krijgt inzicht in de gesteldheid van jouw huid
✅ Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van jouw huidprobleem
✅ Je ontvangt een eerlijkadvies met behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

REVIEW TOM ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De huidscan bij Schoonheidsinstituut Magnifique was een verhelderende ervaring. Ik kreeg niet alleen inzicht in de conditie van mijn huid, maar ook de beste manieren om mijn huid te verzorgen. Sinds ik begonnen ben met de aanbevolen behandelingen, merk ik dat mijn huid steviger en stralender is geworden. Een echte aanrader voor iedereen die zijn huid wil verbeteren!

DIT IS WAT JE KRIJGT:

1. Een uitgebreide huidscan:

✳️ De Visioface: Met de Visioface maken we foto’s van je huid waarmee we de aanwezigheid van pigment, het aantal rimpels en de rimpeldiepte, poriestructuur, de gelijkmatigheid van je huid en zonschade kunnen meten. Na een bepaalde periode van behandeling (afhankelijk van jouw behandeltraject) maken we opnieuw foto’s om het behaalde resultaat te zien. Zo kunnen we verbeteringen mooi volgen en het huidplan, indien nodig, aanpassen.

✳️ De Sensor MC1000: De sensoren in het tweede apparaat meten het vocht- en talggehalte, de huidelasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten. Dankzij een microscoop met camera die de huid tot wel 50x vergroot, weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is!

✳️ De Collageenscan: Met het derde apparaat nemen we daadwerkelijk een kijkje in jouw huid. De collageenscan analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis (de huidlaag die aan de buitenkant zichtbaar is) en dermis (de tweede huidlaag), de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte en het bindweefsel.

✳️ De Asyra: Met de Asyra gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw huidprobleem door het doormeten van jouw lichaam. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Heeft jouw lichaam bijvoorbeeld een tekort aan vitamines of mineralen? Ben je overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Heeft jouw lichaam in zekere zin te maken met overbelasting? En zijn er supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit gaan helpen om zo het gewenste resultaat te bereiken?

2. Een eerlijk advies met de oplossing voor jouw huid

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HUIDSCAN?
☑️ Super analyse gehad!
☑️ Uitleg gedurende de huidscan was erg interessant met een fijne sfeer
☑️ Professioneel, deskundig en vriendelijk
☑️ Ze neemt de tijd en ze luistert heel goed
☑️ Denkt heel goed met me mee
☑️ Uitvoerige uitleg
☑️ Fijn advies en kundig
☑️ Goede begeleiding
☑️ Deskundige adviezen
☑️ Goed advies met resultaat
☑️ 100% een aanrader

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

REVIEW ANOUK ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De uitgebreide huidscan bij Schoonheidsinstituut Magnifique was een eye-opener ! Het professionele advies dat ik ontving was precies wat ik nodig had. Sinds ik met de geadviseerde huidverzorgingsregime ben begonnen, zie ik echt een verschil. Mijn huid straalt als nooit tevoren!

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan t.w.v. € 79,- En ga voor jouw droomhuid!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

ZIE JIJ ER OUDER UIT DAN JE BENT? EN WIL JIJ ER ZONDER HET GEBRUIK VAN BOTOX EN/OF FILLERS JONGER UITZIEN?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes.

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor elke huidwens
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, jongere huid!

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »