Huidscan SAMEN ONTDEKKEN WE WAT JOUW HUID NODIG HEEFT

HEB JIJ AL VELE VERSCHILLENDE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GEBRUIKT? EN HEB JE NOG STEEDS DE JUISTE NIET GEVONDEN?

Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jouw resultaat x belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.

Je bent gelukkig niet de enige die dat probleem heeft, wat als ik je nou eens vertel dat er wel producten zijn waar jij en jouw huid blij van worden?! Je moet eerst weten hoe het met jouw huidconditie gesteld is, welk huidtype je hebt en welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Wil jij nu eindelijk producten die helemaal aansluiten op jouw huid en wensen? Reserveer dan je afspraak.

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

BEN JIJ NIET TEVREDEN MET JOUW HUID? EN WIL JE DE OPLOSSING WAARDOOR JE LEKKER IN JE VEL ZIT EN DIT UITSTRAALT?

Helaas is een gezonde, stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zichtbare huidproblemen zoals een trekkerige huid, jeuk, roodheid, pigmentvlekken, acne, couperose of rosacea kunnen ervoor zorgen dat jij je niet comfortabel in je eigen lichaam voelt. Zonde! Want ook jij verdient het om vol zelfvertrouwen in de spiegel te kijken.

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Zichtbare huidproblemen
✔️ Discomfort van jouw huid
✔️ Minder zelfvertrouwen
✔️ Kan jouw huid wel een enorme boost gebruiken

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD, HERKENBAAR?
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jouw resultaat x belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Over de jaren heen heb je al verschillende gezichtsbehandeling geprobeerd, maar geen behandeling springt eruit en zorgt voor het WOW-effect.
✳️ Je hebt iets gehoord of gelezen over een collageendrankje en je besluit daarmee te beginnen, maar na een paar weken zie je nog geen verbetering en besluit je er maar mee te stoppen.

Jij bent gelukkig niet de enige die deze ervaringen heeft. Wat als ik je nu eens vertel dat het ook anders kan?!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

👱‍♀️HET VERHAAL VAN FIEKE👱‍♀️

Fieke kwam vorig jaar bij me en ze was ten einde raad, ze had al zoveel verschillende producten geprobeerd en ze was nog steeds niet tevreden met haar huid. Ze schaamde zich voor hoe ze eruitzag en ze vroeg me of ik haar kon helpen.

We zijn toen begonnen met een uitgebreide huidscan, dit hebben we gedaan om duidelijk te krijgen wat Fieke verbetert wilde hebben en om inzicht te krijgen in de gesteldheid van haar huid. We kwamen erachter wat de oorzaak van haar huidprobleem was en wat we daaraan konden doen. Met een behandelplan helemaal op Fieke haar wensen afgestemd zijn we van start gegaan.

In twee maanden tijd en na het volgen van de vier stappen uit de Magnifique Methode kan Fieke weer met plezier naar zichzelf in de spiegel kijken. Ze voelt zich zelfverzekerd en straalt!

Fieke is één van de vele enthousiaste klanten die nu genieten van een gezonde en stralende huid. Dit is ook bij jou haalbaar!

WAT HOUDT DE HUIDANALYSE IN?
Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam een tekort heeft aan o.a. vitamines dat aangevuld moet worden en onderzoeken eventuele voedselintoleranties die jouw huidprobleem kunnen veroorzaken. Zo komen we tot in de kern van jouw huidprobleem.

VOORDELEN VAN DE HUIDSCAN:
✅ Je krijgt inzicht in de gesteldheid van jouw huid
✅ Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van jouw huidprobleem
✅ Je ontvangt een eerlijkadvies met behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

DIT IS WAT JE KRIJGT:

1. Een uitgebreide huidscan:

✳️ De Visioface: Met de Visioface maken we foto’s van je huid waarmee we de aanwezigheid van pigment, het aantal rimpels en de rimpeldiepte, poriestructuur, de gelijkmatigheid van je huid en zonschade kunnen meten. Na een bepaalde periode van behandeling (afhankelijk van jouw behandeltraject) maken we opnieuw foto’s om het behaalde resultaat te zien. Zo kunnen we verbeteringen mooi volgen en het huidplan, indien nodig, aanpassen.

✳️ De Sensor MC1000: De sensoren in het tweede apparaat meten het vocht- en talggehalte, de huidelasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten. Dankzij een microscoop met camera die de huid tot wel 50x vergroot, weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is!

✳️ De Collageenscan: Met het derde apparaat nemen we daadwerkelijk een kijkje in jouw huid. De collageenscan analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis (de huidlaag die aan de buitenkant zichtbaar is) en dermis (de tweede huidlaag), de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte en het bindweefsel.

✳️ De Asyra: Met de Asyra gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw huidprobleem door het doormeten van jouw lichaam. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Heeft jouw lichaam bijvoorbeeld een tekort aan vitamines of mineralen? Ben je overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Heeft jouw lichaam in zekere zin te maken met overbelasting? En zijn er supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit gaan helpen om zo het gewenste resultaat te bereiken?

2. Een eerlijk advies met de oplossing voor jouw huid

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HUIDSCAN?
☑️ Super analyse gehad!
☑️ Uitleg gedurende de huidscan was erg interessant met een fijne sfeer
☑️ Professioneel, deskundig en vriendelijk
☑️ Ze neemt de tijd en ze luistert heel goed
☑️ Denkt heel goed met me mee
☑️ Uitvoerige uitleg
☑️ Fijn advies en kundig
☑️ Goede begeleiding
☑️ Deskundige adviezen
☑️ Goed advies met resultaat
☑️ 100% een aanrader

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan t.w.v. € 79,- En ga voor jouw droomhuid!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »