Een zichtbaar jongere huid met de Magnifique Methode

Samen maken we het verschil

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Rimpels en lijntjes
✔️ Huidverslapping
✔️ Volumeverlies

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD:
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jouw resultaat x belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Over de jaren heen heb je al verschillende gezichtsbehandeling geprobeerd, maar geen behandeling springt eruit en zorgt voor het WOW-effect.
✳️ Je hebt iets gehoord of gelezen over een collageendrankje en je besluit daarmee te beginnen, maar na een paar weken zie je nog geen verbetering en besluit je er maar mee te stoppen.

Herkenbaar? Teleurgesteld in eerdere aankopen, gezichtsbehandelingen en zelfs collageendrankjes die niet leverden wat ze beloofden? Je bent absoluut niet de enige. Maar stel je eens voor dat er een oplossing is die écht het verschil kan maken...

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

👩🏼HET VERHAAL VAN HERMA👩🏼

Herma stapte enkele jaren geleden mijn leven binnen, overmand door frustratie. Ze had al van alles geprobeerd, maar was nog steeds niet tevreden met haar uiterlijk. Met een mengeling van onzekerheid en hoop, deelde ze haar diepgewortelde onzekerheid over haar uiterlijk met me. Er was echter één voorwaarde: geen botox of fillers.

We begonnen met een uitgebreide huidscan om Herma's specifieke verbeterpunten te achterhalen en om inzicht te krijgen in de conditie van haar huid. We ontdekten de oorzaak van haar huidveroudering en werkten aan een op maat gemaakt behandelplan.

Gedurende drie maanden volgde Herma de vier stappen van de Magnifique Methode en langzaam maar zeker begon haar zelfbeeld te veranderen. Nu kan ze weer met vreugde naar zichzelf in de spiegel kijken. Haar zelfvertrouwen is herwonnen en haar uitstraling is betoverend!

Herma is slechts één van de vele tevreden klanten die nu genieten van een jeugdige en stralende huid. En het mooie is, dit succesverhaal is voor jou ook binnen handbereik!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

Een jongere huid met de Magnifique Methode Dit resultaat is wederom behaald in drie maanden tijd

✅ Frissere teint
✅ Minder rimpels
✅ Een strakkere kaaklijn
✅ Meer volume in de wangen
✅ Vermindering van de neuslippenplooi

WAT HOUDT DE HUIDANALYSE IN?
Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam een tekort heeft aan o.a. vitamines dat aangevuld moet worden en onderzoeken eventuele voedselintoleranties die jouw huidprobleem kunnen veroorzaken. Zo komen we tot in de kern van jouw huidprobleem.

VOORDELEN VAN DE HUIDSCAN:
✅ Je krijgt inzicht in de gesteldheid van jouw huid
✅ Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van jouw huidveroudering
✅ Je ontvangt een eerlijkadvies met behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

HET RESULTAAT:
☑️ Je weet welke producten geschikt zijn voor jouw huid en hoe ze je kunnen helpen om je huidverbeteringsdoelen te bereiken.
☑️ Je krijgt aanbevelingen voor behandelingen die ervoor zorgen dat je er jonger uitziet.

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

REVIEW:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik had nooit gedacht dat ik ooit een review zou schrijven over een huidscan, maar hier ben ik! Na wat aarzeling besloot ik het te proberen, en ik ben verbluft door de resultaten. De huidscan gaf me inzicht in mijn huidproblemen waarvan ik me niet eens bewust was.
Met de Magnifique Methode begonnen, was ik eerst een beetje sceptisch, maar ik ben nu een trotse, tevreden klant. Mijn huid ziet er jonger, helderder en stralender uit dan ooit tevoren. Ik voel me zelfverzekerder en ben zo blij dat ik deze stap heb genomen. Als je twijfelt, aarzel dan niet - de huidscan en Magnifique Methode zijn het waard!

Dit is wat je krijgt:

1. Een uitgebreide huidscan

✳️ De Visioface: Met de Visioface maken we foto’s van je huid waarmee we de aanwezigheid van pigment, het aantal rimpels en de rimpeldiepte, poriestructuur, de gelijkmatigheid van je huid en zonschade kunnen meten. Na een bepaalde periode van behandeling (afhankelijk van jouw behandeltraject) maken we opnieuw foto’s om het behaalde resultaat te zien. Zo kunnen we verbeteringen mooi volgen en het huidplan, indien nodig, aanpassen.

✳️ De Sensor MC1000: De sensoren in het tweede apparaat meten het vocht- en talggehalte, de huidelasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten. Dankzij een microscoop met camera die de huid tot wel 50x vergroot, weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is!

✳️ De Collageenscan: Met het derde apparaat nemen we daadwerkelijk een kijkje in jouw huid. De collageenscan analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis (de huidlaag die aan de buitenkant zichtbaar is) en dermis (de tweede huidlaag), de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte en het bindweefsel.

✳️ De Asyra: Met de Asyra gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw huidprobleem door het doormeten van jouw lichaam. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Heeft jouw lichaam bijvoorbeeld een tekort aan vitamines of mineralen? Ben je overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Heeft jouw lichaam in zekere zin te maken met overbelasting? En zijn er supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit gaan helpen om zo het gewenste resultaat te bereiken?

2. Een eerlijk advies met de oplossing voor jouw huid

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HUIDSCAN?
☑️ Super analyse gehad!
☑️ Uitleg gedurende de huidscan was erg interessant met een fijne sfeer
☑️ Professioneel, deskundig en vriendelijk
☑️ Ze neemt de tijd en ze luistert heel goed
☑️ Denkt heel goed met me mee
☑️ Uitvoerige uitleg
☑️ Fijn advies en kundig
☑️ Goede begeleiding
☑️ Deskundige adviezen
☑️ Goed advies met resultaat
☑️ 100% een aanrader

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

Een jongere huid in vier stappen Dit resultaat is behaald in drie maanden

✅ Minder rimpels
✅ Een strakkere kaaklijn
✅ Meer volume in de wangen
✅ Vermindering van de neuslippenplooi
✅ Vermindering Marionettenlijn

REVIEW:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na maandenlang onderzoek te hebben gedaan, besloot ik de huidscan te ondergaan en ben ik begonnen met de Magnifique Methode. En dames, het was de beste beslissing ooit! De huidscan gaf me een duidelijk beeld van mijn huidconditie en de Magnifique Methode heeft mijn huid daadwerkelijk getransformeerd.
Mijn vrienden vragen me nu voortdurend wat mijn geheim is voor een jeugdige huid, en ik deel graag mijn ervaring. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig dit is. Als je op zoek bent naar een zichtbaar jongere huid, twijfel dan niet en probeer het zelf. Ik ben een super tevreden klant en zal dit blijven doen!

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

ZIE JIJ ER OUDER UIT DAN JE BENT? EN WIL JIJ ER ZONDER HET GEBRUIK VAN BOTOX EN/OF FILLERS JONGER UITZIEN?

Dan ben je bij Magnifique aan het juiste adres. Bij Magnifique gaan we voor zichtbare resultaten. Dit doen we aan de hand van de ‘Magnifique Methode’: een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak middels vier stappen voor gegarandeerd succes. 🎯

Schoonheidsinstituut Magnifique is gespecialiseerd in huidverbetering & huidverjonging, door jouw huid de aandacht te geven die het verdient!
➡️ Gratis huidscan
➡️ Plan voor elke huidwens
➡️ Unieke behandelingen
➡️ Meetbaar & resultaatgericht

Lekker in je vel met een gezonde, stralende en jongere huid! 😃

Plan nu een afspraak »

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan t.w.v. € 79,-

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid. Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

DE MEEST GESTELDE VRAGEN ZIJN:

Waarom is een huidscan belangrijk voor natuurlijke huidverjonging?
Een huidscan is belangrijk voor natuurlijke huidverjonging omdat het gedetailleerde informatie biedt over de conditie van de huid, zoals huidtextuur, pigmentatie, rimpels, poriegrootte en huidhydratatie. Deze informatie helpt bij het bepalen van de juiste huidverjongingsbehandelingen en producten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Welke informatie kan een huidscan bieden over mijn huidconditie?
Een huidscan kan informatie verschaffen over verschillende aspecten over jouw huidconditie, zoals de mate van zonneschade, collageen- en elastine gehalte, aanwezigheid van pigmentvlekken, poriegrootte, talgproductie en hydratatieniveau. Dit biedt inzicht in de specifieke problemen en behoeften van jouw huid.

Hoe kan een huidscan mij helpen bij het bepalen van de juiste huidverjongingsbehandelingen?
Een huidscan kan je helpen bij het selecteren van de juiste huidverjongende behandelingen door het identificeren van bijvoorbeeld specifieke gebieden die verbetering nodig hebben en hierdoor kunnen er gerichte behandelingen worden voorgesteld om huidverjonging te bevorderen en deze specifieke problemen aan te pakken.

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »