Een mooie, stralende huid

Met de Magnifique Methode

Helaas is een gezonde, stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zichtbare huidproblemen zoals een trekkerige huid, jeuk, roodheid, pigmentvlekken, acne, couperose of rosacea kunnen ervoor zorgen dat jij je niet comfortabel in je eigen lichaam voelt. Zonde! Want ook jij verdient het om vol zelfvertrouwen in de spiegel te kijken.

HEB JIJ LAST VAN:
✔️ Zichtbare huidproblemen
✔️ Discomfort van jouw huid
✔️ Minder zelfvertrouwen
✔️ Kan jouw huid wel een enorme boost gebruiken

JIJ HEBT HET VOLGENDE AL GEPROBEERD, HERKENBAAR?
✳️ Wanneer je in de drogisterij of parfumerie loopt zie je flitsende verpakkingen die je van alles beloven. Je laat je weer verleiden tot het kopen van die ene perfecte crème die jouw resultaat x belooft, maar helaas het beloofde resultaat valt tegen en je bent nog steeds niet blij met je huid.
✳️ Over de jaren heen heb je al verschillende gezichtsbehandeling geprobeerd, maar geen behandeling springt eruit en zorgt voor het WOW-effect.
✳️ Je hebt iets gehoord of gelezen over een collageendrankje en je besluit daarmee te beginnen, maar na een paar weken zie je nog geen verbetering en besluit je er maar mee te stoppen.

Jij bent gelukkig niet de enige die deze ervaringen heeft. Wat als ik je nu eens vertel dat het ook anders kan?!

Plan nu een afspraak »

👩‍🦰HET VERHAAL VAN MONIQUE👩‍🦰
Monique kwam een aantal jaren geleden bij me en ze was ten einde raad, ze had alles al geprobeerd vertelde ze me en ze was nog niet tevreden met haar uiterlijk. Ze schaamde zich voor hoe ze eruitzag en ze vroeg me of ik haar kon helpen.

We zijn toen begonnen met een uitgebreide huidscan, dit hebben we gedaan om duidelijk te krijgen wat Monique verbetert wilde hebben en om inzicht te krijgen in de gesteldheid van haar huid. We kwamen erachter wat de oorzaak van haar huidprobleem was en wat we daaraan konden doen. Met een behandelplan helemaal op Monique haar wensen afgestemd zijn we van start gegaan.

In drie maanden tijd en na het volgen van de vier stappen uit de Magnifique Methode kan Monique weer met plezier naar zichzelf in de spiegel kijken. Ze voelt zich zelfverzekerd en straalt!

Monique is één van de vele enthousiaste klanten die nu genieten van een gezonde en stralende huid. Dit is ook bij jou haalbaar!

WAT HOUDT DE HUIDANALYSE IN?
Aan de hand van vier unieke apparaten geef ik jou uitgebreid antwoord op al jouw vragen. We meten de verschillende huidlagen, kijken of jouw lichaam een tekort heeft aan o.a. vitamines dat aangevuld moet worden en onderzoeken eventuele voedselintoleranties die jouw huidprobleem kunnen veroorzaken. Zo komen we tot in de kern van jouw huidprobleem.

VOORDELEN VAN DE HUIDSCAN:
✅ Je krijgt inzicht in de gesteldheid van jouw huid
✅ Je krijgt duidelijkheid over de oorzaak van jouw huidprobleem
✅ Je ontvangt een eerlijk advies met behandelplan dat geheel op jouw huid en wensen is afgestemd.

HET RESULTAAT:
☑️ Is dat jij weet welke producten voor jouw huid geschikt zijn en jou gaan helpen om jouw huiddoel te bereiken!
☑️ Welke behandelingen ervoor gaan zorgen dat jij er jonger uitziet!

Plan nu een afspraak »

Review Anna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ik ben zo blij dat ik besloot om een huidscan te laten doen en het advies te volgen dat ik kreeg! Mijn huid was al jaren een bron van zorg voor mij, en ik voelde me altijd onzeker over mijn teint. Maar na de huidscan en het persoonlijke advies begon ik met de aanbevolen huidverzorgingsroutine. Mijn huid is nu stralend en voelt zo gezond aan. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de professionele begeleiding die ik heb gekregen. Bedankt!"

Dit is wat je krijgt:

1. Een uitgebreide huidscan

✳️ De Visioface: Met de Visioface maken we foto’s van je huid waarmee we de aanwezigheid van pigment, het aantal rimpels en de rimpeldiepte, poriestructuur, de gelijkmatigheid van je huid en zonschade kunnen meten. Na een bepaalde periode van behandeling (afhankelijk van jouw behandeltraject) maken we opnieuw foto’s om het behaalde resultaat te zien. Zo kunnen we verbeteringen mooi volgen en het huidplan, indien nodig, aanpassen.

✳️ De Sensor MC1000: De sensoren in het tweede apparaat meten het vocht- en talggehalte, de huidelasticiteit en de hoeveelheid rood en bruin pigmenten. Dankzij een microscoop met camera die de huid tot wel 50x vergroot, weten we precies hoe het met jouw huidconditie gesteld is!

✳️ De Collageenscan: Met het derde apparaat nemen we daadwerkelijk een kijkje in jouw huid. De collageenscan analyseert met behulp van echografie de huidkwaliteit en het vermogen om collageen aan te maken in de huid. Er wordt gekeken naar de dikte van de epidermis (de huidlaag die aan de buitenkant zichtbaar is) en dermis (de tweede huidlaag), de huidbarrière, de huidvetten, het collageen gehalte en het bindweefsel.

✳️ De Asyra: Met de Asyra gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw huidprobleem door het doormeten van jouw lichaam. Op deze manier behandelen we niet alleen de symptomen, maar gaan we naar de kern van jouw huidprobleem. Heeft jouw lichaam bijvoorbeeld een tekort aan vitamines of mineralen? Ben je overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen? Heeft jouw lichaam in zekere zin te maken met overbelasting? En zijn er supplementen die jouw lichaam en huid van binnenuit gaan helpen om zo het gewenste resultaat te bereiken?

2. Een eerlijk advies met de oplossing voor jouw huid

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER DE HUIDSCAN?
☑️ Super analyse gehad!
☑️ Uitleg gedurende de huidscan was erg interessant met een fijne sfeer
☑️ Professioneel, deskundig en vriendelijk
☑️ Ze neemt de tijd en ze luistert heel goed
☑️ Denkt heel goed met me mee
☑️ Uitvoerige uitleg
☑️ Fijn advies en kundig
☑️ Goede begeleiding
☑️ Deskundige adviezen
☑️ Goed advies met resultaat
☑️ 100% een aanrader

Plan nu een afspraak voor een gratis huidanalyse »

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan t.w.v. € 79,-

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid. Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Welkom bij Schoonheidsinstituut Magnifique Mijn naam is Priscilla Reijnders

en als gediplomeerde huid- en schoonheidsspecialiste help ik jou om je weer goed en zelfverzekerd in jouw lichaam te voelen. Dit doe ik met veel passie, ik ben immers een echte huid freak!

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders huid. De huid is ons grootste, zichtbaarste en meest kwetsbaarste orgaan. Helaas is een stralende huid niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom geef ik jouw huid graag de aandacht die het verdient, zodat jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunt gaan!

Met een professionele, vriendelijke blik, luister ik aandachtig naar jouw wensen. In mijn salon laat ik je kennismaken met de 'Magnifique Methode': een meetbare, resultaatgerichte en bewezen aanpak voor gegarandeerd resultaat. Met mijn jarenlange ervaring ga ik op zoek naar de oorzaak, bespreken we samen de beste behandelingen voor jouw huid en garandeer ik het beste resultaat.

Ieder mens verdient het om zich comfortabel te voelen in zijn of haar lichaam. Ik zorg ervoor dat jij weer comfortabel in de spiegel kunt kijken, want ook jij mag gezien worden!

Jij blij? Ik blij!

Plan nu een afspraak »