Rosacea stabiliseren Krijg rosacea onder controle

Is jouw huid onrustig en voel je je hier onzeker door? Is jouw huid de ene keer rustiger dan de andere keer?

Rosacea is een chronische huidaandoening aan de bloedvaatjes in het gezicht. De kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes/couperose, bultjes en puistjes. Het komt vaker bij vrouwen voor na het 30ste levensjaar en is heel erg vervelend!

We onderscheiden 3 stadia huidklachten bij rosacea
  • Roodheid en kleine vaatjes worden zichtbaar/couperose
  • Rode bultjes en puistjes vooral op wangen, neus, kin en voorhoofd
  • Ontstekingen worden groter en breiden zich uit. Ook kan in bepaalde gebieden weefsel toenemen, de bekendste vorm is hiervan de verdikking van de neus.

Het hoeft niet zo te zijn, gelukkig is er een oplossing zonder medicijnen die je rosacea in vier stappen kan stabiliseren, zodat ook jij weer kunt genieten van een stralende mooie huid zonder roodheid en bultjes. Je krijgt niet alleen een mooie huid ook jezelf vertrouwen krijgt weer een boost!

De unique speciaal ontwikkelde Magnifique methode werkt zowel inwendig als uitwendig en is bewezen effectief gebleken bij het stabiliseren van rosacea. Nu pakken we niet alleen de symptomen van jouw huidprobleem aan maar ook de oorzaak en dit zorgt voor een blijvend resultaat.

Met de Magnifique methode ben je in vier maanden gestabiliseerd!

Stap 1: Huidscan

Super dat je de 1ste stap hebt gezet om je rosacea te stabiliseren, je mag trots zijn op jezelf! Na de huidanalyse weten we precies hoe het met je huidconditie gesteld is en wat er nodig is om deze te verbeteren.

Stap 2: Huidsupplementen

We starten met het detoxen van zowel het lichaam als de huid, wanneer de afvalstoffen uit het lichaam verdwijnen nemen ook de ontstekingen in de huid af. We ondersteunen op deze manier het lichaam van binnenuit om de rosacea te stabiliseren. Naast huidsupplementen geef ik je tips om je voedingspatroon aan te passen, hoe gezonder je voeding hoe sneller je de rosacea onder controle hebt.

Stap 3: Huidproducten

De geadviseerde hoog geconcentreerde huidproducten gaan de huid aan de buitenkant ondersteunen en werken in synergie met de huidsupplementen. Door een speciaal transportsysteem komen de werkstoffen dieper in de huid dan de producten die je bij de drogisterij koopt, hierdoor doen ze dus echt wat ze beloven .

Stap 4: Huidbehandelingen

Magnifique heeft verschillende rosaceabehandelingen in haar assortiment, afhankelijk van de ernst van de rosacea kiezen we de behandeling.

In het instituut hebben we o.a. de volgende behandelingsmogelijkheden:
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Photon Soft Laser
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Hydrafacial
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Dermapen 4
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut MagnifiqueVenus Viva Nano Fractionele Radiofrequentie

Je krijgt weer een rustige egale huid!

Wil jij je rosacea onder controle krijgen, zet dan nu de 1ste stap en plan een huidscan in Direct afspraak maken »

Maak dan nu een afspraak voor de gratis huidscan Wil jij weten wat ik aan jouw rosacea kan doen?

Plan nu een afspraak »