HydraFacial™ Voor een zijde zachte en gehydrateerde huid

Deze heerlijke frisse behandeling is zeer geschikt voor gedehydrateerde, droge, trekkerige, gevoelige en acne huiden . Het verbetert de weerstand van de huid en maakt de huid weer gezond .

Waarom de hydrafacial behandeling?

De hydrafacial geeft elke huid een ware oppepper door verschillende technieken in één behandeling te combineren. Het is een heerlijke behandeling die zorgt voor een gezonde huid van binnenuit.

Wat doet de hydrafacial behandeling?

Het is een all-in-one behandeling, het reinigt en exfolieert de huid met hydraterende serums, verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden en d.m.v. mesotherapie brengt het een cocktail van vitamines en andere antioxidanten diep in de huid waar zij hun werk kunnen doen. Zoals het stimuleren van een gezonde celdeling, zuurstofopname en doorbloeding, de huid wordt gehydrateerd en voorzien van de juiste voedingstoffen.

Voordelen van de hydrafacial behandeling?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Een verbeterde huidtextuur
  • Minder droogte rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van acne en rosacea
  • Een gehydrateerde gezonde huid
Wat is het resultaat van de hydrafacial behandeling?

Het geeft een direct zichtbaar en voelbaar resultaat namelijk een frisse gezonde gehydrateerde huid.

Het resultaat is een gezonde gehydrateerde huid.

Wilt u ook een gezonde huid? Maak een afspraak voor een behandeling of informeer wat ik voor u kan betekenen. Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De hydrafacial behandeling bedraagt € 100,-. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de wekelijks plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Maak dan een afspraak voor de huidanalyse / scan. Wilt u een goed gehydrateerde huid?

Boek nu uw afspraak

Direct afspraak maken »