Photon Softlaser Bezorgt de huidcellen nieuwe energie

De photon soft laser is een aangename en absoluut pijnloze lichtbehandeling. Het is een mooie behandeling die ook gecombineerd kan worden met vele andere behandelingen.

Softlaser ook wel koudlaser genoemd valt onder de therapie Photon Bio-stimulatie.
Deze laser worden ook wel aangeduid met de afkorting NIL (niet invasieve laser).
Dit betekent dat deze vorm van laserbehandelingen niet met hitte werkt en dus ook geen schade kan aanbrengen.

Waarom de photon soft laser?

De koudlaser werkt middels een behandelmethode met geconcentreerd non-thermisch (koud) licht. Licht doet leven en geeft energie , dat zien we in de natuur en we voelen het in ons lijf als we de eerste zonnestralen op onze huid voelen

Maar wat doet het nu precies en wat heeft zonlicht met laserlicht te maken:
Licht bestaat uit verschillende stralen en golflengten waarbij photonen (lichtdeeltjes) met een bepaalde intensiteit worden uitgezonden.
Wanneer we nu zonlicht op onze huid krijgen, dan worden deze photonen in de verschillende lagen van onze huid en weefsel opgenomen en worden daar gebruikt om de energiecentrales in onze huid en lichaam (de mitochondrien) te helpen om van lichtdeeltjes energie te maken.

Omdat de huid minder energie kan aanmaken, is het belangrijk om de huidcellen direct plaatselijk op te kunnen laden. Dit kan met behulp van de photonen/lichtdeeltjes van de koudlaser. Op deze manier kunnen onze huidcellen weer op een veel jonger niveau functioneren en kunnen onze fibroblasten (collageen en elastine fabriekjes) het collageen maken dat onze huid haar stevigheid geeft.

Wat doet de photon soft laser behandeling?

Het zorgt ervoor dat de huid, haar aanhechtingen en onderliggende spieren van een achterstand terug te brengen naar een nieuw en jonger niveau van functioneren.

Het resultaat is een dikkere, strakkere huid en krachtige vitale onderliggende spieren middels de aanhechtingen, die de huid met de spieren verbinden de huid weer op hun plaats houden.

Voordelen van de photon soft laser behandeling voor uw huid?
  • Een ware oppepper voor jouw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van jouw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van acne, couperose en rosacea
  • Meer energie voor jouw huidcellen, aanhechtingen en onderliggend spierweefsel waardoor deze op een jonger niveau kunnen functioneren
  • Totale verjonging van jouw uiterlijk
Wat is het resultaat van de photon soft laser behandeling?

Het resultaat is direct zichtbaar maar bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen.

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk verstrakking, versteviging en vervaging van rimpels en lijntjes . Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.
Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid met vitale onderliggende spieren en aanhechtingen die de huid als het ware lift. Ook huidklachten als acne, couperose en rosacea kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Kortom meer energie = meer cellulaire energie, regeneratie en verbeterde huid functies

Het resultaat is een stevigere huid met minder rimpels

Dat is Cel Power!

Wil jij ook een mooie gezonde huid?
Maak een afspraak voor de huidscan. Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Photon soft laser bedraagt € 87,50,- Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal wekelijks plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Een mooie en gezonde huid Voor nu en in de toekomst

Plan nu een afspraak »