Rimpels verminderen Verjong jouw huid zichtbaar

Heb je meer rimpels en diepere rimpels dan dat je zou willen?
Wil jij er jonger uit zien?

Fijne lijntjes is vaak een teken van vocht te kort in de huid, deze worden tijdens de behandeling mooi met vocht opgevuld. Niet alle rimpels zijn hetzelfde, ze kunnen worden ingedeeld in fijne rimpels die ontstaan door vermindering van elastine en collagene vezels in de huid, wanneer de huid wordt gespannen verdwijnen deze rimpels. Diepere rimpels de zogeheten groeven en plooien en dan heb je nog de fronsrimpels , deze ontstaan door het bewust of onbewust aanspannen van de huidspieren.

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf ons 27ste levensjaar wordt er minder onderhuids bindweefsel, collageen en elastine aangemaakt. Wanneer de huid wordt blootgesteld een de zon vindt extra afbraak van collageen en elastine plaats. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk slapper worden, wat leidt tot rimpelvorming. Ook roken, stress, slechte voeding en veel suikers kunnen aanleiding geven tot huidveroudering .

Wanneer je graag de leeftijd van je huid een aantal jaren terug wilt draaien zonder het gebruik van botox en fillers, dan heeft Magnifique de oplossing voor jou!

Magnifique heeft door haar ervaring de Magnifique methode ontwikkeld waardoor je er een aantal jaren jonger uit gaat zien. Vele tevreden klanten gingen je al voor en genieten nog steeds van hun jongere uiterlijk en dat gun ik jou ook!

De 1ste stap naar een jongere huid is de huidscan .
De huidanalyse is de basis van een goed behandel- en productadvies. Na de huidanalyse weten we precies hoe het met je huidconditie gesteld, wat je huidwens is en wat er nodig is om je huid zichtbaar te verjongen.

De volgende technieken kunnen o.a. worden toegepast:
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Bindweefselmassage & spierspanning massage
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Dermapen 4
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Magnifique specials
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut Magnifique Venus Viva Diamant Collageen plus
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut Magnifique Venus Viva Nano Fractionele Radio Frequentie

Laat rimpels verdwijnen!

Wil jij er een aantal jaren jonger uit zien, zet dan nu de 1ste stap en plan een huidanalyse/ scan in Direct afspraak maken »

Kom dan voor de gratis huidscan Wil jij weten hoe ik jouw rimpels kan verminderen?

Plan nu een afspraak »