Venus Viva diamant collageen plus De ultieme huidverjongingsbehandeling

Deze behandeling is de TOP onder de huidverjongingstechnieken en de enige die echte huidverjonging kan bewerkstelligen! De behandeling is heerlijk om te ondergaan, je hebt zowel een direct resultaat als een indirect resultaat. De behandeling zet een proces in jouw huid in werking die nog een aantal maanden door werkt, wie wil dat nou niet?

Waarom de Venus diamant collageen plus behandeling?

Deze unieke behandeling is net zoals de Rolls royce onder de auto’s de TOP-behandeling onder de huidverjongingsbehandelingen. Uniek in zijn soort omdat de Venus diamant collageen plus niet alleen het bestaande collageen en elastine stimuleert. Het maakt ook nieuw collageen, elastine aan wat voor versteviging, minder rimpels en voor meer volume in jouw huid zorgt. Tevens zorgt deze behandeling voor nieuwe, gezonde bloedvaatjes en dat resulteert weer in een betere toevoer van voedingstoffen waardoor de algehele huidconditie verbetert.

Met andere woorden deze behandeling zorgt voor zichtbare huidverjonging!

Wat doet de Venus diamant collageen plus behandeling?

De applicator combineert twee verschillende technieken in één unieke behandeling.
1- Radiofrequentie zorgt voor een heerlijke warmte in jouw huid waardoor de fibroblast (het fabriekje van uw huidcel) geactiveerd wordt om nieuw collageen en elastine in jouw huid aan te maken. Tevens verkorten en versterken de bestaande collagene en elastine vezels zich, hierdoor verstrakt en verstevigt jouw huid.
2- De magnetische pulsen maken deze behandeling nog unieker doordat ze nieuwe fibroblasten aanmaken (de fabriekjes van onze huidcellen, die weer nieuw collageen en elastine maken) en nieuwe gezonde bloedvaatjes worden door deze techniek aangemaakt wat resulteert in een gezondere huid.

Fibroblasten nemen vanaf ons 27ste levensjaar af, hoe meer fibroblasten in jouw huid hoe meer collageen en elastine jouw huid aan kan maken, dus hoe jonger jouw huid.

Voordelen van de Venus diamant collageen plus behandeling?
 • Een ware oppepper voor jouw huid
 • Verbeterende huidconditie
 • Versteviging van jouw huid
 • Minder rimpels en lijntjes
 • Lifting en contourverstrakking
 • Vermindering van de neuslippen-plooi
 • Meer huidvolume
 • Totale verjonging van jouw uiterlijk
Wat is het resultaat van de Venus diamant collageen plus behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en jouw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een zichtbaar resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Het resultaat is een strakkere, vollere en jongere huid.

Wil jij zichtbare huidverjonging?
Maak een afspraak voor de huidanalyse/ scan. Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

 • Gelaat € 150,-
 • Gelaat en hals € 195,-
 • Kaaklijn, onderkin en hals € 125,-
 • Hals € 95,-

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 8 a 10 behandelingen en zal 1 keer per week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je een kuur van 8 behandelingen in één keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

De behandeling voelt aan als een heerlijke hotstone massage.

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

De huid kan er na de behandeling waarbij de huid warm wordt er rood uitzien, dit trekt bij de een sneller weg als bij de ander.

Hoe lang is de hersteltijd?

Er is geen hersteltijd.

Minder rimpels, een strakkere huid, een strakkere kaakcontour en meer volume in jouw huid! Wil jij ware huidverjonging?

Plan nu een afspraak »