Venus Viva diamant collageen plus De ultieme huidverjongingsbehandeling

Zorgt voor de ultieme huidverjonging!

Deze behandeling is de TOP onder de huidverjongingstechnieken en de enige die echte huidverjonging kan bewerkstelligen! De behandeling is heerlijk om te ondergaan, je hebt zowel een direct resultaat als een indirect resultaat. De behandeling zet een proces in jouw huid in werking die nog een aantal maanden door werkt, wie wil dat nou niet?

Waarom de Venus diamant collageen plus behandeling?

Deze unieke behandeling is net zoals de Rolls royce onder de auto’s de TOP-behandeling onder de huidverjongingsbehandelingen. Uniek in zijn soort omdat de Venus diamant collageen plus niet alleen het bestaande collageen en elastine stimuleert. Het maakt ook nieuw collageen, elastine aan wat voor versteviging, minder rimpels en voor meer volume in jouw huid zorgt. Tevens zorgt deze behandeling voor nieuwe, gezonde bloedvaatjes en dat resulteert weer in een betere toevoer van voedingstoffen waardoor de algehele huidconditie verbetert.

Met andere woorden deze behandeling zorgt voor zichtbare huidverjonging!

Wat doet de Venus diamant collageen plus behandeling?

De applicator combineert twee verschillende technieken in één unieke behandeling.
1- Radiofrequentie zorgt voor een heerlijke warmte in jouw huid waardoor de fibroblast (het fabriekje van uw huidcel) geactiveerd wordt om nieuw collageen en elastine in jouw huid aan te maken. Tevens verkorten en versterken de bestaande collagene en elastine vezels zich, hierdoor verstrakt en verstevigt jouw huid.
2- De magnetische pulsen maken deze behandeling nog unieker doordat ze nieuwe fibroblasten aanmaken (de fabriekjes van onze huidcellen, die weer nieuw collageen en elastine maken) en nieuwe gezonde bloedvaatjes worden door deze techniek aangemaakt wat resulteert in een gezondere huid.

Fibroblasten nemen vanaf ons 27ste levensjaar af, hoe meer fibroblasten in jouw huid hoe meer collageen en elastine jouw huid aan kan maken, dus hoe jonger jouw huid.

Voordelen van de Venus diamant collageen plus behandeling?
 • Een ware oppepper voor jouw huid
 • Verbeterende huidconditie
 • Versteviging van jouw huid
 • Minder rimpels en lijntjes
 • Lifting en contourverstrakking
 • Vermindering van de neuslippen-plooi
 • Meer huidvolume
 • Totale verjonging van jouw uiterlijk
Wat is het resultaat van de Venus diamant collageen plus behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en jouw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een zichtbaar resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Het resultaat is een strakkere, vollere en jongere huid.

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

 • Gelaat € 150,-
 • Gelaat en hals € 195,-
 • Kaaklijn, onderkin en hals € 125,-
 • Hals € 95,-

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 8 a 10 behandelingen en zal 1 keer per week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je een kuur van 8 behandelingen in één keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

De behandeling voelt aan als een heerlijke hotstone massage.

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

De huid kan er na de behandeling waarbij de huid warm wordt er rood uitzien, dit trekt bij de een sneller weg als bij de ander.

Hoe lang is de hersteltijd?

Er is geen hersteltijd.

Een jongere, strakkere huid in 4 stappen

 1. 1. Gratis huidscan
 2. 2. Producten
 3. 3. Supplementen
 4. 4. Behandelingen
Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis huidscan!

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake, waarbij we een scan maken van jouw huid.
Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak »