Gevoelige, vochtarme/droge huid Breng jouw huidconditie weer in balans

Is jouw huid gevoelig? Durf je niet veel aan je huid te doen, bang voor een reactie?

Jeuk, roodheid, schilfers, een branderig gevoel, een snel geïrriteerde huid zijn allerlei tekenen van een gevoelige huid. Veel vrouwen hebben hier last van en zouden graag van een mooie stralende huid genieten.

We hebben te maken met een gevoelige huid als dit genetisch bepaald is, de huid is dunner en daardoor gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Meestal wordt in de loop der jaren een gevoelige huid gecreëerd of verergert door invloeden van buitenaf zoals klimaat, stress, leefstijl, onderliggende huidaandoening of verkeerd product gebruik.

Gelukkig hoef je geen gevoelige huid meer te hebben, er is een oplossing zonder medicijnen die je van je gevoelige huid af kan helpen, zodat ook jij weer kunt genieten van een stralende mooie huid zonder jeuk, roodheid en branderigheid. Je krijgt niet alleen een mooie huid maar ook het vertrouwen in je huid weer terug!

De unique speciaal ontwikkelde Magnifique methode werkt zowel inwendig als uitwendig en is bewezen effectief gebleken bij het oplossen van een gevoelige huid. Nu pakken we niet alleen de symptomen van jouw huidprobleem aan maar ook de oorzaak en dit zorgt voor een blijvend resultaat.

Magnifique heeft verschillende behandelingen in haar assortiment, afhankelijk van jouw huidconditie en jouw huidwens kiezen we een passende behandeling voor je uit.

De behandelingen die wij in ons assortiment hebben om dit probleem aan te pakken zijn o.a.:
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Photon Soft Laser
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Magnifique specials
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Hydrafacial

Weg met die gevoelige huid! Welkom gezonde mooie huid

Maak hier uw afspraak voor de huidanalyse/scan Direct afspraak maken »

Maak dan nu een afspraak voor de huidscan Wil jij weten hoe we jouw huid in een optimale conditie kunnen krijgen?

Boek nu jouw afspraak

Direct afspraak maken »