Huidverslapping verminderen Uw huid verstevigen

Heb je last van huidverslapping en gaat hierdoor alles hangen? Wil jij er jonger uit zien?

Huidverslapping heeft niet alleen met de huid te maken. Inderdaad de huid produceert naarmate we ouder worden minder collageen, elastine en hyaluronzuur, waardoor uw huid droger, rimpeliger en slapper wordt. Maar we hebben ook nog te maken met het schedel dat krimpt, de spieren in het gezicht waarvan de tonus minder wordt, onderhuids vet wat vermindert en door de zwaartekracht naar beneden zakt.

Dat betekent dat we reëel moeten zijn met de resultaten die wij zonder operatie kunnen behalen. Wij kunnen gaan werken aan de huid dat die steviger en dikker gaat worden, tevens kunnen wij die spieren gaat triggeren zodat die meer tonus krijgt, in een intakegesprek geef ik een eerlijk advies wat bij u mogelijk is.

Wanneer je graag de leeftijd van je huid een aantal jaren terug wilt draaien zonder het gebruik van botox en fillers, dan heeft Magnifique de oplossing voor jou!

Magnifique heeft door haar ervaring de Magnifique methode ontwikkeld waardoor je er een aantal jaren jonger uit gaat zien. Vele tevreden klanten gingen je al voor en genieten nog steeds van hun jongere uiterlijk en dat gun ik u ook!

De 1ste stap naar een jongere huid is de huidscan . De huidanalyse is de basis van een goed behandel- en productadvies. Na de huidanalyse weten we precies hoe het met je huidconditie gesteld, wat je huidwens is en wat er nodig is om je huid zichtbaar te verjongen.

De behandelingen die wij tot onze beschikking om huidverslapping mee aan te pakken zijn o.a.:
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Bindweefselmassage- & spierspanning massage
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Magnifique specials
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Venus Viva Diamant Collageen Plus
  • Schoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut Magnifique Venus Viva Nano Fractionele Radio Frequentie

Pak huidverslapping aan!

Wilt jij er een aantal jaren jonger uit zien, zet dan nu de 1ste stap en plan een huidanalyse/ scan in Direct afspraak maken »

Maak dan nu een afspraak voor de huidscan! Wilt jij weten hoe ik en in welke mate ik jouw huid kan verstevigen?

Boek nu jouw afspraak

Direct afspraak maken »