Pigmentvlekken verminderen Laat die egale huid maar komen!

Ga jij niet zonder make-up de deur uit? Omdat je bang bent dat andere mensen je bruine pigmentvlekken zien?

Veel vrouwen hebben pigmentvlekken en hebben hier in hun dagelijks leven last van. Het enige wat ze zien wanneer ze in de spiegel kijken zijn die vervelende pigmentvlekken. Pigmentvlekken kunnen een grote impact hebben op jezelf vertrouwen, want wie wil er nou niet een mooie gezonde huid ?

Pigmentvlekken kunnen de volgende oorzaken hebben: erfelijk, hormonaal, medicatie, anticonceptiepil, UV- straling, gevolg van huidbeschadigingen, huidveroudering.

Pigmentvlekken ontstaan doordat er verschillende processen in de huid niet goed verlopen en pigment zich op gaat hopen. Pigment is in feite een organische kleurstof “melanine” die wordt aangemaakt door de pigmentcellen in de opperhuid. Pigment is verantwoordelijk voor de kleur van de huid, maar ook voor de kleur van uw haar en van de iris van uw ogen. Pigment heeft een beschermende functie, het ligt als een parapluutje over onze cellen die zo het DNA van onze huid beschermt tegen UV stralen en ons beschermt tegen vrije radicalen.

Het hoeft niet zo te zijn, gelukkig is er een oplossing om van je pigmentvlekken af te komen. Elke dag help ik vrouwen zodat ze weer kunnen genieten van een stralende mooie huid zonder pigmentvlekken! Er zijn natuurlijk mogelijkheden om de vlekken elke dag te camoufleren, maar wat is nu fijner dan dat de vlekken volledig weg zouden zijn? Je krijgt niet alleen een mooie huid ook jezelf vertrouwen krijgt weer een boost!

We hebben meerdere behandelingen in ons assortiment om pigmentvlekken te verminderen en/of te verwijderen . Afhankelijk van de oorzaak, de grootte en scherpte of de pigmentvlek oppervlakkig of diep ligt kiezen we de behandeling uit die u het beste resultaat biedt. Zowel de thuisverzorging als de behandelingen gaan ervoor zorgen dat de processen die nu fout gaan in de huid gecorrigeerd worden, waardoor de pigmentvlek lichter wordt en op den duur zelfs kan verdwijnen. We gaan met onze behandelingen dus naar de kern van het probleem!

De volgende behandelingen horen tot de mogelijkheden:
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut MagnifiqueHuidbehandeling Hydropeptide intensief & sterk
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut MagnifiqueVenus Viva Nano Fractionele Radiofrequentie
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Meline

Je krijgt weer een mooie egale huid zonder pigmentvlekken!

Wilt jij van je pigmentvlekken af komen, zet dan nu de 1ste stap en plan een huidanalyse/ scan in Direct afspraak maken »

Maak dan nu een afspraak voor de huidscan Wil jij weten hoe ik jouw pigmentvlekken kan verwijderen?

Boek nu jouw afspraak

Direct afspraak maken »