Acne oplossen Krijg acne onder controle

Hoe kom je blijvend van je acne af?

Worstel jij ook met acne?

Acne is een veelvoorkomend probleem, niet alleen als we puber zijn maar ook dertigers en veertigers kunnen hier last van hebben. Acne is heel vervelend en het kan een grote impact hebben op jezelf vertrouwen, want wie wil er nou niet een mooie gezonde huid ?

Het hoeft niet zo te zijn gelukkig is er een oplossing zonder medicijnen die je in vier stappen van je acne af kan helpen, zodat ook jij weer kunt genieten van een stralende mooie huid zonder puistjes, rode bultjes of ontsierende littekens. Je krijgt niet alleen een mooie huid ook jezelf vertrouwen krijgt weer een boost!

De unique speciaal ontwikkelde Magnifique methode werkt zowel inwendig als uitwendig en is bewezen effectief gebleken bij het oplossen van acne. Nu pakken we niet alleen de symptomen van jouw huidprobleem aan maar ook de oorzaak en dit zorgt voor een blijvend resultaat.

Ook de zorgverzekeraars herkennen dit, daarom is een vergoeding van de behandeling mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Met de Magnifique methode ben je in vier maanden 80% acne vrij!

Stap 1: Huidscan

De 1ste stap om van je acne af te komen is de Huidscan . De huidanalyse is de basis van een goed behandel- en productadvies. Na de huidanalyse weten we precies hoe het met je huidconditie gesteld is, welke tekorten je lichaam heeft en wat er nodig is om je huid te verbeteren.

Stap 2: Huidproducten

De geadviseerde hoog geconcentreerde huidproducten gaan de huid aan de buitenkant ondersteunen en werken in synergie met de huidsupplementen. Door een speciaal transportsysteem komen de werkstoffen dieper in de huid dan de producten die je bij de drogisterij koopt, hierdoor doen ze dus echt wat ze beloven

Stap 3: Huidsupplementen

Wanneer we de huidscan hebben gedaan weten we of er een overbelasting in je lichaam of van een van je organen is. Tevens testen we welke supplementen je huid en lichaam van binnenuit gaan ondersteunen om van je acne af te komen.

Tijdens de huidscan meten we ook of je overgevoelig bent voor bepaalde voedingsstoffen, deze kun je dan tijdens de kuur beter vermijden, des te sneller heb je resultaat!

Stap 4: Huidbehandelingen

Magnifique heeft verschillende acnebehandelingen in haar assortiment, afhankelijk van de ernst van de acne kiezen we de behandeling. Hoe eerder we starten met acnebehandelingen, hoe minder kans op acnelittekens .

Om acne te behandelen hebben we de volgende mogelijkheden:
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Peeling Hydropeptide
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Oxygeneo
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Hydrafacial
Om acnelittekens te corrigeren hebben we de volgende technieken:
  • Schoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut Magnifique Dermapen
  • Schoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut Magnifique Venus Viva Nano Fractionele Radio Frequentie

Maak vandaag nog een afspraak voor huidscan. Direct afspraak maken »

U krijgt weer een mooie gezonde huid!

Wat is acne?

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklier in de huid. De talgproductie neemt toe en de talgklieren nemen in omvang toe. Tevens veranderd de samenstelling van de talg, de talg wordt agressiever. De hoornlaag verdikt en poriën raken verstopt. We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit, maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en de rug. Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij acne zoals: genetisch, hormonaal, psychologische stress, omgevingsfactoren, voeding, afsluitende cosmetica en/of druk op de huid. De talgklieren maken meer talg aan dan normaal waardoor de huid vet aan voelt en de poriën verstopt raken, de huid is daarnaast vaak verdikt doordat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Als een porie verstopt raakt maar er wordt wel steeds nieuw talg geproduceerd, dan knapt de porie van binnen stuk en kunnen er bacteriën bij komen, dit leidt tot een rode pijnlijke ontsteking.

Hoe ziet een acne kuur eruit?

De acnebehandelingen gaan in het begin om de 1 a 2 weken plaats vinden, na een behandeling of 2 a 3 is de acne meestal redelijk onder controle en gaan we de tijd die ertussen zit iets uitbreiden. Op deze manier gaan we de acnebehandelingen langzaam afbouwen.

De 1ste 2 a 3 behandelingen zijn meestal peeling behandelingen, bij deze behandeling voeren we een intensieve peeling uit en verwijderen we zoveel mogelijk onzuiverheden. Wanneer de acne redelijk onder controle is gaan we de Dermapen behandeling toepassen om de restacne te verwijderen, dit doen we om en om met een peeling behandeling totdat de acne volledig verdwenen is.

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Een dag na de behandeling ziet de huid er al rustiger, gezonder en egaler uit. De puistjes en mee-eters nemen na de behandeling af, de roodheid wordt minder en de acne-uitbraken nemen af. Je zult dus al heel snel resultaat zien!

Aantal behandelingen?

Het aantal behandelingen is vooraf niet exact aan te geven, omdat acne met meerdere facetten te maken heeft zoals: hormoonschommelingen, thuisverzorging, leefstijl en stress.

We zien eigenlijk altijd al na 1 behandeling en 2 weken thuisverzorging een gigantisch verschil in vermindering van witte puisten en zwarte mee-eters, minder roodheid doordat de ontstekingen in de huid aan het verminderen zijn, dan zijn we er natuurlijk nog niet maar het verschil is duidelijk zichtbaar.

Wat doet ik zelf?

We werken samen om jou van je acne af te helpen. Magnifique geeft jou advies en verzorgt de acnebehandelingen. Jij verzorgt je huid zoals afgesproken met de geadviseerde thuisverzorging, deze ondersteunen de intensieve acnebehandelingen.

Ook geeft Magnifique voeding tips, hoe beter dat je dit advies op volgt hoe sneller je resultaat zult zien.

(Op bovenstaande afbeelding kun je het traject volgen: voor de behandeling is links onder, na de 1ste behandeling is rechts onder, na 2 behandelingen is bovenste foto. We zijn er nog niet, maar je ziet elke keer verbetering.)

Maak dan nu een afspraak voor een gratis huidscan Wil je weten hoe ik jouw acne onder controle kan krijgen?

Boek nu jouw afspraak

Direct afspraak maken »