Couperose verwijderen Laat roodheid uit uw huid verdwijnen

Heb jij last van rode wangen? Zie je duidelijk rode adertjes in je gezicht zitten en wil je die het liefst camoufleren?

Couperose is een veel voorkomend probleem bij vrouwen, wat meestal voorkomt op de wangen en de neus. Couperose zijn chronische verwijde bloedvaatjes, met hierin stilstaand bloed. Deze vaatjes kunnen zich niet meer vanzelf vernauwen door collageen en elastine gebrek in de huid. Couperose breidt zich meestal vanzelf uit, het is daarom belangrijk om dit zo vroeg mogelijk te behandelen en stimulerende factoren te vermijden zoals: temperatuurschommelingen, te veel blootstelling aan de zon, alcohol en sterk gekruid voedsel.

Altijd maar rode wangen of neus hebben is erg vervelend en kan een grote impact hebben op jezelf vertrouwen, wanneer je jezelf in de spiegel ziet zie je alleen maar de roodheid . Dit kun je natuurlijk dagelijks camoufleren, maar hoe fijn zou het zijn wanneer dat niet meer hoeft en je zonder make-up de deur uit kan!

Magnifique heeft verschillende behandelingen in haar assortiment om couperose te verwijderen, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied kiezen we de beste behandeling voor jou uit.

De behandel mogelijkheden zijn:
  • Schoonheidsinstituut MagnifiqueSchoonheidsinstituut Magnifique Elektrisch coaguleren couperose
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique IPL/ lichtflits couperose

Couperose blijft een bindweefsel zwakte en de kans is groot dat er in de loop van de jaren er toch weer wat verwijde haarvaatjes zichtbaar worden. Om een langdurig resultaat te behalen, is het belangrijk om meer collageen en elastine in uw huid te krijgen, dit kan d.m.v. verschillende huidbehandelingen die wij tot onze beschikking hebben i.c.m. huidproducten en indien nodig aangevuld met huidsupplementen. Wanneer je hiermee aan de slag gaat zal couperose niet of in een veel mindere mate terugkomen.

Je kunt er ook voor kiezen om jaarlijks een opfrisbehandeling te laten doen.

Kom maar op mooie egale huid

Wilt jij van je couperose af komen, zet dan nu de 1ste stap en plan een huidanalyse/ scan in Direct afspraak maken »

Maak dan nu een afspraak voor de huidscan Wil jij weten wat ik aan jouw couperose kan doen?

Boek nu jouw afspraak

Direct afspraak maken »