Elektrisch coaguleren bloedvaatjes gelaat couperose

Couperose is een veel voorkomend probleem, wat meestal voorkomt op wangen en neus.
Couperose zijn chronische verwijde bloedvaatjes, met hierin stilstaand gestold bloed. Deze vaatjes kunnen zich niet vanzelf vernauwen. Couperose breidt zich meestal vanzelf uit, het is daarom belangrijk om dit zo vroeg mogelijk te behandelen en stimulerende factoren en oorzaken te vermijden.

Spidernaevi is een chronisch verwijd vaatje in de vorm van een spinnetje.

Waarom de couperose coaguleren behandeling?

Doormiddel van elektrocoagulatie worden de verwijde haarvaatjes met een klein naaldje dicht gebrand.

Wat doet de couperose coaguleren behandeling?

Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen er kleine korstjes zichtbaar worden. Het lichaam voert deze korstjes er met een aantal dagen vanzelf af. De korstjes er niet afkrabben!
Bij een uitgebreide couperose wordt de totale behandeling verdeeld over een aantal keren, de vervolgbehandelingen vinden dan om de 4 weken plaats.

Voordelen van de couperose coaguleren behandeling?
  • Vermindering couperose
  • Egale rustige uitstraling
Wat is het resultaat van de couperose coaguleren behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een rustige egale huid . Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Helaas blijft couperose een bindweefsel zwakte, de kans is groot dat er in de loop van de jaren toch weer wat verwijde haarvaatjes zichtbaar worden. Om langdurig resultaat te behalen, is het mogelijk de oorzaak hiervan te behandelen en dat is een te kort aan collageen en elastine in de huid.

Wij hebben verschillende technieken tot onze beschikking om dit probleem aan te pakken, wanneer je hier interesse in hebt leg ik jou graag uit wat de mogelijkheden voor jou daarin zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om bijv. 1x per jaar een opfris behandeling te ondergaan, om nieuwe beginnende vaatjes meteen te verwijderen.

Het resultaat is een mooie egale huid

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

Het tarief van het elektrisch Coaguleren van couperose is afhankelijk van de tijd die hiervoor nodig is en dat is afhankelijk van de grote van het te behandelen gebied. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband.

  • Per 15 minuten € 25,50
  • Per 30 minuten € 40,50

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Je kunt enige vorm van branderigheid ervaren

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

De huid kan rondom rood worden met eventueel een lichte zwelling.

Hoelang is de hersteltijd?

De roodheid kan eventueel enkele dagen aanhouden, in de meeste gevallen ontstaan er lichte korstje op het behandelde gebied wat net als een schaafwondje even tijd nodig heeft om te herstellen, dit kan soms tot 10 dagen duren.

Weg met couperose, welkom mooie egale huid! Maak een afspraak voor de gratis huidscan

Plan nu een afspraak »