Acne littekens corrigeren Maak jouw huid weer glad en egaal zonder littekens

Ben je eindelijk van je acne af, zit je met die vervelende acnelittekens!

Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus wanneer je acne krijgt kan je maar beter meteen beginnen met acnebehandelingen om littekens te voorkomen.

Acnelittekens kunnen bij elke vorm van acne ontstaan. De ontsteking/puist kan de huid flink beschadigen. De huid geneest dan met littekenweefsel. Typerende acnelittekens zijn rode en/of bruine vlekjes en diepe putjes , die vooral in het gezicht als cosmetisch storend worden ervaren. Littekens verdwijnen nooit helemaal vanzelf.

Zitten er toch al storende acnelittekens en ben je er klaar mee om deze elke dag met make-up te camoufleren , dan heeft Magnifique de oplossing voor je.

Magnifique heeft verschillende behandelingen in haar assortiment om acne littekens te corrigeren , afhankelijk van de kleur, mate en diepte van de littekens kiezen we een passende behandeling voor jou uit. Acne littekens corrigeren lukt alleen wanneer de behandelingen in kuurverband plaats vinden.

Bij acnelittekens kunnen we de volgende behandelingen toepassen:
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Dermapen 4
  • Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Schoonheidsinstituut Magnifique Venus Viva Nano Fractionele Radiofrequentie

Deze behandelingen zorgen kleurvermindering en om de collageen aanmaak in de huid te stimuleren, collageen is nodig om de putjes in de huid van binnenuit op te vullen.

Corrigeer littekens en ga weer zonder make-up de straat op!

Maak hier uw afspraak voor de huidanalyse/scan Direct afspraak maken »

Maak dan nu een afspraak voor de gratis huidscan Wil jij weten wat de beste oplossing is voor jouw huid?

Direct afspraak maken »