Definitief ontharen mannen Altijd een gladde huid zonder scheerirritaties

Overbeharing rug en/of borst bij mannen

Veel mannen hebben rug en/of borst buik haar, die als storend ervaren wordt. Definitief ontharen is een fantastische uitkomst. één van de beste investeringen in een mooi, verzorgt lichaam. Geen gedoe meer met dagelijkse scheerrituelen, maar altijd een gladde huid zonder scheerirritaties.

Definitief ontharen voor mannen wordt uitgevoerd d.m.v. IPL en staat voor Intense Pulse Light, ook wel een flitslamp genoemd. Korte lichtflitsen worden via de lichtgeleider (saffier) naar de te behandelen haren geleid. Het haar bevat melanine (pigment) dat het licht absorbeert en omzet in warmte gedurende milliseconden. Dit warmte effect werkt vernietigend voor het haarzakje. IPL Werkt alleen op haren die pigment bevatten de resultaten daarvan zijn ongeëvenaard!

Een van de belangrijkste voordelen van de PLS3 is de huidvriendelijkheid, er wordt met twee verschillende meters gemeten voordat we de behandeling uitvoeren. De PLS3 is veilig en heeft niet de nadelen van een laserbehandeling. Door de sterke koeling kunnen we de behandeling met meer energie behandelen. Daardoor verwijderen we overbeharing echt definitief, beschadigen we de huid niet en is de behandeling goed te verdagen.

Je ziet na de 1ste behandeling meteen haarvermindering!

Boek nu een afspraak voor een gratis intakegesprek Direct afspraak maken »

Weg met rug en borst haren, waarom zou je wachten?

Kom langs voor een gratis intakegesprek.

Direct afspraak maken »