Workshops Ga zelf met uw uiterlijk aan de slag!

Magnifique verzorgt een 4tal workshops die in kleine groepjes vanwege de persoonlijke aandacht worden gegeven. Deze workshops worden een aantal keer per jaar gegeven, heeft u interesse om één van onderstaande workshop te volgen, meld u dan aan door een email te sturen naar info@schoonheidsinstituutmagnifique.nl

De make-up workshop

Volg een professionele make-up workshop om jezelf te verwennen en ga met leuke tips en creatieve ideeën naar huis. Of kom gezellig met je moeder, zus of vriendin. Tevens zou dit een leuk begin kunnen zijn van een vrijgezellenfeest of een teamuitje. Tijdens de workshop wordt er gewerkt met Mineralogie. Dit is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie gebruikt de beste ingrediënten die de huid in pure vorm laten ademen. Deze zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid en bieden maximale bescherming tegen de zon.

Wilt u weten welke make-up bij u past?

Workshop Huidverbetering

Leer tijdens deze workshop om zelf uw huid op een professionele wijze te verzorgen en te verbeteren en krijg antwoord op de vragen: Hoe kan ik nu mijn huid het beste verzorgen? Wat voor een type huid heb ik eigenlijk? Wat is de conditie van mijn huid en welke producten zijn voor mijn huid het beste geschikt en vooral hoe en wanneer moet ik die producten gebruiken? De workshop begint met een huidanalyse van iedere deelnemer, zo wordt vastgesteld welke producten het beste bij uw huidtype passen. Daarna gaat u uzelf een behandeling met deze producten geven.

Ruik, voel en ervaar wat de juiste verzorging voor uw huid kan betekenen!

Workshop Huidverjonging

Leer tijdens deze workshop om zelf uw huid op een professionele wijze te verzorgen en te verjongen en krijg antwoord op de vragen: Hoe kan ik er jonger uit komen te zien? Welke producten verjongen mijn huid? Hoe en wanneer mag ik deze producten gebruiken? De workshop begint met een huidanalyse van iedere deelnemer, zo wordt vastgesteld welke producten het beste bij uw huidtype passen. Daarna gaat u uzelf een heerlijke behandeling met deze producten geven.

Ervaar en zie de jongere versie van uzelf!

Workshop Sculp/ bindweefselmassage

Leer tijdens deze workshop hoe u zelf uw huid kunt masseren, zodat u zelf kunt werken aan huidverbetering, anti-aging of huidverjonging van uw huid. Doordat u de bloedcirculatie stimuleert ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in uw huid. De gelaatsspieren worden getraind en het bindweefsel wordt gestimuleerd om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid aan te maken. Het resultaat is dat oogleden worden gelift, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.

Masseer uw huid zelf gezonder en jonger!

Dat kan zodra u weet hoe u dat moet doen Wilt u zelf uw huid thuis verbeteren en/of verjongen?

Volg een workshop om dat te leren, meld u aan door een mail te sturen naar info@schoonheidsinstituutmagnifique.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.
Ja Nee
Bezig met verzenden...
Bedankt, je bericht is verzonden. Sluiten
Probeer het a.u.b. later nogmaals. Sluiten

Schoonheidsinstituut Magnifique:
Wilhelminastraat 25, 5802 BA Venray

Uw gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidspecialiste: Priscilla Reijnders

info@schoonheidsinstituutmagnifique.nl

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 08.30 - 21.00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 13.00 uur

0478 - 561 274

Je kunt ook online op onze website een afspraak maken Direct afspraak maken »