Wat is het verschil tussen traditionele en minerale make-up?

5 jaar geleden · 0 reacties

Uit onderzoek blijkt dat ca. 85% van de Nederlandse vrouwen make-up gebruikt. Make-up speelt dus een belangrijke rol in het dagelijks leven van de Nederlandse vrouw.

 

Met het blote oog kun je bij veel make-up niet zien wat er precies in zit, maar de ingrediënten verraden vaak al de chemische samenstelling van traditionele mak-up. Deze chemische ingrediënten sluiten de huid af en zorgen vaak voor verstoppingen met als gevolg dat er een ontsteking ontstaat, acne verergert, de huid kan er van uitdrogen en ze zorgen vooral voor een onnatuurlijk gevoel op de huid. Tevens geven ze vaak een ‘geplamuurde’ uitstraling aan de huid.

 

Minerale make-up bevatten geen chemische ingrediënten, maar zijn juist aangevuld met natuurlijke en gezonde ingrediënten die de gezondheid van de huid juist bevorderen. Minerale make-up is geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid kan hier tegen. Het is de ideale aanvulling op uw huidverzorging. Minerale make-up sluit de huid niet af, maar laat de huid ademen.

 

Met minerale make-up zorgt u voor een gezonde huid en gaat u huidveroudering van uw huid tegen!

Categorieën: Blog

Reacties Laat een reactie achter!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *