VIP-huidbehandelingen Huidverjonging

Exclusieve huidbehandelingen voor het allerbeste resultaat op het gebied vannatuurlijke huidverjonging zonder het gebruik van botox en fillers . Deze behandelingen zijn voor de meest veeleisende vrouwen die gaan voor zichtbare resultaten. Al onze beste technieken en apparatuur zijn samengevoegd in deze VIP-behandelingen!

VIP behandeling 1

VIP-behandeling 1 bestaat uit een intensieve peeling om een gezonde celdeling te stimuleren, deze combineren we met de Venus diamant collageen plus behandeling om nieuwe fabriekjes in onze huid aan te maken. Deze nieuwe fabriekjes zorgen voor nieuw collagene en elastine vezels . Het bestaande collageen en elastine in onze huid verbetert door deze behandeling en de al in de huid aanwezige fabriekjes worden gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Er worden nieuwe bloedvaatjes aangemaakt die voor een betere voeding- en zuurstofvoorziening in de huid gaan zorgen.

We sluiten af met de bindweefsel & spierspanning massage, deze speciale massage richt zich op het bindweefsel, aanhechtingen en je gezichtsspieren . Door de krachtige massage worden jouw huidcellen geprikkeld om meer collageen dat voor de stevigheid in jouw huid zorgt, elastine dat voor de veerkracht van jouw huid zorgt en hyaluronzuur dat voor de hydratatie van jouw huid zorgt, aan te maken.

Tevens worden er nieuwe aanhechtingen in de huid aangemaakt en slechte aanhechtingen worden gerepareerd en zo verstevigd. De spieren in ons gezicht krijgen door deze massage een hogere spieraanspanning waardoor het volume in uw gezicht zichtbaar wordt verhoogd.

Op deze manier pakken we alles aan en is het resultaat huidverjonging!

VIP behandeling 2

Bestaat uit alle twee de technieken van de Venus Viva die tot de TOP-behandelingen van Magnifique behoren. De Venus diamant collageen plus behandeling wordt gecombineerd met de Venus Viva Nano Fractionele Radiofrequentie behandeling, waarmee je de ultieme huidverjonging bewerkstelligt.

We gaan met de Venus diamant collageen plus behandeling nieuwe fabriekjes in onze huid aan te maken. Deze nieuwe fabriekjes zorgen voor nieuw collagene en elastine vezels. Het bestaande collageen en elastine in onze huid verbetert door deze behandeling en de al in de huid aanwezige fabriekjes worden gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Er worden nieuwe bloedvaatjes aangemaakt die voor een betere voeding- en zuurstofvoorziening in de huid gaan zorgen.

En met de Venus Viva gebruikt Nano Fractionele Radiofrequentie met SmartScan technologie gaan we door middel van warmte minuscule wondjes in de huid om vervolgens het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Hierdoor kunnen we de huid verstrakken, textuur verbeteren, pigmentatie verminderen, waardoor uw huid er jonger uit gaat zien.

Het beste van het beste!

Twee unieke VIP-behandelingen voor de allerbeste resultaten op het gebied van natuurlijke huidverjonging.

Wil je graag weten welke VIP-behandeling het beste bij jouw huid en huidwens past, maak dan een afspraak voor de huidscan. Direct afspraak maken »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

  • VIP behandeling 1 € 250,-
  • VIP behandeling 2 € 550,-

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 2 a 4 behandelingen en zal 1 keer per maand plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u een kuur van 4 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Gun jij jezelf een VIP-behandeling? Voor het allermooiste resultaat op een natuurlijke manier!

Direct afspraak maken »