Bindweefsel- en spierspanning massage Verbetert jouw spier- en bindweefsel

Deze speciale massage techniek richt zich zowel op het bindweefsel als op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen verbetert en verjongt niet alleen de huid maar wordt de spiertonus van het gelaat ook nog eens verhoogt en dat zorgt voor een direct zichtbaar resultaat.

Waarom de bindweefsel & spierspanning massage?

De combinatie van deze twee technieken zorgt ervoor dat de conditie van jouw huid verbetert en van binnenuit verjongt dit zorgt voor een stevigere huid met minder rimpels en lijntjes , maar ook voor contourverstrakking en een open frisse blik doordat we onze gezichtsspieren trainen. Je ziet er meteen jonger uit!

Wat doet de bindweefsel & spierspanning massage?

Bij het verouderen hebben we te maken met minder groeihormonen en testosteron in ons lichaam, hierdoor maken we minder makkelijk spierweefsel aan en beginnen we spierweefsel te verliezen. Dit resulteert in minder volume in jouw gezicht, een duidelijkere neuslippen-plooi , een slappere kaaklijn , de zwaartekracht wordt zichtbaar.

Tevens wordt onze huid lui naarmate we ouder worden, hij gaat minder collageen dat voor de stevigheid zorgt, elastine dat voor de veerkracht van onze huid zorgt en hyaluronzuur dat voor de hydratatie van onze huid zorgt, aanmaken. Dit resulteert in een dunnere, droge huid met rimpels en lijntjes

De bindweefsel & spierspanning massage werkt dus op beide vlakken.

- Bij de spierspanning massage (weerstandstraining) trainen we de gezichtsspieren waardoor ze weer sterker worden en meer volume krijgen, ook werken we op de aanhechtingen waardoor beschadigd en verkleefd weefsel los gemaakt wordt om nieuwe, gezondere en een strakkere versie van jouw huid en de aanhechtingen te verkrijgen. Het resultaat is meer volume in jouw gezicht en verstrakking van jouw huid.

- Bij de bindweefsel massage zorgen we voor een betere doorbloeding van jouw huid, een betere zuurstofvoorziening en een betere aanvoer van voedingstoffen en afvoer van afvalstoffen. Dit alles zorgt voor een gezonde huid. Maar deze intensieve massage techniek richt zich ook op jouw bindweefsel, aanhechtingen en jouw gezichtsspieren. Door de krachtige massage worden jouw huidcellen geprikkeld om meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dit betekent een stevigere huid met minder rimpels en lijntjes. Tevens worden er nieuwe aanhechtingen in de huid aangemaakt en slechte aanhechtingen worden gerepareerd en zo verstevigd. De spieren in ons gezicht krijgen door deze massage een hogere spieraanspanning waardoor het volume in jouw gezicht zichtbaar wordt verhoogd.

Voordelen van de bindweefsel & spierspanning massage?
 • Een ware oppepper voor jouw huid
 • Verbeterende huidconditie
 • Versteviging van jouw huid
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Lifting en contourverstrakking
 • Vermindering van acne, couperose en rosacea
 • Vervaging van de neuslippen-plooi
 • Frisse, heldere oogopslag
 • Een open oogcontour
 • Meer volume in het gezicht
 • Totale verjonging van jouw uiterlijk
Wat is het resultaat van de bindweefsel & spierspanning massage?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en jouw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Het is net als met sporten dat spieren getriggerd dienen te worden, wil je een duurzaam resultaat dan wordt deze behandeling als kuur geadviseerd.

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De bindweefsel & spierspanning bedraagt € 87,50. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 a 12 behandelingen en zal 2 a 3 keer per week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Maak een afspraak voor de gratis huidscan. Train jouw gezichtsspieren en jouw huid?

Plan nu een afspraak »