Resultaten Wilt u ook zichtbare resultaten met huidbehandelingen behalen?

Acne behandeling

Het resultaat van de afbeelding is na 1 acne behandeling en na 2 weken thuisverzorging. De ontstekingen en roodheid in de huid zijn duidelijk minder, we zijn er nog niet maar dit is een goede start!

Acne behandeling

Het resultaat van deze afbeelding is wederom na 1 acne behandeling en 2 weken thuisverzorging. Zowel de acne als de roodheid is duidelijk minder.

Acne behandeling

Het resultaat van de afbeelding is na 1 acne behandeling en 2 weken thuisverzorging.

Acne behandeling

Dit is een heftigere acne dan bovenstaande foto's, het resultaat is na 2 acne behandelingen en 4 weken thuisverzorging.

Acne behandeling

Hier kunt u het traject mooi volgen. De linker foto onder is voordat we zijn begonnen, de rechter foto onder is na 1 behandeling en de bovenste foto is na 2 behandelingen. U ziet dat we na elke behandeling een stapje dichter bij het einddoel gaan komen, een mooie gezonde huid zonder acne.

Couperose

Dit resultaat is na 1 couperose behandeling met IPL/licht. Om couperose te verwijderen worden 2 a 3 behandelingen geadviseerd. Dit is dus een hele mooie start!

Couperose

Ook dit resultaat is na 1 behandeling. U ziet duidelijk veel minder bloedvaatjes zitten en de roodheid is stukken minder. Kunt u na gaan wat voor een resultaat u krijgt wanneer u 2 of 3 behandelingen heeft ondergaan.

Pigmentvlekken

Dit resultaat is met de Hydropeptide huidbehandeling sterk behaald. Een heerlijke behandeling waar we het accent op pigmentvermindering hebben gelegd. (Dit is nog niet eens de echte pigmentbehandeling die we in ons assortiment hebben, dat zijn namelijk de Meline behandelingen.)

Huidverjonging

Dit resultaat is behaald door de Hydropeptide huidbehandeling intensief. U kunt zien dat de voorhoofdrimpels duidelijk minder diep zijn, dat er een aantal bruine pigmentvlekjes verdwenen zijn en de overige minder zichtbaar zijn.

Door deze heerlijke en resultaat gerichte behandeling oogt de huid gezonder en jonger!

Huidverjonging

De kraaienpootjes zijn duidelijk minder zichtbaar en de huid heeft meer volume gekregen.

Huidverjonging

Dit model is 88 jaar en dit resultaat is behaald met de Magnifique special 60 minuten. U ziet duidelijk minder rimpels, de huid is veel steviger en de pigmentvlekjes zijn minder zichtbaar.

Huidverjonging

De voorhoofdrimpels zijn duidelijk minder, dit is na 1 Hydropeptide huidbehandeling intensief. Voorhoofdrimpels worden niet alleen veroorzaakt door onze huid, maar ook door onze spieren die de mimiek/expressie in ons gezicht veroorzaken.

Hierdoor kunnen voorhoofdrimpels nooit volledig verdwijnen, wel kunnen we ze met elke behandeling minder diep maken.

Huidverjonging

Dit is een model van 75 jaar oud. Dit resultaat is na een reinigingsbehandeling van Hydropeptide, er is hier dus niet specifiek op de rimpels van de huid gewerkt maar op het schoonmaken van de huid.

Kraaienpootjes

Hier is geen behandeling uitgevoerd, maar dit is het resultaat van de collageen oogpads/ oogmasker. Dit masker plakt u onder en aan de zijkant van het oog, u laat het minimaal 20 minuten zitten.

Het vermindert duidelijk kraaienpootjes rondom de ogen, zorgt voor hydratatie in de huid en een frisse open oogopslag!

Kraaienpootjes

Ook dit resultaat is na het gebruik van het oogmasker van Hydropeptide. U ziet duidelijk minder rimpels en lijntjes rondom de ogen.

Hals

De hals wordt ook altijd meegenomen met onze huidbehandelingen, deze afbeelding is voor- en na een Hydropeptide huidbehandeling intensief.

Hals

Ook deze hals heeft heeft weer een upgrade gehad. De hals oogt frisser, jonger en strakker!

Pigmentvlek

Deze pigmentvlek is door 1 Huidbehandeling van het top merk Hydropeptide lichter geworden. Dit is geen speciale pigmentbehandeling maar het accent is wel op het lichter maken van de pigmentvlek gelegd.

Pigmentvlek

Ook deze pigmentvlek is lichter geworden door de Hydropeptide huidbehandeling, tevens zijn de rimpels een stuk minder diep!

Ouderdomsvlek en couperose

De ouderdomsvlek is verwijderd en de couperose is verminderd door een couperose behandeling. Dit is na 1 behandeling, de ouderdomsvlek is weg en voor couperose te verwijderen staat 2 a 3 behandelingen.

Couperose

Dit is na 1 coagulatie behandeling, geadviseerd wordt om er 2 a 3 te ondergaan afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid couperose.

Huidverjonging

Dit is weer een prachtig resultaat van een Hydropeptide huidbehandeling i.c.m. het collageen booster licht.

Verwijderen ouderdomsvlek

Niet alleen pigmentvlekken kunnen we verwijderen, maar ook ouderdomsvlekken. U ziet hiernaast het resultaat. De na foto is genomen na een hersteltijd van 2 weken.

Wilt u ook 1 van bovenstaande resultaten behalen? Maak dan nu een afspraak voor de eenmalige kennismaking behandeling en kom te weten wat ik voor uw huid kan betekenen

Direct afspraak maken ยป

Hals

Ook de hals wordt meegenomen met de Hydropeptide behandeling sterk, wat een mooi resultaat na 1 behandeling!