Voedingsadvies voor een mooie huid

Je bent wat je eet

Voeding is veel belangrijker dan dat wij denken, het zorgt er niet alleen voor dat wij geen hongergevoel meer hebben. Nee gezonde voeding zorgt voor vitaliteit, energie, een gezond lichaam en een mooie huid.

Een gezonde lifestyle met een gezond voedingspatroon, bewust eten, voldoende beweging zorgt ervoor dat u zich Magnifique voelt en dat ook uit straalt.

Door uw lichaam van de juiste brandstof te voorzien voel u zich goed en ziet u er goed uit. In uw lichaam vindt na het eten een complex proces af, alle voedingsmiddelen worden zo goed mogelijk afgebroken en naar onze lichaamscellen getransporteerd, waar de voeding weer wordt gebruikt om nieuwe lichaamscellen op te bouwen en oude cellen af te breken, alle organen zo optimaal te laten functioneren, ons energie te geven en ga zo maar door. Dit proces gaat altijd maar door.

Wanneer wij ons lichaam alleen maar vullen en niet voeden ontstaan er (huid)problemen in ons lichaam en in onze huid. Passen wij onze voeding en lifestyle aan dan zullen veel problemen verbeteren of zelfs volledig verdwijnen.

Voordelen voedingsadvies Magnifique
  • Verbetering van acne, rosacea, eczeem, psoriasis
  • Anti-aging en huidverjonging
  • Meer vitaliteit en energie
  • Gewicht verlies
Wat kan voeding Magnifique bewerkstelligen?
Huidproblemen

Wanneer u last heeft van acne, rosacea, psoriasis of eczeem, gaan er processen in het lichaam en huid verkeerd. Door uw voedingspatroon aan te passen mogelijk tijdelijk ondersteund d.m.v. huidsupplementen kunt u uw huidprobleem verminderen of zelf volledig oplossen.

Huidverjonging

Te veel geraffineerde suiker- en koolhydraatrijke voeding versnelt het verouderingsproces. De suikers binden zich aan de eiwitten in onze huid waarna de bekende AGE’S/ advanced glycation end products ontstaan. Het resultaat zijn rimpels, verslapping, couperose, pigmentvlekken.

Wanneer u een gezond voedingspatroon hanteert zal u er langer jong uit blijven zien. Komt u bij Schoonheidsinstituut Magnifique voor huidverjongende behandelingen dan zijn dat meestal intensieve behandelingen die veel van uw huid vragen. U huid heeft bouwstoffen nodig om nieuw collageen en elastine in uw huid te gaan bouwen. Wanneer u gezond eet eventueel aangevuld met huidsupplementen kunt u ook echt in uw huid gaan bouwen en zult u huidverjonging creëren.

Overgewicht

Het ontstaan van overgewicht kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer u begint met een gezond voedingspatroon eventueel met een detox om alle afvalstoffen en gifstoffen eerst uit uw lichaam te verwijderen, gaat u uw lichaam resetten. U valt hierdoor af zonder dure diëten en wanneer u ervaart wat gezonde voeding met uw lichaam doet, wilt u niet meer terug naar uw oude voedingspatroon.

Wat kan ik verwachten van het voedingsadvies Magnifique?

Voordat u naar het intakegesprek komt ontvangt u per mail een intake formulier en een voedingsdagboek van een week die u invult en retour stuurt. Aan de hand van de ingevulde informatie, het probleem en het intakegesprek gaan we uw eetpatroon aanpassen. U leert welke voeding u het beste kunt laten staan, hoe u deze kunt vervangen en welke voeding u juist toe zou moeten voegen aan uw eetpatroon. Tevens ontvangt u indien nodig een advies over welke huidsupplementen u ondersteunen om uw (huid)probleem op te lossen.

Wat zijn de tarieven voor het voedingsadvies?

Voeding advies gesprek, 45 minuten € 34,95, wanneer u twee huidsupplementen aanschaft wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Gezonde voeding en lifestyle Zorgt voor een mooie huid van binnenuit

Plan hier uw afspraak in voor een voedingsadvies Direct afspraak maken »

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring.
Ja Nee
Bezig met verzenden...
Bedankt, uw bericht is verzonden. Sluiten
Probeer het a.u.b. later nogmaals. Sluiten

Schoonheidsinstituut Magnifique:
Wilhelminastraat 25, 5802 BA Venray

Uw gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidspecialiste: Priscilla Reijnders

info@schoonheidsinstituutmagnifique.nl

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 08.30 - 21.00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 13.00 uur

0478 - 561 274

U kunt ook online op onze website een afspraak maken