Werkwijze Magnifique Zodat we de beste resultaten behalen!

Magnifique heeft een unique 4 stappenplan ontwikkeld die op een natuurlijke manier voor zichtbare resultaten gaat zorgen, hier hoort natuurlijk wel een specifieke werkwijze bij.

Onze aanpak

Wij starten bij Magnifique met het bespreken van je huidwensen. Daarna gaan we met zeer geavanceerde apparatuur een huidanalyse maken, zodat we je een persoonlijk advies op maat kunnen geven voor zowel instituutbehandelingen als productadvies voor de thuisverzorging.

Onze huid analyse/ scan

We starten altijd met een uitgebreide huidanalyse hiervoor gebruiken we 3 verschillende apparaten. Er worden huid foto’s gemaakt en we meten met verschillende sensoren op de huid, daarna nemen we nog een kijkje in je huid met een huidecho. Hierna hebben we een objectief beeld van de conditie en gezondheid van je huid en kunnen we een behandelplan opstellen met gerichte behandel- en productadviezen, waardoor je elke dag een stapje dichter bij je huidwens komt. Meten=Weten

Onze huid behandelingen

Afhankelijk van je huidwens en de conditie van je huid gaan we naar een resultaat toe werken, we passen intensieve, resultaatgerichte behandeling(en) toe die een zo snel mogelijk zichtbaar resultaat gaan geven. Dit kunnen we als losstaande behandeling toepassen of in kuurverband.

Onze huid producten

Wij werken in ons instituut alleen met de beste merken die je huid voorzien van de juiste werkstoffen waardoor je huid verbetert, verjongt of huidproblemen worden opgelost.

Wanneer het nodig is afhankelijk van uw huidconditie en uw huidwens, vullen we dit aan met huidsupplementen. Als we veel van een huid vragen geven huidsupplementen uw huid bouwstoffen die ze nodig heeft om te verbeteren of om zelfs de huid te verjongen. Dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie is belangrijk om het gewenste resultaat te behalen en de intensieve huid behandelingen te ondersteunen..

Samenwerking

Wanneer we samen voor een bepaald resultaat gaan is een samenwerking noodzakelijk. Dit betekent dat ik je adviseer, begeleid en de intensieve instituutbehandelingen verzorg en dat jij je huid dagelijks zoals afgesproken verzorgt en indien nodig jouw huidsupplementen op de juiste manier in neemt. Alleen dan kunnen we het besproken resultaat behalen!

Huidanalyse/ scan - Huidbehandeling - Huidproduct Zorgt ervoor dat u het beste resultaat behaald!

Maak een afspraak voor een huidanalyse/ scan of de eenmalige kennismakingsbehandeling

Direct afspraak maken »