Werkwijze Magnifique Zodat u het beste resultaat behaald

Onze aanpak

Wij starten met het bespreken van uw huid wensen. Daarna gaan we met zeer geavanceerde apparatuur een huidanalyse maken, zodat we u een persoonlijk advies op maat kunnen geven voor zowel instituut behandelingen als product advies voor de thuisverzorging.

Onze huid analyse/ scan

We starten altijd met een uitgebreide huidanalyse hiervoor gebruiken we 3 verschillende apparaten. Er worden huid foto’s gemaakt en we meten met verschillende sensoren op de huid, daarna nemen we nog een kijkje in de huid met een huidecho. Hierna hebben we een objectief beeld van de conditie en gezondheid van uw huid en kunnen we een behandelplan opstellen met gerichte behandel- en productadviezen, waardoor u elke dag een stapje dichter bij uw huid wens komt. Meten=Weten

Onze huid behandelingen

Afhankelijk van uw huid wens en de conditie van uw huid gaan we naar een speciaal resultaat toe werken, we passen intensieve, resultaatgerichte behandeling(en) toe die u een zo snel mogelijk zichtbaar resultaat gaan geven. Dit kunnen we als losstaande behandeling toepassen of in kuurverband.

Onze huid producten

Wij werken in ons instituut alleen met de beste merken die uw huid voorzien van de juiste werkstoffen waardoor uw huid verbetert, verjongt of huidproblemen worden opgelost.

Wanneer het nodig is afhankelijk van uw huidconditie en uw huidwens waarnaartoe gewerkt wordt, vullen we dit aan met huidsupplementen. Als we veel van een huid vragen geven huidsupplementen uw huid bouwstoffen die ze nodig heeft om te verbeteren of om zelfs de huid te verjongen. Dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie is belangrijk om het gewenste resultaat te behalen en de intensieve huid behandelingen te ondersteunen..

Samenwerking

Wanneer we samen voor een bepaald resultaat gaan is een samenwerking noodzakelijk. Dit betekent dat ik u adviseer, begeleid en de intensieve instituut behandelingen verzorg en dat u uw huid dagelijks zoals afgesproken verzorgt en indien nodig uw huidsupplementen op de juiste manier in neemt. Alleen dan kunnen we het besproken resultaat behalen!

Huidanalyse/ scan - Huidbehandeling - Huidproduct Zorgt ervoor dat u het beste resultaat behaald!

Maak een afspraak voor een huidanalyse/ scan of de eenmalige kennismakingsbehandeling

Direct afspraak maken »