Nieuw nieuw de oxygeneo zuurstof behandeling

3 jaar geleden · 0 reacties

De oxygeneo is een unieke heerlijke zuurstof behandeling voor het gelaat. Het zorgt voor een natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit, een verhoogde bloedtoevoer en celmetabolisme en het bevordert de opname van actieve ingrediënten in uw huid.

MAAR WAT DOET DE OXYGENEO NOG MEER?
Exfoliate: Het exfolieëert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen om de huid voor te bereiden voor de opname van actieve ingrediënten.
Infuse: Een speciaal wegwerpkopje dat in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten, zorgt ervoor dat de werkstoffen dieper in de huid komen.
Oxygenate: De wegwerpkop creëert bij het in aanraking komen met de gel CO2 belletjes die zacht tegen uw huid uiteenspatten, deze zorgen voor een verhoogde zuurstoftoevoer in uw huid.
Optioneel tegen meerprijs tripollar: De heerlijke warmte die vrijkomt verwarmt de diepere huidlagen, daar waar de collagene en elastine vezels in uw huid liggen, door de warmte verkorten, versterken en vernieuwen deze vezels zich wat uw huid verstrakt, verstevigt en rimpels vermindert.

Kortom een heerlijke behandeling die voor huidverbetering & huidverjonging van uw huid zorgt!

In de maand FEBRUARI hebben wij leuke introductie aanbiedingen:
– Oxygeneo NORMAAL € 59,95 nu voor € 49,95
– Oxygeneo de luxe incl. harsen van de wenkbrauwen en indien nodig de bovenlip, verwijderen van onzuiverheden Normaal € 85,95 nu voor € 79,95
– Oxygeneo incl. tripollar, speciaal om rimpels te verminderen en uw huid te verstrakken
NORMAAL € 124,95  nu voor € 119,95
Kuur voor een intensiever en langduriger resultaat
Wanneer u een kuur wilt ondergaan en u betaalt de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.N

Categorieën: Nieuws & acties

Reacties Laat een reactie achter!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *