Meline pigmentbehandeling Pakt pigmentvlekken aan!

Een egale huid zonder vlekken

Het depigmentatie programma van Meline is een snelwerkend programma met zowel instituut behandelingen als thuisverzorging.

Waarom Meline?

Het verwijdert elke pigmentstoornis en is geschikt voor elk phototype/ huidskleur.

Meline beschikt over 3 behandel opties:
 • Meline spot treatment, voor plaatselijke pigmentvlekken.
 • Meline facial, professionele chemische dermabrasie voor elk huidtype.
 • Meline ID, een speciale solution wordt met de dermapen ingebracht om dermaal/ dieper pigment te verwijderen.
Hoe werkt Meline?

De combinatie van actieve ingrediënten werken gecontroleerd en vernietigend op de (melanine) pigmentsynthese, op deze manier verstoort het complex van werkstoffen het proces van de pigmentaanmaak. Het enzym tyrosinase dat verantwoordelijk is voor de pigmentaanmaak gaat kapot en het pigment in de (keratinocyten) huidcellen wordt afgebouwd. De groei van nieuwe huidcellen en de afstoot van de gepigmenteerde huidcellen komt in een stroomversnelling, waardoor de pigmentvlek waarschijnlijk eerst donkerder en daarna snel lichter zal worden.

Meline zorgt er dus voor dat uw huid een gezondere celdeling krijgt en dat uw huid gereset wordt waardoor pigmentvlekken verdwijnen en als u zich aan de geadviseerde thuisverzorging zoals o.a. een zonbescherming houdt niet meer terugkomen.

Voor- en Na ondersteuning

De thuisverzorging zorgt voor synergie met de behandelingen en versterken elkaars werking en is een verplicht onderdeel van de kuur, zonder thuisverzorging kunnen wij geen resultaat garanderen. Gebruikt u de producten dan zult u al na 1 behandeling zichtbaar resultaat zien!

Voordelen van Meline?
 • Een ware oppepper voor uw huid
 • Verbeterende huidconditie
 • Vermindering en zelfs verwijdering van pigmentvlekken
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Totale verjonging van uw uiterlijk
Wat is het resultaat van Meline?

Een mooie huid zonder pigmentvlekken!

Alle Meline behandelingen zijn zeer effectief en zorgen ervoor dat uw pigmentvlekken verdwijnen, zodat er een mooie egale huid tevoorschijn komt!

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Meline behandelingen zijn afhankelijk van de diepte waarin de pigmentvlekken liggen. Deze behandelingen zijn alleen in kuurverband te ondergaan voor een optimaal resultaat. De spot behandeling is met 1 a 2 behandelingen verdwenen.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 behandelingen in één keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

 • Spot, vanaf € 50,00
 • Gelaat € 135,-
 • ID € 145,-

Magnifique kan u helpen Wilt u van uw pigmentvlekken af?

Maak een afspraak voor een huidanalyse/scan om te horen wat ik voor u kan beteken

Direct afspraak maken »