Magnifique specials Wanneer alleen het allerbeste goed genoeg is!

Wilt u alleen maar het allerbeste voor uw huid! Kies dan voor één van de Magnifique specials en maak uw huid behandeling uniek.

Afhankelijk van uw huidconditie en uw huidwens kunt u voor het resultaat dat u wilt bepalen kiezen uit een aantal onderdelen waarin Magnifique u adviseert.
  • Kies de tijdsduur: 60, 75, 90 minuten
  • Kies het merk: Skinphilosophy, pHformula, Hydropeptide
  • Combineer verschillende technieken samen tot één speciale behandeling
Wat is er zoal mogelijk?

Veel apparatuur en manuele technieken kunnen gecombineerd worden tot één speciale huid behandeling. Van een peeling tot een bindweefselmassage, tot een tripollar behandeling of lichttherapie. Het assortiment is enorm en daarom dus zo geschikt om tot huidverbetering en huidverjonging als resultaat te komen.

Zowel het merkkeuze als de gecombineerde technieken en apparatuur gaan in overleg met u om u zo de allerbeste huid behandeling aan te kunnen bieden voor het prachtigste resultaat!

Komt u voor de 1ste keer voor een huidbehandeling dan adviseren wij u een afspraak te maken voor een huidanalyse/ scan of de eenmalige kennismakingsbehandeling.

U en uw huid verdienen alleen het allerbeste!

Wat zijn de tarieven van de Magnifique specials per behandeling en in kuurverband?

De Magnifique specials zijn afhankelijk van de behandel tijd. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

  • 60 minuten € 124,95
  • 75 minuten € 144,95
  • 90 minuten € 167,45

Welke technieken mogen er allemaal gecombineerd worden?

Onderstaand mag allemaal gecombineerd worden:

Technieken en apparatuur:

De verschillende unieke peelings van skinphilosophy, pHformula en hydropeptide, photon soft laser, elastine infusion therapie, transformage facial cupping, Collagen booster massage/bindweefsel massage, tone booster massage/ spierspanningsmassage, tone & collagen booster massage, tripollar

Exclusieve maskers:

carboxy masker, vliesmasker, oogmasker

Lichttherapie:

Qlight, collageen booster licht

Lichte dag make-up

Magnifique special Een speciale behandeling die uit meerdere unieke technieken bestaat aangepast aan uw huid en huid wens

Maak nu een afspraak voor een huidanalyse/ scan of eenmalige kennismakingsbehandeling

Direct afspraak maken »