Magnifique specials Wanneer alleen het allerbeste goed genoeg is!

Wil je alleen maar het allerbeste voor jouw kostbare huid!
Kies dan voor één van de Magnifique specials en maak jouw huidbehandeling unique .
Of je nu wilt werken aan huidverbetering of aan huidverjonging , deze behandelingen zijn maatwerk. Volledig afgestemd op jouw huidwens en jouw huidconditie, deze behandelingen brengen je zo snel als mogelijk naar het beoogde einddoel dat je voor ogen hebt.

Afhankelijk van jouw huidconditie en jouw huidwens kun je voor het resultaat dat je wilt behalen kiezen uit een aantal onderdelen waar Magnifique je graag in adviseert.
  • Kies de tijdsduur: 60, 75, 90 minuten
  • Kies het merk: Skinphilosophy of Hydropeptide
  • Combineer verschillende technieken samen tot één speciale behandeling
Wat is er zoal mogelijk?

Veel apparatuur en manuele technieken kunnen gecombineerd worden tot één speciale huidbehandeling . Dit kan per behandeling weer variëren, omdat je huid na die heerlijke zonvakantie bijvoorbeeld meer nood heeft aan vocht. Een andere keer bent je moe, dan zie je dat een huid meer energie kan gebruiken en gaan we op het energieniveau van je huid werken. We bekijken dus per behandeling wat heeft jouw huid nodig en dat vullen we aan!

Voorbeeld:

Je kunt hierbij denken aan een intensieve peeling om een gezonde en jonge celdeling te stimuleren, die we combineren met een bindweefselmassage om een goede doorbloeding te krijgen en om de collageen aanmaak in uw huid te stimuleren, met als afsluiting het collageen booster licht om de behandeling te intensiveren.

Of we gaan voor een intensieve peeling om een gezonde en jonge celdeling te stimuleren met de photon soft laser die voor meer energie in onze cellen zorgt, waardoor ze op een jonger niveau kunnen functioneren met als afsluiting een heerlijk collageen vliesmasker om de collageen aanmaak nog eens extra te stimuleren.

Zowel het merkkeuze als de gecombineerde technieken en apparatuur gaan in overleg met jou om u zo de allerbeste huidbehandeling aan te kunnen bieden voor het prachtigste resultaat !

Kom je voor de 1ste keer voor een huidbehandeling dan adviseren wij je een afspraak te maken voor een huidscan.

Jij en jouw huid verdienen alleen het allerbeste!

Wat zijn de tarieven van de Magnifique specials per behandeling en in kuurverband?

De Magnifique specials zijn afhankelijk van de behandel tijd. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

  • 60 minuten € 125,00
  • 75 minuten € 145,00
  • 90 minuten € 167,50

Welke technieken mogen er allemaal gecombineerd worden?

Onderstaand mag allemaal gecombineerd worden: De verschillende unieke peelings van skinphilosophy en hydropeptide, photon soft laser, bindweefselmassage, bindweefsel- en spierspanningsmassage, ontspanningsmassage, tripollar, collageenbooster licht, collageen vliesmasker, collageen oogmasker, led-lichttherapie, mechanische lymfedrainage, lichte dagmake-up.

Magnifique specials Een speciale behandeling die uit meerdere unieke technieken bestaat aangepast aan jouw huid en huidwens

Plan nu een afspraak »