Littekenbehandeling Dermapen

Bij deze behandeling werken we met een pen waar we een wegwerp kopje met 12 fijne micronaaldjes op plaatsen, deze vibrerende pen waar de naalddiepte en snelheid instelbaar van is maken minuscule gaatjes in de huid, waar de huid een enorme boost van krijgt. Deze behandeling wordt ook wel micro-needling genoemd.

Waarom de Dermapen 4 Littekenbehandeling?

De Dermapen 4 is een veilige microneedling methode om littekens te corrigeren, we kunnen gecontroleerd en nauwkeurig werken.

Wat doet de Dermapen 4 Littekenbehandeling?

Er ontstaan bewust en doelgericht minuscule gaatjes in de opperhuid en lederhuid, die het natuurlijke genezingsreactiemechanisme van het lichaam activeert. Oude en beschadigde huidcellen worden verwijderd en het produceert een nieuwe en gezonde huid.
Door de verwonding van de huidcellen komen er groeifactoren vrij wat resulteert in een verbeterde en gezondere aanmaak van collageen dat voor de stevigheid zorgt, elastine dat voor de veerkracht van de huid zorgt en hyaluronzuur waardoor het volume in de huid toe neemt.

Slapende fibroblasten worden tot actie geroepen en er worden meer fibroblasten naar het trauma gebied getrokken om massaal aan de slag te gaan en de reparatie te bewerkstelligen en nieuw collageen te produceren. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat littekens van binnenuit opvullen.

Voordelen van de Dermapen 4 behandeling?
  • Een lichtere kleur
  • Een gladdere structuur
  • Het litteken is minder zichtbaar
Wat is het resultaat van de Dermapen 4 behandeling?

Littekens worden minder zichtbaar, gladder van structuur en egaler van kleur.
Door de behandeling wordt er een proces in de huid in gang gezet, dit heeft tijd nodig. Je ziet de littekens geleidelijk minder zichtbaar worden.

Wil jij jouw littekens gecorrigeerd hebben?
Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Gratis huidscan »

Wat is het tarief per behandeling en in kuurverband?

De Dermapen 4 bedraagt € 135,-

Bonus

Betaal je de kuur van 6 behandelingen in één keer, dan ontvangt je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Je kunt enige vorm van warmte of een strak gevoel ervaren

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Na de behandeling treedt er in de meeste gevallen huid erytheem (roodheid) op.

Hoelang is de hersteltijd?

Enkele dagen na de behandeling kan de huid lichtjes gaan vervellen. De schilfering en droogheid kunnen 3-5 dagen duren. Bij een diepere behandeling kan dit langer aanhouden tot zo’n 10 dagen.

Voor een zichtbaar en voelbaar resultaat Een littekenbehandeling

Plan nu een afspraak »