Intake, huiddiagnose met het Multi Analyse Center en een advies op maat

5 jaar geleden · 0 reacties

Een mooie gezonde huid begint met een goed advies

 

Iedere huid is anders en iedere huid heeft een andere aanpak en voeding nodig. Daarom starten we altijd vanuit een op maat huiddiagnose: De huidscan!  Zonder grondige huidscan is het onmogelijk om echte huidverbetering te realiseren. Pas met het totale inzicht van de conditie en de gezondheid van uw huid kunnen we op maat een behandelplan opstellen en gerichte product- en behandeladviezen geven.

 

Wat doet de intake, huiddiagnose met het Multi Analyse Center en een advies op maat:

Wat voorheen alleen met het blote oog bekeken werd, wordt bij ons ondersteund door wetenschappelijk erkende apparatuur. U krijgt een uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan.

Het Multi analyse Center bestaat uit twee systemen.

Beide systemen kunnen gegevens en foto’s opslaan, waardoor het mogelijk is om de voortgang van de huidconditie en het effect van de behandelingen en/of producten nauwlettend te volgen.

  • Visio face 1000D, maakt met Uv-licht en wit licht een foto van uw gezicht. Het systeem berekent onder andere het aantal rimpels in een zone, de grofheid van de poriën , de aanwezigheid van bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en de hoeveelheid zonschade. Dit laatste is een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.
  • De Sensor MC 1000, test met behulp van sensoren het vocht- en talggehalte, de elasticiteit en hoeveelheid pigment. Het apparaat heeft ook een microscoop camera die het huidbeeld 50 maal vergroot. Uit een tape-afdruk van uw huid onder de microscoop leest de Sensor de mate van verhoorning en de grote van de talgkliertjes af.

Indicatie: Dit is interessant voor iedereen die om zijn huid geeft.

Voordelen voor jouw huid: Je weet precies hoe de conditie van jouw huid is en wat je kunt doen om je huid in een betere conditie te krijgen of te behouden.

Wanneer is de beste tijd: U kunt niet vroeg genoeg beginnen met de juiste verzorging voor uw huid

 U wilt toch zeker ook het beste voor uw huid?

Categorieën: Blog

Reacties Laat een reactie achter!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *