icoone lichaamsbehandeling Mechanische bindweefselmassage

Huidverbetering voor jouw lichaam met Icoone

Naarmate we ouder worden verliest onze huid collageen en elasticiteit. Onze lichaamscontouren veranderen, de huid wordt slapper en er verschijnen vetophopingen waar we dat liever niet hebben. Hoewel veroudering een normaal en onvermijdelijk onderdeel van ons leven is, kunnen we met de juiste verzorging en -behandeling jouw lichaamshuid er op zijn best laten uitzien!

De Icoone is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage gecombineerd met led en laser. Uitermate geschikt voor de aanpak van huidverslapping, cellulitis, stress, littekens, contour verbetering, spierpijn en vetophopingen. Het is de enige behandelmethode waarbij het bindweefsel (ook wel fascia genoemd) 100% veilig en respectvol wordt behandeld. Natuurlijke, pijnloze en zichtbare resultaten al na slechts één behandeling.

Voordelen van de icoone behandeling?
  • Gezondere huid
  • Stevigere en strakkere huid
  • Verbetering van de lichaamscontouren
  • Vermindering cellulite
  • Vermindering stress
  • Vermindering spierpijn
  • Verbetering van littekens

Plan jouw gratis intake »

Waarom de icoone behandeling?

Dankzij de gepatenteerde Roboderm-technologie van Icoone worden er 21.600 microstimulaties per minuut uitgevoerd op het bindweefsel. Dit gebeurt op een geheel pijnloze en veilige manier. Naast de effectieve behandeling van cosmetische symptomen zoals verslapping van de huid, vermindering van buik- en flankomtrek en cellulitis, versterkt het ook de algemene gezondheid van jouw lichaamshuid.

Hoe werkt de icoone behandeling?

De unieke bindweefselmassage stimuleert het bindweefsel zachtjes met een roller beschikkend over kleine gaatjes. Deze gaatjes zorgen voor een alveolaire stimulatie op elke millimeter van de huid. Hierdoor voeren de lymfeklieren snel afvalstoffen af en worden voedingsstoffen en zuurstof naar de weefsels getransporteerd. De celstofwisseling verbetert wat weer een positief effect heeft op de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Beter bekend als de bouwstenen van een gezonde en strakke huid!

Mevr. Sijbers
Echt heel professioneel/vakkundig, zeer goed afgestemde behandelingen en bijzonder prettige klantvriendelijkheid.
Mevr. Janssen
Altijd heerlijk als je verwend word!! Het resultaat van behandeling is goed te zien aan de huid en word door anderen opgemerkt. Tevens Goed advies
Mevr. Kelders
Kan natuurlijk ook niet anders: een professionele vakvrouw. Goed uitgelegde huid analyse waar je wat mee kunt. Je maakt kennis met diverse technieken en producten, zodat je bij een volgend bezoek je voorkeur uit kunt spreken i.c.m. met de adviezen van Priscilla. Ik verheug mij op een volgende behandeling.
Mevr. Ipek
Heel vriendelijk en heel geduldig. Heel professioneel en ook heel duidelijke antwoorden als je vragen hebt. Een dikke 10!!
Mevr. Arts
Genoten van de behandeling en hele goede adviezen gekregen, van Precilla, die specifiek gericht was op mijn huid.
Mevr. Bonands
Super analyse van gezicht en super behandeling gehad. Wijze en eerlijke advies gehad. Geen verkoop praatjes, echte geweldige behandeling. Professionele hulp en behandeling. Dank u.
Mevr. Derkx
Het is altijd super fijn bij Magnifique, ik kom altijd ontspannen uit de behandeling en kan er dan weer even tegenaan. Je ziet het resultaat door; Deskundige adviezen en goede kwaliteit producten. Het is er tot in de puntjes verzorgd bij Magnifique, 100% een aanrader!
Mevr. Akkers
Wil zeggen dat ze een 10 van me krijgt. De salon ziet er echt prachtig ingericht uit, zeer smaakvol. Ze werkt zeer hygiënisch, zeer belangrijk zeker in deze Corona tijd. Haar behandelingen zijn echt perfect. Er is tijd voor een prettig gesprekje en een luisterend oor. Kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken. Ga er altijd met plezier naar toe.
Mevr. Schatorie
Ik kom er graag...ze geeft goed en deskundig advies!!!...fijne sfeer..altijd welkom gevoel!!
Mevr. Nabben
Ik word altijd fijn geholpen en voorzien van gespecialiseerd advies! Priscilla is altijd in voor een gezellig gesprek
Mevr. Reintjes
Altijd prettig om hier te komen! Fijne sfeer en behandelingen! Kom altijd graag weer terug!
Mevr. Franssen
Heerlijk een momentje voor mezelf gehad. Priscilla kijkt altijd welke behandeling mijn huid op dat moment nodig heeft. Samen met de fijne sfeer in de mooie salon, vind ik die persoonlijke aandacht top. Ik kijk ialtijd uit naar deze beautyafspraken.
Mevr. Figen
vriendelijk, kundig, producten zijn erg fijn in gebruik en je merkt snel resultaat.
Mevr. Fijen
Priscilla neemt de tijd om je goed advies te geven. Hele fijne behandeling gehad! Daarna ook goed geadviseerd over de producten.
Mevr. van Oijen
Priscilla is zoals altijd vriendelijk, vakkundig en correct. Zeer tevreden.
Mevr. Reivers
Hele mooie salon, en uitleg gedurende de huidanalyse was erg interessant met een fijne sfeer. Erg prettig vond ik ook dat er totaal geen druk was voor het aanschaffen van producten en dat ze echt eerlijk advies gaf, ook als dat financieel niet direct gunstig was voor haar. Ik ben heel blij met de aanschaf van mijn producten en de informatie en ben benieuwd naar het resultaat!
Mevr. Fathi
Zeer goed...netheid.zeer vriendelijk...goed luisteren Heel professioneel
Dhr. Janssen
Fijne en zeer professionele behandeling zoals altijd!
Mevr. Friessen
Altijd vriendelijk, opgewekt, klantgericht en zeker ook vakkundig. Dank weer!
Mevr. Pijls
Fijne behandeling en erg goed advies!
Mevr. Klaassen
Ben het niet anders gewend bij Magnifique, het is altijd prima en ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Mevr. Hoeijmakers
Ik ben al lang een tevreden klant van Priscilla. Altijd eerlijk en goed advies over behandelingen en producten. De sfeer in de salon is ontspannen en fijn. Ik zie een afspraak als een verwenmoment voor mezelf!
Mevr. Verstegen
Jaa helemaal tevreden, priscilla weet precies wat je nodig hebt, altijd heerlijk ontspannen, Gezellig kletsen en heel professioneel, echt een topper!
Mevr. van Pelt
Zoals altijd weer een heerlijke schoonheids behandeling. Jij weet precies wat ik nodig heb !
Mevr. Claessen
Heel fijne behandeling gehad. Lekker ontspannen omgeving.
Mevr. Bozkurt
Heel vriendelijk, goede advies met resultaat. Ben heel tevreden mee.
Mevr. Vos
Ik vond de behandeling aangenaam en veel minder pijnlijk dan bij een andere. (Haartjes verwijderen) Erg mooie verzorgde salon en ik kom graag terug. Alles was prima.
Mevr. Peeters
Heerlijk! Ik had eigenlijk een andere behandeling gepland, maar na de evaluatie van mijn huid zijn we toch voor een hydraterende behandeling gegaan. Gezellig gekletst, lekker ontspannen en met een frisse huid weer naar huis.
Mevr. Mulders
Prettige omgeving, vriendelijke benadering, goede vakvrouw!
Mevr. Pingen
Goed gevoel aan dit consult over gehouden. Erg kundig advies. Dus zeer tevreden.
Nathalie R.
Kom graag bij Priscilla, mooie praktijk, professioneel, krijg goed advies en mijn huid ziet er goed uit:)

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis intakegesprek!

Plan snel een gratis en vrijblijvende intake.
Wanneer je overtuigt bent en alles voor jou goed voelt stellen we een plan op en gaan we samen aan de slag!

Plan nu een afspraak »