Hydropeptide Intensief Deze behandeling zorgt voor een WOW-resultaat

WAAROM DE HUIDBEHANDELING HYDROPETIDE INTENSIEF?

De huidbehandeling Hydropetide intensief is de TOP-behandeling van alle Hydropetide huidbehandelingen. Het laat o.a. uw rimpels, lijntjes, grove poriën verdwijnen en vermindert pigmentvlekken en roodheid in uw huid. En dat allemaal in één heerlijk ontspannen behandeling. U krijgt namelijk huidverbetering, huidverjonging en ontspanning in één!

WAT DOET DE HUIDBEHANDELING HYDROPETIDE INTENSIEF?

Deze huidbehandeling ondersteunt de cellulaire gezondheid van uw huid waardoor uw huidwens in vervulling gaat. Daarnaast wordt er in deze behandeling gewerkt met drie verschillende peelings die elkaar versterken, hierdoor gaat u het WOW-effect krijgen. Als kers op de taart krijgt u nog een uniek masker die doordrenkt is met belangrijke collageen ondersteunende peptiden en hydraterende voedingsstoffen, waardoor uw huid voller en steviger is. Een super behandeling dus met een mega duidelijk resultaat.

VOORDELEN VAN DE HUIDBEHANDELING HYDROPETIDE INTENSIEF?
  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterende huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Lifting en contourverstrakking
  • Vermindering van couperose en rosacea
  • Totale verjonging van uw uiterlijk
WAT IS HET RESULTAAT VAN DE HUIDBEHANDELING HYDROPETIDE INTENSIEF?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan en rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar. Dit zorgt voor een spectaculair resultaat.
Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1. Dit type 1 is het collageen waar je mee geboren wordt en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

WAT IS HET TARIEF PER BEHANDELING EN IN KUURVERBAND?

De huidbehandeling Hydropeptide intensief bedraagt € 95,-.
U kunt de Huidbehandeling Hydropeptide intensief eenmalig ondergaan of in kuurverband. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen en de behandeling zal om de twee weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaalt u de kuur van 3 behandelingen in één keer, dan ontvangt u 10% korting van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.